Nowy Classic od NC West...

Zaczęty przez wadas, Wrzesień 06, 2018, 02:36:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Coach

Cytat: ThugLife w Luty 07, 2019, 11:40:46 AM
Cytat: Coach w Luty 06, 2019, 02:45:00 PM
Cytat: ThugLife w Luty 06, 2019, 01:00:27 PM
Cytat: Coach w Luty 05, 2019, 04:02:15 PM
Cytat: ThugLife w Luty 05, 2019, 01:03:31 PM
Cytat: Coach w Luty 04, 2019, 03:40:44 PM
Potwierdzam, mamy zamek :D Nawet się nie było trzeba lekko spocić, żeby to osiągnąć :D Właściwie daily SV wymaga dużo większego nakładu pracy.

Z CC większym o 100+ osób faktycznie nie jest to żaden wyczyn.

Widziały gały co chciały, z organizacją 5rajn3t'ów to nawet jakby tam było 500 osób g, by ugrali  hahaha

Są frapsy z obu stron więc można łatwo sprawdzić liczby, Skynet+FS nie przekroczyło 165 osób gdzie black lotus + reszta to 240 osób. Może nie jest to dokładnie 100 więcej ale wystarczająco żeby wygrać każde PVP mając kolejną przewagę w postaci full party stacked magów 76+ czego nie ma opozycja.  Siege wygrała farma 24/7 Thierrego i fakt, że udało im się w ostatniej chwili przekabacić TZG na przejście ze skynet. Ot cała historia....

Także weź może trochę na wstrzymanie bo swoje posty cechujesz jakbyś conajmniej sam ten zamek podbił i wiódł prym na serwerze a w rzeczywistości nie miałby żadnego znaczenia jakbyś na tego siega zwyczajnie nie przyszedł...

Przestań rzucać tu liczbami z D, 240 "osób" w CC z boxami i kamerami xD co ty kurwa w to grasz od wczoraj? Pokaż mi te frapsy, gdzie 5ran3tów jest 160, a nas 240. Poza tym zapomniałeś, że od początku siege'a nas nadal było w CC 200, a 5ran3t razem z vv i bóg wie kim jeszcze  hahaha hahaha

Ok, czyli Ty nawet nie sprawdziłeś tych liczb ale z pełnym przekonaniem piszesz, że są nieprawdziwe? I co z tego, że miałeś boxy w CC? To jest jakaś determinanta tego, że opozycja miała same live chary w swoim?

Druga część tego Twojego posta to jakiś bełkot. Jakie 200 osób w CC? Jakie VV? Jakie `bóg wie kto jeszcze`? Przez 2 godziny nie ogarnąłeś, że masz w CC z 5 klanów a bijesz się z dwoma?

Weź lepiej wróć do wyzywania ludziom matek na global czacie.... albo pisania `SRAJNET` . Chłop nowy Tadek Drozda.

My przez 2h ogarnialiśmy siege, a wy jak wyjść z miasta  hahaha o czym ty chcesz rozmawiać? Sam byłem w tym waszym lol klanie i wiem jak was tam wszystkich dymają, więc nie dziwi mnie twoja frustracja. ps. nigdy nikomu nie wyzwałem matki, ani w grze ani w RL, mam 35 lat i wiem co to szacunek, w odróżnieniu od ludzi grających w 5rajn3tach.  :afro:

NotTheFakeTazman

200 osob w cc :D w tym momencie radar na eg pokazuje 340 kotkow/konikow :D

ThugLife

Cytat: Coach w Luty 07, 2019, 02:18:06 PM
Cytat: ThugLife w Luty 07, 2019, 11:40:46 AM
Cytat: Coach w Luty 06, 2019, 02:45:00 PM
Cytat: ThugLife w Luty 06, 2019, 01:00:27 PM
Cytat: Coach w Luty 05, 2019, 04:02:15 PM
Cytat: ThugLife w Luty 05, 2019, 01:03:31 PM
Cytat: Coach w Luty 04, 2019, 03:40:44 PM
Potwierdzam, mamy zamek :D Nawet się nie było trzeba lekko spocić, żeby to osiągnąć :D Właściwie daily SV wymaga dużo większego nakładu pracy.

