Nowe Esency Eu innova 25 luty ...

Zaczęty przez Hubi32, Luty 11, 2021, 02:44:20 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hubi32

Witam  z tego co wyczytałem na 4game od innowy to 25 lutego ma byc update esency . I tego samego dnia startują dwa nowe serwery, jakieś info ktoś ma czy jakieś klany się wybierają i na który ? ... Pozdro

JohnTravolta

gdzie to info? A juz znalazlem https://eu.4gameforum.com/threads/680735/

wadas

To czekam na patch notes. Mam nadzieję, że się cokolwiek pozmienia w balansie klas, bo obecnie deski za bardzo dominują  :)

Hubi32

tylko gdzie iść, na którym będzie więcej Polaków . :) oto jest pytanie ....

JamesDoakes

w aktualnych 2ch serwerach, jeden był pusty od startu, a community sie nie powiększyło przez ostatni rok.
Najbezpieczniej będzie śledzić discorda innovy i patrzeć gdzie się wybiera większość ludzi.

wadas

Tylko czy ten pusty server w tym przypadku nie będzie lepszym rozwiązaniem? Więcej wolnych miejscówek, mniej pk itd. :P Essence to i tak kronika pod solo exp.

CzarnaMaska

Rose serwer z tego co czytalem najwiecej polakow tam idzie  :afro: :afro:

baton1989

wadas

Cytat: CzarnaMaska w Luty 16, 2021, 01:33:25 PM

Gdzie o tym czytałeś? Ja się wybieram na Pink.

lupus

Nie gralem na tym nowym rodzaju l2.
Taki sam p2w co na innych offach?

Mavis

Cytat: wadas w Luty 14, 2021, 02:15:28 PM
Tylko czy ten pusty server w tym przypadku nie będzie lepszym rozwiązaniem? Więcej wolnych miejscówek, mniej pk itd. :P Essence to i tak kronika pod solo exp.
Jak twoim jedynym celem jest exp to tak, idź na ten pusty.

Cytat: lupus w Luty 16, 2021, 05:11:12 PM
Nie gralem na tym nowym rodzaju l2.
Taki sam p2w co na innych offach?
Tak, poziom IS i doty przeciętnego gracza to już to co na GoD.

CzarnaMaska

Cytat: wadas w Luty 16, 2021, 04:31:00 PM
Cytat: CzarnaMaska w Luty 16, 2021, 01:33:25 PM

Gdzie o tym czytałeś? Ja się wybieram na Pink.

mordo skad takie info ze PINK ? trzeba uderzyc tam gdzie najwieciej Polskich graczy bedzie :D bedzie ludzi od zajebania wszyscy czekaja na cos nowego dobrego

JamesDoakes

Cytat: CzarnaMaska w Luty 16, 2021, 09:36:21 PM
bedzie ludzi od zajebania wszyscy czekaja na cos nowego dobrego
forum i discord innovy jest kompletnie pusty :D jedyne co bedzie pewne to atak ruskich po wypłate w euro.

MordorItemy

btw na chwila obecna na discordzie siedzi prawie 1000 osob :D idzie od huja clanow z tego co widze na forumi i Discordzie

wadas

Cytat: MordorItemy w Luty 18, 2021, 09:06:03 PM
btw na chwila obecna na discordzie siedzi prawie 1000 osob :D

To raczej kiepsko, bo na discordzie prywatnego servera essence, który ruszył 3 tygodnie temu (projectessence) jest obecnie 1.2k osób  :P
Rzućcie linkiem do tego discorda 4game, bo ten na którym jestem (800online) jest prawie martwy. To nie może być oficjalny discord  :o

MordorItemy

i jak ludziska skladacie jakis PL clan i btw ktory serwer PINK CZY ROSE? 

Hubi32

Właśnie nie wiem , jakoś konkretnych informacji nie ma nigdzie na 4game mało kto się wypowiada. Jak ktoś ma info co do wyboru serwera niech się podzieli informacja tutaj ...

Mokeli

a ja mam takie pytanko opłaca sie grać buferkiem na tej wersji gry czy tylko dps??

CzarnaMaska

Cytat: Mokeli w Luty 21, 2021, 09:51:41 PM
a ja mam takie pytanko opłaca sie grać buferkiem na tej wersji gry czy tylko dps??

pewnie bufferzy tez sa mocni jak i na pvp tak i na expie wiec nie ma znaczenia mozesz bufferem rozkurwiac wsio

Hubi32

Jutro START piszcie gdzie idziecie i dla czego ten ani inny serwer. Na discordzie klika osób pisało ze wybiera się na pink ale to pojedyncze jednostki raczej :>...  O większych klanach dalej brak info ...

CzarnaMaska

jutro nie wstaje tylko 25 w czwartek :P

CzarnaMaska

Rose and Pink ? ludzie gdzie lecicie piszcie ??

MordorItemy

wlasnie nie wiem gdzie isc tez niech ktos cos napisze pozdro

Hubi32

Ta 25 wstaje sry :] a co do servera dalej nie wiem na discordzie 4game cicho jak makiem zasiał kilka international ogłoszeń o rekrutacje jak i na jednym tak i na drugim servie ...

wadas

Ja po przemyśleniu sprawy odpadam. Dobrze mi się gra na project essence i nie stać mnie na 4game  :oops: