[L2OFF] L2 Vanilla - Classic 1.5 x3 - START 01.05.2020

Zaczęty przez JohnTravolta, Marzec 31, 2020, 07:13:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

AndrzejPan

Jakie są prognozy ? pogramy od 19 czy blizej 24 ? co mysliscie panowie ?

Pumas

na razie strona leży. za dużo ludu wchodzi do tego pewnie jakieś ddosy będą także nie nastawiałbym się na 18 xd

JohnTravolta

Przelewy24 będą obsługiwane w opcji Donate, z dotą jednak prosze sie wstrzymac dopoki nie bedzie zielonego swiatła że dodaje coiny z automatu.

:bump: :bump: :bump: :bump: :bump: :bump:

dota dziala automatycznie

born2b3wildLOL

rbkastro

Cytat: born2b3wildLOL w Maj 01, 2020, 05:50:17 PM
850 online na forum 1200-2200 online ? oOo
1702 konta na forum =1702 konta do gry.

Czyli liczac optymistycznie 1100-1200 osob zagra . Dla mnie to w huj spoko
https://www.twitch.tv/rbkastro   //  4fun stream

wadas

Ten płatny box to ten z lauchera "second account" czy będę musiał tworzyć nowe konto?

n3

Cytat: wadas w Maj 01, 2020, 06:03:40 PM
Ten płatny box to ten z lauchera "second account" czy będę musiał tworzyć nowe konto?
Tak to jest to

JohnTravolta

Cytat: n3 w Maj 01, 2020, 06:10:04 PM
Tak to jest to

Nie obojetnie czy zrobisz drugie konto w grze na tym samym mailu czy na osobnym.
Gorzej bo pozniej jakbys chcial oddac 1 postac komus to razem z mainem wiec lepiej na osobnym

n3

Cytat: JohnTravolta w Maj 01, 2020, 06:15:45 PM
Cytat: n3 w Maj 01, 2020, 06:10:04 PM
Tak to jest to

Nie obojetnie czy zrobisz drugie konto w grze na tym samym mailu czy na osobnym.
Gorzej bo pozniej jakbys chcial oddac 1 postac komus to razem z mainem wiec lepiej na osobnym
Zapytał czy musi... a nie czy może.

Teraz pytanie czy można uruchomić drugi launcher na tym samym komputerze? Bo jak inaczej zalogujesz sie na inne konto?

Deacon

kraha

Cytat: Deacon w Maj 01, 2020, 07:39:03 PM
Podobno ludzie znaleźli exploit z coinami xD

to czemu razem z ekipa nie probujecie tez, skoro podobno znalezli? :)

Lel0

kraha

Ja to i chętnie bym wbił, tylko dylemat, co wybrać na solo granie: ps vs es? a może pr vs sr?

Pumas

solo granie na classicu odradzam. znudzi się po tygodniu

JohnTravolta

zdzisiu

born2b3wildLOL

Fajne to jest jak dotujesz 300 zl  i gra nie dziala :P Tracisz 5 h sam i  pare innych osob
na probe rozwiazania problemu i nic .A na gowno 10 letnim lapku gra dziala na widows 7.
Pociecha ze nie tylko ja mam ten problem po krokach od adminow 20x przeinstalowaniu gier patchach
vishualach c++ iinnych gowniakach tez nie dziala a beta dzialala jeszcze w dzien startu.
Ladna pogoda dzis co nie ?:P

wadas

Cytat: born2b3wildLOL w Maj 02, 2020, 11:00:56 AM
Fajne to jest jak dotujesz 300 zl  i gra nie dziala :P Tracisz 5 h sam i  pare innych osob
na probe rozwiazania problemu i nic .A na gowno 10 letnim lapku gra dziala na widows 7.
Pociecha ze nie tylko ja mam ten problem po krokach od adminow 20x przeinstalowaniu gier patchach
vishualach c++

Miałem podobnie, tylko na innych urządzeniach. Na pc gra działa bez instalowania niczego (win 10) a na laptopie (też win 10) podczas bety nie chciała, dopiero po zainstalowaniu OBU Visual++ się uruchomiła. Natomiast po starcie serwera znowu wyskakiwały błędy o braku bibliotek na lapku. Nie pomagały reinstalacje V++ itd.  Wkurzyłem się i postawiłem od nowa system na lapku, wgrałem biblioteki, zainstalowałem grę i działa!

Takie przygody nie zachęcają do gry na serwerze  :shock:

JohnTravolta

Jeśli ktos nadal ma problemy z bilbiotekami C++ aby wejsc na serwer, to dzis będzie uaktualniony patch tak aby gra działała na wszystkich wersjach C++ i wszystkich wersjach Windowsa.

Problem w tej chwili polega na dopasowaniu odpowiedniej bilbioteki do odpowiedniej wersji systemu, kompilacji, aktualizacji ale nie można kombinować w nieskończoność, jeszcze dzis będzie uaktualnienie patcha.

JohnTravolta

Jak komus nadal nie działa uruchomienie klienta, prosze wrzucic ten plik po rozpakowaniu do katalogu z systemem i nie aktualizowac systemu tylko odpalic z lauchera. Zawiera aktualizację która będzie za kilka godzin, pozwala już grać bez problemów!

https://easyupload.io/13gws7

kraha

Cytat: Pumas w Maj 02, 2020, 04:39:20 AM
solo granie na classicu odradzam. znudzi się po tygodniu

SPOKOJNIE, ja juz na klasikach troche gralem, fakt ze dawno, ale przez to ze dlugo do l2 nie wracalem to moge sobie pograc, gorzej z wyborem odpowiedniej klasy, zeby pozniej miec fun no i z lista Q ktore obowiazywaly na 1.5 bo na l2wiki jest juz zaktualizowana baza.