gdzie zrobic fajny exp?

Zaczęty przez WhiteSantiel, Czerwiec 11, 2006, 08:54:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

WhiteSantiel

Prosze was abyscie pomogli mi zrobic fajny exp.
Powiedzcie gdzie jest fajny exp dla 20lvl??
Dla elven knighta,
prosze
WhiteSantiel
Elven Mistic
lvl 10

Luno

Zdefiniuj slowo 'fajny'.
Czy fajny exp to naprzyklad taki, co ma jakas kokretna 'fajna' cyferke w liczbie, a moze fajny, bo z jakiegos konkretnego moba (Archangel - one sa 'fajne').

(sorry, ale nie moglem sie powstrzymac)

Carollo

Idź do Tower of Insolence na F14, albo Antaras Lair. Niezły exp będziesz miał, ja tak do 40 lvlu robiłem, ale później już słabo leciało niestety ;/

EPI Citadel
Warrior bez EQ ze skillami na pole - 28 lv - nie gram
Orc Shaman z top ng na 16 lvlu :P

Ryltar

RoD lub okolice Dion.Dobry jest dole z mandrygorami przed EG.

Myszon

Elven Knight hmmm ja bym ci plecał Dion i siedzisz tam do 27 lub 28 lvl i pozniej przed CT a tam to juz jest jazda  :P

Xili

A ja bym ci gorąco radził chodzić do Abanoden Camp. Tak do 30 levela są 2 powody.
1 Good Exp, a moby w miare słabe
2.Good drop

PS.Teleportujesz się tam z Gludin. Mieszkanie Ol Mahumów jakby co.
(Tylko nie idz w od razu na COmmandery i Generały początkowo raczej zwykłe guardy czy patrole)
PPS. Ciekawy + dla luno (gdzie są archangele bo ja nie wiem ? w toi?)
I siedziało ich tam troje. Niegdyś mężni woje, teraz tak bezbronni. To była ich pierwsza porażka. Wiedzą że "Raj" został stracony na zawsze. Nie nacieszyli się SPSem Na subie, nie nacieszyli się wreszcie pełnym klanem, nie nacieszyli się Legendarnym Hell Knightem. Pogrążeni w rozpaczy :cry: pokonani przez podrzędne FBI!!! Lecz teraz nie na Raj czekają, jak tylko mogą na maxie pykają i nie o piekielnych rycerzach marzą. Dualistą być chcą.
Jak by ktoś nie wiedział o czym pisze to: FBI mówimy NIE!

grandzi

a ja na 20 lvl radzxiłąbym iść do..... execution ground
JA tam chodziłam na wszystkich postaciach .. .może to i nie jest fajne chociaż zależy z  jakiej strony na to popatrzysz... fajne jest to że szybko leci exp... ale nie fajne bo potwory są nudne:P  :twisted:

Morrowind

Na 20 idź złapać party w kata koło dion (można tam expic do ok 40)
Server: L2p - Genesis
Nick: Istari
Clasa: SpellSinger (prawie Mystic Muse xD)
Level: 76+
Clan: BloodRain

Bubba

Grandzi i Morrowind widze ze lubicie odkopywac stare tematy. Ostatnie posty byly 20 dni temu...

Spal Heretyka. Zabij Mutanta. Oczyść Niewiernych.

Morrowind

Eh...nie patrzyłem na date poza tym nie ja zaczołem to, że był w "świeżych" to już nie moja zasługa więc wybacz..
Server: L2p - Genesis
Nick: Istari
Clasa: SpellSinger (prawie Mystic Muse xD)
Level: 76+
Clan: BloodRain

mussaszi

Cytat: MyszonElven Knight hmmm ja bym ci plecał Dion i siedzisz tam do 27 lub 28 lvl i pozniej przed CT a tam to juz jest jazda  :P

Zgadza się z tym że do ct zaraz po 20lv polecam od heretics przez branded,apostate a potem to juz necropolie i inne takie jak loa :)

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

BartSH

Sry ze to pisze ale nieskumalem tego :Idź do Tower of Insolence na F14, albo Antaras Lair. Niezły exp będziesz miał, ja tak do 40 lvlu robiłem, ale później już słabo leciało niestety ;/ a dokladnie tego "ja tak do 40 lvlu robilme " jak z 40 lvl mozna isc na TOI na 14 th ?? bo jabie niewyobrazam bicia mobow na 14 a baiuma tym bardzej :P chyba ze zle zrozumialem to zwracam chonor
SH-68 lvl
Server-Benkai raty 4-5-6