[L2OFF] Hellforge - Interlude x1 - START 02.04.2021 [20:00 PL]

Zaczęty przez Taneroth, Marzec 16, 2021, 07:40:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

prawdziwyON

Gram bez spiny 20 lvl cleric, docelowo PP lub Bisz, kwestia dogadania, do kogo się odezwać o klan? :)

Eva

Gram tu od startu. Początek był tragiczny z powodu nieustającego DDOS. Przez 3 pierwsze dni praktycznie ciągłe  dc. Od środy wszystko śmiga, na żaden bug nie natrafiłam. Serwer trudny, dla masochistów  :D.
Największą zaletą tego serwera jest jego Admin. Facet całe święta siedział online i próbował zablokować kolejne DDOS-y. Wszystkie zgłaszane problemy są sprawdzane od ręki. Po prostu pasjonat, w dodatku mega ogarnięty. Szacunek.
Kolejny plus to to, że nie widuję się botów ani dualboxów, czy  handlarzy adeną.
Wg mnie serwer ma szansę na long term projekt o ile gracze dadzą mu szansę.
Na koniec prośba. Nie gracie na tym serwerze, nie zamierzacie grać, w porządku, tylko nie hejtujcie czegoś o czym nie macie pojęcia.
Miłego dnia.

prawdziwyON

Zapraszamy na serwer. Online wieczorami sięga do 300 i cały czas rośnie. Dedosy ustały, a admini bardzo się starają!

CzarnaMaska

Bardzo miło,się gra online coraz większy ludzie biją rb robią party caly czas cos się dzieje jest elegancko

yTr

Admini bardzo się starają, ludzie zabijają potwory, gra muzyka w Giran, zapraszam!

ksenoN

NIEPLACZ

serwer kupa gowno w huj nic sie nie trzyma kupy nie polecam gralem tam z 2 tyg tylko czas stracilem a btw co do Citkosa gosc w ogóle nie ogarnia clanu ani ludzi nie polecam tego gracza na przyszlosc

ksenoN

Dostałeś bana z discorda po tym, jak dołączyłeś postacią do klanu, z którym mamy spine i było powiedziane, że będzie war z nimi. Spłakałeś się, że nie masz slota w klanie, za którego nie dałeś składki, którą każdy musiał dać. Co więcej, pożyczałeś hajs od ludzi i nawet go nie oddałeś, więc essa.

NIEPLACZ

CRY CRY I GRAJCIE DALEJ LUDZIE TAM 50 ONLINE SERWER A TY SIE SPUSZCZASZ?:d HUJ CI W PYSK ELO

lupus

Klamstwo. Serwer wykreca te 200-300 online. Niestety na horyzoncie widac wakacje, ale jak serwer przetrwa ten okres to online powinien podskoczyc i moze dlugo postac.

ksenoN

Według mnie dobry moment by dołączyć. Duży klan (i kolejny) zrezygnował z reborna i będzie tu przechodził, w tym jeden z największych streamerów reborna na twitchu. Myślę, że spokojnie 50 osób przyjdzie od nich z klanu, a kto wie ile poprzez twitcha.

Emaliowany

Nie bądź smiszby co piszesz ba rebornie caly czas ludzi przybywa ogromny online a na tym.hellforge reszta z 50 online jakis idiotow co myślą że to ruszy a to od startu było detka hahha hahaha hahaha hahaha

trolololo

Cytat: ksenoN w Maj 09, 2021, 06:47:35 AM
Według mnie dobry moment by dołączyć. Duży klan (i kolejny) zrezygnował z reborna i będzie tu przechodził, w tym jeden z największych streamerów reborna na twitchu. Myślę, że spokojnie 50 osób przyjdzie od nich z klanu, a kto wie ile poprzez twitcha.
Fajne te Twoje domysły, szkoda, że Ty skończysz tu grać za max tydzień pewnie

RyaaN

info wyssane z palca podaj mi nazwe tego duzego klanu i  streamera przy okazji  :)

ksenoN

Klan to SKYNET. Info potwierdzone przez streamera - eriikburnns, czyli zdecydowanie jeden z najbardziej rozpoznawalnych. Żadne info wyssane z palca :) Nikita po raz kolejny dał/a popis  :noob:

ksenoN

Na serwerze pojawia się też coraz więcej ruskich, a wiemy przecież wszyscy jak silne community mają :D