Z CC większym o 100+ osób faktycznie nie jest to żaden wyczyn.

Widziały gały co chciały, z organizacją 5rajn3t'ów to nawet jakby tam było 500 osób g, by ugrali  hahaha

Są frapsy z obu stron więc można łatwo sprawdzić liczby, Skynet+FS nie przekroczyło 165 osób gdzie black lotus + reszta to 240 osób. Może nie jest to dokładnie 100 więcej ale wystarczająco żeby wygrać każde PVP mając kolejną przewagę w postaci full party stacked magów 76+ czego nie ma opozycja.  Siege wygrała farma 24/7 Thierrego i fakt, że udało im się w ostatniej chwili przekabacić TZG na przejście ze skynet. Ot cała historia....

Także weź może trochę na wstrzymanie bo swoje posty cechujesz jakbyś conajmniej sam ten zamek podbił i wiódł prym na serwerze a w rzeczywistości nie miałby żadnego znaczenia jakbyś na tego siega zwyczajnie nie przyszedł...

Przestań rzucać tu liczbami z D, 240 "osób" w CC z boxami i kamerami xD co ty kurwa w to grasz od wczoraj? Pokaż mi te frapsy, gdzie 5ran3tów jest 160, a nas 240. Poza tym zapomniałeś, że od początku siege'a nas nadal było w CC 200, a 5ran3t razem z vv i bóg wie kim jeszcze  hahaha hahaha

Ok, czyli Ty nawet nie sprawdziłeś tych liczb ale z pełnym przekonaniem piszesz, że są nieprawdziwe? I co z tego, że miałeś boxy w CC? To jest jakaś determinanta tego, że opozycja miała same live chary w swoim?

Druga część tego Twojego posta to jakiś bełkot. Jakie 200 osób w CC? Jakie VV? Jakie `bóg wie kto jeszcze`? Przez 2 godziny nie ogarnąłeś, że masz w CC z 5 klanów a bijesz się z dwoma?

Weź lepiej wróć do wyzywania ludziom matek na global czacie.... albo pisania `SRAJNET` . Chłop nowy Tadek Drozda.

My przez 2h ogarnialiśmy siege, a wy jak wyjść z miasta  hahaha o czym ty chcesz rozmawiać? Sam byłem w tym waszym lol klanie i wiem jak was tam wszystkich dymają, więc nie dziwi mnie twoja frustracja. ps. nigdy nikomu nie wyzwałem matki, ani w grze ani w RL, mam 35 lat i wiem co to szacunek, w odróżnieniu od ludzi grających w 5rajn3tach.  :afro:

Typie masz 35 lat a styl wypowiedzi gimnazjalisty.

W jakim `moim` klanie Ty byłeś? Kto mnie tam dyma? Ja nawet nie gram w Skynet dzbanie...

sobek

Cytat: NotTheFakeTazman w Luty 07, 2019, 09:45:24 PM
200 osob w cc :D w tym momencie radar na eg pokazuje 340 kotkow/konikow :D
Widzę, że nie banują to jesteś :P Kiedy QQ?

Coach

Cytat: ThugLife w Luty 14, 2019, 10:39:20 AM
https://cdn.discordapp.com/attachments/496078311810924584/545384720352149515/skoflol.jpg

@Coach

kiedy z kolegami uciekacie do kolejnego klanu?

Pokaż w co jest ubrane twoje cp to pogadam, kto tu jest dzbanem ;) jak nie grasz w 5rajn3tach to po chuj się odzywasz w sprawie siege'a ?  hahaha

ThugLife

Cytat: Coach w Luty 14, 2019, 12:14:58 PM
https://cdn.discordapp.com/attachments/496078311810924584/545384720352149515/skoflol.jpg

@Coach

Pokaż w co jest ubrane twoje cp to pogadam, kto tu jest dzbanem ;) jak nie grasz w 5rajn3tach to po chuj się odzywasz w sprawie siege'a ?  hahaha

Typie, Ty się cały czas próbujesz jakoś wywyższać faktem, że łazisz po klanach i żulisz itemy od ludzi, którzy mają Cię za przypadkowego randoma.

