[L2OFF] GameCoast - CLASSIC x7 - START 20.12.2019

Zaczęty przez Kloniasz, Listopad 24, 2019, 09:14:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Divah

Jak by ktoś jeszcze rozważał grę na tym serwerze, to zwolniło się nam "kilka" slotów w CP.
Podstawowy sprzęt w zasadzie mamy, wbicie lvl'u to żaden problem (postacie też mamy zresztą wstępnie skoksane), ważne żeby w miarę regularnie grać.

Szukamy osób grających Niedziela-Piątek od 19.00/19.30 do 22.30 max (22.30 już na sztywno koniec, potem autofarma).

Obowiązkowe info na Discord jeśli kogoś ma nie być danego dnia - traktujmy się poważnie - reszta chce wiedzieć na czym stoi. Znikasz na kilka dni bez infa - kick z CP. Rozumiemy losowe sytuacje, wyjazdy etc., ale napisanie krótkiego zdania "nie ma mnie dzisiaj" nie powinno być chyba problemem.

Obecny skład:
WRC -
BD -
SWS -
Kot -
Tank - obsadzony
Bish -
PR - obsadzony
HE - obsadzony
Trickster - obsadzony

Oprócz powyższego są jeszcze dwie osoby, które logują po prostu na to co trzeba (obojętne im czym grają).
Generalnie.. każdy loguje na to co trzeba - raz się leczy, raz tankuje, a raz strzela etc.

Jak by kto chciał pograć w grupie to zapraszam.
Diva
Karan Gurth

Li

Ktoś się orientuje z jakiego powodu może się zatrzymać przyrost VIP'a na postaci?

Od prawie tygodnia na jednym koncie VIP zatrzymał mi się na 3 lvl'u i 1315 punktów i nic się nie zmienia, pomimo tego, ze postać farmi.

Mam chary na innym koncie i tam dobija się 5 lvl
Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

pawelox01

Witam,
Jak się prezentuje ten server? Można coś pograc na dłużej? Nie miałem doświadczenia wcześniej z classiciem. Zaczynałem od C4.

Czemu pobiera mi aż 25gb danych? Przeciez to classic, interlude zajmuje 6.5gb po instalacji a tu 25gb sciaga?

Divah

Nie gram już tam, ale Ci co zostali to napisali mi ostatnio, że serwer dead.

Po czasie stwierdzam, że classic nie jest dla ludzi L2 "old school". Ta nocna autofarma + revenge działający także podczas clan war (że przez 24h możesz 5x sprawdzić gdzie jest ktoś kto Cię zabił + 5x się do niego teleportować) to jakaś pojebana sprawa. Przez miesiąc prawie nie wyłączałem kompa, bo w nocy autofarm, jak nie zostawisz na noc to jesteś 100 lat za murzy.. ruskimi.

Może i mieli dobry plan na początku na classic, ale z biegiem czasu go zjebali.
Diva
Karan Gurth

Kloniasz

Na serwerze zostało samo RU community ciężko będziesz miał kogoś znaleźć

rbkastro

https://www.twitch.tv/rbkastro   //  4fun stream