Ekwipunek

Zaczęty przez DarkPowerPL, Lipiec 27, 2006, 08:48:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DarkPowerPL

Mam pytanie a mianowicie w czym mam biegac:Warcrayerem i Sword Singerem. Swordsingerem biegam w s grade armorze heavy(niepamietam jak on sie tam nazywal) i duale tez najlepszy s grade, ale wale jak zolw,i jakie dyesy nosic??. A w Wc to biegam w jakims lighcie i hcialbym go zrobic bardziej na wojownika z daggerem. PLZ help, co mam kupic i jakie dyesy??

z gory thx za odpowiedz
sry za bledy

PS>aha i jakie tata mam uzywac dla wc i sws

Morrowind

Najlepiej na pvp jeśli swojemu WC założysz heavy armor+dagger (to sprawdzony sposób i wielu graczy go stosuje), jeśli chodzi o sws to radze kupić zwykłego sworda z focusem albo haste (SA haste zwiększa a. speed więc będziesz atakował szybciej).
Server: L2p - Genesis
Nick: Istari
Clasa: SpellSinger (prawie Mystic Muse xD)
Level: 76+
Clan: BloodRain

DarkPowerPL

A dyesy i tatto jakie mam nosic??

Ryltar

DarkPowerPL

sikora

Moim zdaniem SWORDSINGEREM gralem i wszystkich ciachalem !!!! :D  :D

DarkPowerPL

To moze powiedzial bys jaki miales ekwipunek,tatto dyest i jawelsy?? aha i duale bo ja mam all top s a i  tallum i gowno moge narobic, azdy BD mnie moze rozwalic nawet prophet. I padne od kazdego, ze swoimi bufami
wale jak zolw az sie plakac niedaz chce :)

AlPacino

to tak WCeta ubierz tak doom demon sword i doom shiled i juz wojownik a top a grade to nighmatare plus soul spreator z sa critical damage
Serwer: Dragon network Shadow
Nick:Lockhart
Level:65
Rasa:Orc
Profesja:Warcrayer
klan:Khazavar

Majdan

A żeby wszędzie porobili tak jak na retailu, że jesli niemasz mastery do broni to ci odejmuje dmg(nie wiem czy to tak dokladnie) skoncza sie te bzdury w stylu tank+dagger lub glad +luk :?  :?  :x  :x

serdel

Majdan, to by bylo, dobre :) Jesli ktos chcialby grac lukiem, musialby zrobil lucznika :) jesli mieczem to tanka :) a nie ze sobie mieszaja bronie, powinno byc ze dana klasa tylko jeden rodzaj broni, bo inaczej inny weaponem zadaje 1 dmg :D

MonT

Sorry za offtop ale nie wyobrazam sobie destro bez luku...=]