[L2OFF] GameCoast - CLASSIC x7 - START 20.12.2019

Zaczęty przez Kloniasz, Listopad 24, 2019, 09:14:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kloniasz

the Shadow of The Kamael czyli aktualna kronika na oryginalnych plikach innovy
raty x7

17.12.2019 start OPEN BETY
20.12.2019 oficjalny start

Więcej informacji podadzą wkrótce.
https://gamecoast.net/classic

pliki można przetestować na stojącym serwerze Midgard x3

DEAS

Ciekawa propozycja na zime :) Pliki z offa na duzy plus .

Bedzie sie dalo zmienic jezyk na angielski ?
Jest auto farm in game czy to na innych kronikach jest ?

Asgota

Cytat: DEAS w Listopad 25, 2019, 09:40:58 AM
Jest auto farm in game czy to na innych kronikach jest ?

https://www.lineage2.com/news/classic-shadow-of-the-kamael-patch-notes    ----> Ctrl + F i wpisz Auto Hunting.

Ale może to wyłączą jak będzie duży hejt.

DEAS

Thx ale niestety 2 dni mina zanim sprawdze ahh ten wspanialy internet  :/

Visode

Z tego co pamiętam grałem już na tym serwerze i było Okej tylko wstały off Classic  NCsoftu i ludzie się posypali do gry ..    Warto zajrzeć

DEAS

Ktos sie wybiera ? Tribunal sie zapowiedzieli na forum servera.
Fajnie sie zapowiada

Professor

CP  wojow szuka klanu pod xp clan arene rbki i wszelkiego rodzaju clan action .

DoktoreK Aka Mustaffa

Siema wszystkim , duzo polskich klanów szykuje sie tutaj prosze o info dzieki

Professor

Wiem ze vip system da sie nabijac za bicie mobow ale czy ktos wie ile kosztuje z doty za $ ?
Tak jak na amerykancu czy inaczej nigdzie nie moge tego znalesc na forum ?
Ktos cos wie ? :/

AlanI

szukam cp. Oferuje bardzo wysoki online i mogę grać wszystkim poza BP i sws.

Professor

Wypisze tutaj parę rzeczy dlaczego warto wbić na server dla ludzi którzy nigdy nie grali w classica
nie próbowali lub po prostu nie mieli okazji a zastawiają się nad graniem .

-pliki off z innovy/4game (ruski off)
-auto farm (zapętlane macra i bot in game dzięki któremu nie trzeba siedzieć przed kompem )
-system lamp (system z essence dzięki któremu szybciej expimy niż na normalnym classicu )
-system vip (rodzaj premki ) można go zdobyć za real money .Punkty VIP nabijają się też za
zabijanie mobów więc nie trzeba dotować żeby mieć premke
-startowy gift/prezent (moon set ,duale sls 30 dni ,troche boostow na expa ,owoce . Na
wcześniejszych patchach classica czy to off czy priv nie bylo takich fajnych rzeczy co
za tym idzie farma na początku bez itemów była straszna męczarnia i odstraszała
dużo ludzi już przed 20-25 lvlem
-system daily questow na expa w danych przedziałach lvlowych
-mission reward -darmowe rzeczy np. scrolle na xp po 1kk od 45 lvla .Co 5 lvli się dostaje
ilość zwiększa się za każdym razem

Fajne raty servera , zapętlane macra auto farm in game zapewniaja fajna przyjemna i dynamiczna rozgrywkę .
Nie wiem jak na takich ratach ale na x1 offie walka była o każdego rb od 40-50 lvla w góre .Najlepiej wlaśnie
się expiło na bossach więc o główne założenia Lineage 2 (pvp) nie było trudno.

Pozdrawiam wszystkich i powodzenia na lajfie :)

CP  wojow szuka klanu pod xp clan arene rbki i wszelkiego rodzaju clan action :)

DoktoreK Aka Mustaffa

Bedzię sie działo zapowiada sie mega serwer . pozdrawiam serdecznie wszystkich

Visode

Jak ktoś będzie szukał osoby na postać do gry albo jakieś cp draivera to pisać  priv  ..   Pracuje w systemie 2 zmianowym .

Mr_Dejlo

Cytat: Professor w Grudzień 03, 2019, 04:32:53 PM
-startowy gift/prezent (moon set ,duale sls 30 dni ,troche boostow na expa ,owoce . Na
wcześniejszych patchach classica czy to off czy priv nie bylo takich fajnych rzeczy co

Cześć, skąd informacja, że te bonusy będą dostępne na start? Próbowałem doszukać się na stronie, forum servera oraz w patch notes, ale nic nie znalazłem. Czy dobrze rozumiem, że przez 30 dni, bez względu jaką grasz klasą, masz dostępne B-grade duale, którymi ściągasz większość low lvl mobów na hita?

Mavis

Pchanie się melasem na serwer z autobotem to proszenie się o kłopoty. Jeżeli online dopisze to spoty będą zawalone summonerami + łańcuszkami melee pt(deska+tyr+spoil+es). Na tej kronice i tych ratach 60+ to 3 dni roboty.

Professor

Cytat: Mr_Dejlo w Grudzień 04, 2019, 08:41:48 AM
Cytat: Professor w Grudzień 03, 2019, 04:32:53 PM

Cześć, skąd informacja, że te bonusy będą dostępne na start? Próbowałem doszukać się na stronie, forum servera oraz w patch notes, ale nic nie znalazłem. Czy dobrze rozumiem, że przez 30 dni, bez względu jaką grasz klasą, masz dostępne B-grade duale, którymi ściągasz większość low lvl mobów na hita?

Na x3 sa na nc wescie tez sa te duale i paczka startowa za 0 coinow ,1 na konto wiec tu tez powinna byc (te same pliki )
To jest standardowy gift na offie nie pamietam juz dokladnie od ktorego update bo dawno nie gralem.
Na hita moze do 20-30 (x1 hp ) lvlu pozniej juz nie.Rune nie wsadzisz do nich wiec i tak trzeba bedzie pozniej  zmieniac .

Professor

Cytat: Mavis w Grudzień 04, 2019, 08:55:18 AM
Pchanie się melasem na serwer z autobotem to proszenie się o kłopoty. Jeżeli online dopisze to spoty będą zawalone summonerami + łańcuszkami melee pt(deska+tyr+spoil+es). Na tej kronice i tych ratach 60+ to 3 dni roboty.

Zawsze dzialalo nawet na serverach z full capem 6-6,5 k online bo do tylu classic smiga i offy maja ustawienia wiec nie ma
co sie zamiartwiac :)

Kloniasz

Grałem na x3 z ekipą Deswera zagram i tu. ONLINE na pewno dopisze Desperados Fortunę Tribunal Madpro już się zadeklarowały. Dodam tylko tyle gdyby nie wstały serwery NC to x3 miał by dalej online na poziomie 2.5k spokojnie

Professor

No ladnie Madpro Tribunale .Fortune i Desperados nie kojarze pewnie jacys high rate fajterzy :P
Jakies polskie siły zbrojne sie wybieraja ? Server sie zapowiada wysmienicie .

Tak jak mowisz Kloniasz nc westy zabraly wielka grupe ludzi z x3

GT7

Jedyne co przynajmniej mnie zniechęca to ta auto farma ;(

Professor

Mogliby wyłączyć auto farm ale ruskie by się zapłakały