sposoby na podglądanie lvl u innych

Zaczęty przez ThorrrPL, Lipiec 27, 2006, 09:47:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ThorrrPL

Dwa pytanka:
1) Jak zrobic abu w grze byl pokazany lvl atakowanego potwora?
2) Czy mozna podejzec dokladnie lvl innego racza?Przeciez nie wszyscy mowia prawde gdy sie ich pytamy...

_________
Dziekuje za odpowiedź ;)
...bo świat juz nie stać na cud...

Polgara

Zeby podgladnac LVL moba jaki bijesz jest specjalny programik gdzies tu  o nim było n aforum lub sam Admin umieszcza na serwerze ze jest widoczny lvl moba
jesli chodzi o lvl gracza taka opcja jest nie mozliwa na tym polega całą zabawa pomysl co by sie stało gdyby kazdy gracz mógł zobaczyc lvl inego działo by sie cos takiego ze ci co maja lvl wysokie siedzieli by i PKowali tych z niskim bo wiedzieli by jaki tamten ma lvl a tak zawsze jest to ryzyko ze ktos ma wysoki lvl a dla zabawy lazi w No grade i poluje na takich co lubia PKowac tych z niskim Lvl

Shaman

hmm bardziej można określić minimalny lvl postaci. Jeżeli widzisz kogoś w composite armour (i nie chodzi jak żółw)  to na pewno ma minimum 40lvl... no ale trzeba wiedziec jakie łachy jak wyglądaja ;)

mussaszi

No dobrze ale co to za frajda lać słabszych ? ja takich nazywam ciotami :D
nie dalej jak wczoraj widziałem takiego co zaczepiał słabszych/jakis klanowicz/ w pewnym momencie wszedł inny gracz z innego jak sie okazało wrogiego klanu i ten "bohater" co zaczepiał słabszych zwiał :P

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

serdel

tak juz jest, ze dla niektorych punktem honoru jest jak nawieksza liczba PvP/Pk niestety nie zawsze zdobyta ucziciwe, chodzi potem takie i szpanuje ile to on juz pokonal "noobow"  :shock:

hrypek

walne taki oftop :0
na the tbbys jakos na czerwiec na wasteland wyzywalem na pvp wszystkich co zobaczylem nawet jak nie mialem szans (mag)
I co ciekawe napotkani polacy ( dopiero po moim zgonie padalo pytanie from) zanizali lvl o 10 mowilem ze mam 29 lvl i che pvp a oni me 30 :) a okazywalo sie ze maja 37 - 39 i sa na wasteland robic questy :}  jkos  pod 10 pvp stoczonych trzech tak mnie zrobilo i to polacy) reszte pojdeynkow wygralem oprocz 2 mago ale oni lvl nei zanizali i byli to w wiekszosci rus, trafil sie jeden uczciwy polak, chyba tylko dlatego ze wystartowalem z witam.(nick mial z PL)

:twisted: wnioski snujemy indywidualnie.

PS. niektore servery pokazuja lvl mobka np. abbys.
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Beatronix

no to ja musze sie pochwalić że w pewnym czsie swojej kariery lineagowej mając 24 lvl przyszłym spell singerem wyzwałem w crumie ludzkiego maga na 34 lvlu, i co gorsza wygralem bo szybciej żucałem czary i jego sie przerywałey wtedy :D ale przynajmniej mi nikt nie powie ze nabijam pvp na noobkach :D

Polgara

CytatNo dobrze ale co to za frajda lać słabszych ? ja takich nazywam ciotami  
Mozna podzielic graczy na 2 kategorie jednie to tacy którzy czerpią przyjemnosc z gry a PVP lub PK traktuja jako czesc tej gry i nawet jak kogos wyzywaja na PVP czy Pk nie licza sie z tym ze ktos moze miec dóo wyzszy lvl licza na łud szczescia tak jak to ladnie opisał Hrypek i beatonix

A drudzy to tacy jak ich tu ładnie okresliłes zgadzam sie w 100% ale to i tak delikatne okreslenie  którzy czerpia przyjemnosc z zabijania postaci co maja bardzo duzo nizsze LVL bo w taki sposób moga podniesc własana samo ocene i chwalic sie czym to on nie jest a wrzyciu okazuje sie ze to sa osoby słabe psychicznie, nie spełnione, przewanie mocni w gebie a jak przyjdzie co do czego to zwiewaja az sie zanimi kórzy
A w grze sa na tyle pewni ze wiedza ze za cos takiego nikt im mordy nie oklepie  jak beda na jego postac polowac to sobie zrobi  nowa :D  :D
Miałem nawet do czynienia kiedys z takim graczem był w klanie w którym ja byłem jak tylko włąził do gry wyzywał wszytkich od najgorszych i PKował ale sie w koncu na niego zwołali i ile razy widzieli jego postac tyle razy miał wpi..
i wtedy płakał zeby kazdy mu pomógł bo on jest taki biedny ze sie nad nim wszyscy znecaja przewaznie tak wyzywał jak nikogo z klanu nie było ale zdazyło sie kiedys tak ze wlazłem postacia o której nie wiedział  i wszystko wyszło na jaw i i inne klany dostały oficjalne pozwolenie na wpi... jak go tylko zobacza a my i nasz ALLians nie bedzie sie do tego mieszał  i gosciu po tygodniu wyniusł sie z serwera ale z tego co wiem to na innych serwerach na jakich grał było to samo :D

Howlet

W pełni zgadzam się z przedmówcą 8)

NiceMan

L2Walker daje możliwość podglądania ile NPC ma HP i jaki Lev.
Pokazuje, też ile gracz ma HP. Ale jest to nieuczciwe. NC soft zaczyna banować ludzi na poważnie używających L2w... Ja tego badziewia nie używam. Ma wbudowane keylogery, można dostać bana czy inne tego typu syfy :/

BTW. Ja na offie na 10 Lev mam 2PK +3 PVP ;)

Pozdrawiam

mussaszi

Dokładnie takiego samego spotkałem w d2/troche tam gram/bluzgał jak najęty cy swój czy obcy zaraz zaczepiał, używał wszystkich botów i mh okazało sie że to 14 latek/taki mały szpanerek/skończyło sie na tym że nikt z nim nie chciał grać i powywalali go z fl

---------- 13:13 ----------

Cytat: Polgara
CytatNo dobrze ale co to za frajda lać słabszych ? ja takich nazywam ciotami  

Miałem nawet do czynienia kiedys z takim graczem był w klanie w którym ja byłem jak tylko włąził do gry wyzywał wszytkich od najgorszych i PKował ale sie w koncu na niego zwołali i ile razy widzieli jego postac tyle razy miał wpi..

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

xs1nx

uzywaj IG l2w ;p , wtedy masz ich hp, i mozna uwzgledniajac tatoo ludzi sprawdzic ich lvl mnie wiecej ;p

Got Rice Niguuh?!

Cytat: Goo-Get-TeaaaNEXT time dont say ur clan rolled VC because u only rolled us with a 6vs6

but you guys had noblesse

VC status.

BartSH

Kiedys na servie byl cwaniak  (jeszcze przed zmiana   zbyt napakowany  WC :P) myslal ze moze pkowac kazdego i na 10 w toi czekal  az ktos przyjdze i pk a kazdy tam expil bo  byl tp raz mnie pk z zaskoczenia ja czesc a on mi z taluma blade :P to ja do wioski spowrotme na 10 i sdmuchnolme go mojim sh   i juz nie pkowal   zawsze zabijam  ludzi jak slusze ze pk robia
SH-68 lvl
Server-Benkai raty 4-5-6

grandzi