[L2J] L2Emi&L2com.pl - IL x7 - Server Resurrection 21.12.2018

Zaczęty przez Shanique, Maj 06, 2018, 06:41:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jagrab

ja tez zaczalem. lvl 50+ jakby ktos chcial wspolnie do prosze o PW

Siekov

500 online stuknęło wczoraj wieczorem. Niby z boxami i offline shopami, ale zaczynają się nawet pvp o spota. Wakacje się kończą będzie coraz lepiej.

Slomek

Jest jakis boost dla nowych graczy, chodzi mi o szybszy exp ?
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

ScovY

Cytat: Siekov w Sierpień 24, 2019, 09:36:30 AM
500 online stuknęło wczoraj wieczorem. Niby z boxami i offline shopami, ale zaczynają się nawet pvp o spota. Wakacje się kończą będzie coraz lepiej.

Urlop sie skończył to robie podejście nr2 ;p
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

chiv

Cytat: Slomek w Sierpień 24, 2019, 12:13:26 PM
Jest jakis boost dla nowych graczy, chodzi mi o szybszy exp ?

Z tego co widzę (bo też własnie wbiłem) oprócz npc buffera z buffami i song/dance (bez 3 klasy) jest jeszcze newbie guide dla nowych graczy (do 61lvla chyba?) gdzie masz też pova/cova. No i itemki no grade/d grade też od npcka dostajesz. Expa chyba dodatkowego nie ma, ale i tak 30 lvl orkiem magiem gładziutko wbiłem w może godzine/półtorej jak na razie

Slomek

Czy NPC buffer jest do 80 lvl czy do 74/76 ? Nie wiem czy warto do samego expa robic sobie buffera

chiv

Mi się wydaje że zwykły npc buffer (z songami dancami buffami 2nd) jest bez limitu, bo jest jakiś temat na forum żeby zasięg tych buffów wyłaczyć w pvp zonach. No ale cova/powa i innych bajerek z 3rd class mieć z niego nie będziesz nawet do zwykłego koksu

Slomek

Czy manor dziala i jest opłacalny czy juz nie ? Jakie fighter klasy są pożądane na serwerze, czego brakuje?

Siekov

Na 4 dni zdaje się pierwsza postać na koncie ma Premke aktywowaną (+75% do expa). Potem taką premkę można kupić za coiny z głosowania na serwer. Jak szukacie klanu to sprawdźcie mój temat w dziale o klanach, ale zachęcam też większe ekipy, bo póki co są dwa takie duże side'y. PvP się kręci jak za dawnych czasów, wczoraj godzina wara o baiuma. Co do supportu to CoV 5 min, dance/song 4 min, trzeba sobie wyexpić. Buffer ma tylko te podstawowe z 2 profy bez resistów.

Asgota

Dla nowych na tą chwile:
- Pierwsza postać dostaje PA na 4 dni, czas można sprawdzić w  .menu
- Na Spawnie stoi NPC u którego można zakupić Shadow Non-grade po 1 adena.
- Każda nowa postać dostaje 3k SS i 2k BSS.
- Po wbiciu 20lvl'a i zmianie klasy (FREE) dostajecie Kupony na TOP D które można wymienić u NPC Emilia.
- Po wbiciu 40lvl'a i zmienie klasy (FREE) dostajecie Kupony na Shadow C Bronie i Armory które możecie wymienić u NPC Emilia.

W planach jest:
-Usunięcie Newbie Buffera i przerobienie standardowego NPC Buffera tak aby buffy do 40lvl'a były darmowe, dodatkowo do 61lvl'a gracze będą mogli dostać CoV/PoW/PoW/PoF.

Asgota

Nexon

Asgota

Asgota

chiv

Cytat: Nexon w Wrzesień 17, 2019, 05:11:23 PM
Po screenie widze ze klan Troublemakers tu gra  :P

Tak naprawdę to serwer pomału staje się taką przystanią dla ludzi którzy grali na dawn 1. Z jednej strony są TMSi, z drugiej strony klan NewOrder w którym duża część graczy to osoby z równie bogatą kartoteką na dawnie co tmsi (część dawnych tygrysków, rebirthów)

JamesDoakes

o to może odkopię jakąś postać i przyjdę pograć :DD

Asgota

Cytat: JamesDoakes w Wrzesień 18, 2019, 03:26:28 PM
o to może odkopię jakąś postać i przyjdę pograć :DD

No nie wiem czy tego chce xDDD jest tyle innych ciekawych serverow xDDD

JamesDoakes

nah, nie mam czasu na L2 :P
ale ładnie to wygląda ze screenów, gratuluje wytrwałości.

Asgota

Asgota

Asgota

czort1980

Spoko serwer! Długo na nim nie pograłem ze względu na siłę wyższą, ale szacun Asgota, że tak długo to ciągniesz! Startowałem od początku, wróciłem po dłuższej przerwie i naprawdę wygląda to nieźle. Serwer stoi, Ty jesteś aktywny, ludzi przybywa. Brakuje trzeciej siły tak jak wspominałeś, ale przy dobrych wiatrach może kiedyś takowa się pojawi! Pozdro i do zobaczenia! Pozdro600!

Sheani

Od 2 lat nie mialem l2 w rekach i sie zastanawiam jest sens wbijac zeby sie pogonic troche czy za malo ludzi gra zeby sensownie chociaz podgonic z levelem i ewentualnie ze sprzetem ?
Castani