Daję miesiąc jak będziesz tu flejmił Black Lotusa. Liczę, że wymyślisz równie elokwentną i prześmieszną nazwę jak `SRAJNET` . :D

aha a dzbanem to jesteś ze względu na to co piszesz a nie na to co nosi Twoje CP.... I fakt, że mimo, iż nie masz zielonego pojęcia jak wygląda moje CP a z pełnym przekonaniem piszesz, że Ty masz na pewno lepsze,  właśnie jest tego kolejnym przykładem.

Coach

Cytat: ThugLife w Luty 14, 2019, 01:28:02 PM

@Coach

Typie, Ty się cały czas próbujesz jakoś wywyższać faktem, że łazisz po klanach i żulisz itemy od ludzi, którzy mają Cię za przypadkowego randoma.

Daję miesiąc jak będziesz tu flejmił Black Lotusa. Liczę, że wymyślisz równie elokwentną i prześmieszną nazwę jak `SRAJNET` . :D

aha a dzbanem to jesteś ze względu na to co piszesz a nie na to co nosi Twoje CP.... I fakt, że mimo, iż nie masz zielonego pojęcia jak wygląda moje CP a z pełnym przekonaniem piszesz, że Ty masz na pewno lepsze,  właśnie jest tego kolejnym przykładem.

łatwo być anonimowym ;) miej jajca i powiedz gdzie grasz, bo łazisz i śmierdzisz, to max jaki mogę wywnioskować po twoich wypocinach. hahaha ps. ze 5rajn3tow nie wyszliśmy ;), a w BL jesteśmy 2 miesiące, nie musisz mieć bólu dupy o cp w którym gram  :afro:

ThugLife

Cytat: Coach w Luty 14, 2019, 01:43:54 PM
Cytat: ThugLife w Luty 14, 2019, 01:28:02 PM

@Coach

łatwo być anonimowym ;) miej jajca i powiedz gdzie grasz, bo łazisz i śmierdzisz, to max jaki mogę wywnioskować po twoich wypocinach. hahaha ps. ze 5rajn3tow nie wyszliśmy ;), a w BL jesteśmy 2 miesiące, nie musisz mieć bólu dupy o cp w którym gram  :afro:

A to już kwintesencją tej dyskusji jest gdzie gram? Już nie siege? Nie CC ze siege? Nie Twój CL, który otwarcie mówi, że ma swój klan z śmeci do robienia hajsu? Nie itemy w moim CP? Nie fakt, że jesteś randomowym skoczkiem klanowym?

Weź się odnieś do czegokolwiek to Ci chętnie powiem gdzie gram, nie mam z tym żadnego problemu. No ale możesz też dalej próbować kolejne tematy zastępcze.

born2b3wildLOL

Daj ktos linka do onlinu serverow .
Chce sobie paczac codziennie jak maleje :)

Ryane

Po co ta agresja, wszyscy jesteście obywatelami królestwa Aden, nie o taki nowy świat wałczył król Raoul u schyłku wojny domowej. Wstyd! Podajcie sobie ręce i cieszcie się pokojem panującym w tym świecie, miłujcie bliźnich swych, a pokojem i dobrobytem cieszyć będziecie się

Deacon

Powątpiewam w te Twoje 35 lat, chyba, że opuszczałeś sporo lekcji w szkole, bo sposób Twojej wypowiedzi to jest daleki nawet od "średniego". Pomijając już ten fakt to jesteś uosobieniem toksyczności całego tego community L2, stare chłopy a mentalnie jebane stuleje, braggowanie się jakimiś pikselami, wywyższanie jakimiś gównoitemami i wojenki międzyklanowe co najmniej jakby to były prawdziwe rodziny, żenada, wszystkich takich ludzi to powinni napalmem regularnie traktować.