CzarnaMaska

Tylo reborn ponad 3k ppl rb napierdalanka sige pt i wszystko a hellforge nie oszukuj się gosciu bo sam spamujesz do siebie z różnych kont zeby zrobić hype a serwer jest detka zapraszam na l2 reborn a nie jakieś smieszne upadle serwery helfgowno hahaha hahaha hahaha hahaha

ksenoN

Cytat: CzarnaMaska w Marzec 28, 2021, 09:00:11 PM
Cytat: paszaqq w Marzec 28, 2021, 08:20:44 PM
Nie widzę, żadnego info, żadnej reklamy o tym serwie na necie, oprócz tego forum. Nawet ich strona nie działa, wchodzę i pisze jedynie, że zarejestrowana domena. Jakie zainteresowanie ? xD

Jak nie dziala co ty pierdolisz otworz oczy chlopie stronka dziala caly czas i discord tak samo :D moze nie miales wlaczone modemu dlatego taki wynik :D a zainteresowanie jest ogromne

Kolejny post pana CzarnaMaska odnośnie hellforge - Bardzo miło,się gra online coraz większy ludzie biją rb robią party caly czas cos się dzieje jest elegancko

Jesteś takim hipokrytą, że nawet nie powinienem Ci odpisywać, ale skąd w ogóle pomysł o tym, że spamuje z różnych kont? Typie Ty chyba jesteś doktorek co? Nie zdziwie się, jak NIEPLACZ i jeszcze jakieś inne konto też jest Twoje. Posty z tych kont mają coś wspólnego - wieje zjebem na kilometr i ogólnie widać podobieństwo w sposobie wypowiedzi. Więc a) sam tu grałeś, dostałes kicka z klanu, bo jesteś gównem, po czym spłakałeś się i zacząłeś hejtować serwer. b) zarzucasz mi korzystanie z kilku kont (beka), a sam to robisz. C) kretynie jest licznik na stronie, który ledwo się wybija ponad 2k, więc skąd wytrzasnąłeś 3? To niezłych graczy ten reborn ma XD wyjaśniony essa

CzarnaMaska

Serwer jest kupa taka sama jak ty i kiepem.do.zgaszenia po 2 z klanu poszedłem do ruskich bo.nie ogarniacie gry macie tok myślenia uloma nie polecam takich zjebow jak ty pluje ci w ryj smieciu

ksenoN

No widać było na kilometr jak wspomniałem XD z klanu nie poszedłeś, bo nigdy w nim nie byłeś. Brałeś hajs od ludzi, nie wpłaciłeś obowiązkowej adeny za slota (na rozwój lvl, suma sumarum sam wpłaciłem prawie całe 2.5 kk za 3 lvl), a potem się prułeś, że nie ma dla Ciebie slota. Jesteś farmazoniarzem i nim zostaniesz. Dziękuje dobranoc

PS. Jednak coś jest na rzeczy - online z 236 skoczył do 260, karawana jedzie dalej. :oops:

RyaaN

Moim zdaniem jak dobije do 400 to bedzie juz tylko lepiej.
Co do Reborna, prawda "czesc" Skynet robi sobie przerwe i Insane znowu ma wszystko.
Jesli jednak ktos chce pograc for fun, zawsze znajdzie pt i tak samo pvp.

Ps. Szukam jakies ekipy na Hellforge, moge grac wszystkim byle by ludzie byli ogar.

ksenoN

Jeśli to SKYNET, którego nie kojarze bo nie śledzę tego gównoserwera, jest jednym z większych side to może faktycznie 5 czy 6 cp to faktycznie określenie na część, ale całkiem spora :) no w każdym bądź razie online znacząco podskoczył w porównaniu do tego co było dotychczas i myślę, że będzie teraz rósł. Nikt nie ma ochoty grać ze skorumpowanymi gmami na bugbornie

Wiecznie nie będą w stanie wszystkiego zamiatać pod dywan. Prędzej czy później ludzie przejrzą na oczy, kwarantanna i nostalgia zrobiła swoje, ale ten serwer nie zasługuje na taki online, taka jest prawda.