born2b3wildLOL

Cytat: Deacon w Luty 28, 2019, 09:07:37 PM
Powątpiewam w te Twoje 35 lat, chyba, że opuszczałeś sporo lekcji w szkole, bo sposób Twojej wypowiedzi to jest daleki nawet od "średniego". Pomijając już ten fakt to jesteś uosobieniem toksyczności całego tego community L2, stare chłopy a mentalnie jebane stuleje, braggowanie się jakimiś pikselami, wywyższanie jakimiś gównoitemami i wojenki międzyklanowe co najmniej jakby to były prawdziwe rodziny, żenada, wszystkich takich ludzi to powinni napalmem regularnie traktować.

Piekniej Hinczyka bym nie opisal

spenkye

Cytat: born2b3wildLOL w Luty 28, 2019, 09:57:40 PM

Podczepiam się qq

sobek

Cytat: spenkye w Marzec 01, 2019, 01:00:49 PM
Cytat: born2b3wildLOL w Luty 28, 2019, 09:57:40 PM

Podczepiam się qq

+1. Miłego weekendu.

mattz

Dobrze, ze nie gram ostry p2w.

Przynajmniej 1kk ponizej 4zl jak uplynnicie nccoiny(easy)

prawdziwyON

Jak ty to wyliczyłes?? Ponad 2 euro wychodzi 1 kk...

Coach

A wy stulejarze, już quita zrobiliście?  hahaha i warriorujecie na forum?  Wiadomo, cały czas jesteście ( a sorry drugiego side'a już nie ma  hahaha ) w tym gówno side, a jedyne co z tej gry macie to płacz na forum. Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma  :oops:

Deacon

Przypominam, ze gość twierdzi, że ma 35 lat xDDDD W sumie smutne musi być życie jak Twoim jedynym sukcesem przez tyle lat egzystencji to BYCIE W SAJDZIE w 20 letniej gierce i robienie sobie samemu loda na forum z tego tytułu. Najpierw pomyślałem, że kastracja to dobre rozwiązanie, ale tak czytając te Twoje posty to pewnie i tak jesteś typem co połknie kamień albo skoczy na główkę do wody o głębokości 20cm.

mattz

Cytat: Deacon w Marzec 08, 2019, 03:31:33 PM
Przypominam, ze gość twierdzi, że ma 35 lat xDDDD W sumie smutne musi być życie jak Twoim jedynym sukcesem przez tyle lat egzystencji to BYCIE W SAJDZIE w 20 letniej gierce i robienie sobie samemu loda na forum z tego tytułu. Najpierw pomyślałem, że kastracja to dobre rozwiązanie, ale tak czytając te Twoje posty to pewnie i tak jesteś typem co połknie kamień albo skoczy na główkę do wody o głębokości 20cm.

Ale ma troche racji w tym, ze jest to 20 letnia gierka, wieloletnie podejscie do p2w i botow bylo udokumentowane...

I mean na kazdym offie jest wysyp graczy po paru mc, tutaj to samo ma miejsce ale excusey ze to wina doty to wiecie. Ncsoft powiedzial, ze to bdzie ver. jak w kr a tam macie wlasnie broszki talizmany itd. + co najgorsze potki itd ktore sa op na UD itd a trzeba je kupowac co pvp...

Ta koszulka to ile 1000 euro?
To pomnozniecie to przez 3-5 min, bo to dopiero pierwszy op przedmiot jak ktos chce  grac pvp kompetetywnie. Top party z farmy moze to kupia, reszta to bedzie euraskami mogla co najwyzej.

4 serwery sa soon bda 2 i git plan w 100% sie zgadza.

PanListonosz

Co tu taka cisza? Czy serwer umarł? Było 6k online i szał, pół roku i byle priv ma więcej atencji.  Była taka strona gdzie pokazywała online, teraz wchodzę tam to jakieś chińskie znaczki, zamiast tego co było. Co się dzieje?

JamesDoakes

Giran to nadal najpopularniejszy serwer L2, NC fixna błąd używany przez te strony do sprawdzania onlineu

prawdziwyON

greenday