[L2OFF] L2ElmoreLab - C1-C5 x1 - START 30.09.2022 19:00

Zaczęty przez Taneroth, Lipiec 05, 2022, 08:44:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Taneroth

Beta testy działają od 26 września i potrwają do 30 września, do godzin rannych.
Na becie został ustawiony lvl CAP, max 3 lvl (4 lvl po zrobieniu questa).
GM tłumaczy, że beta służy do przetestowania stabilności serwera i klienta gry, również dla samych graczy.
"Skup się na tym co najważniejsze, odpocznij z całą resztą." - Marco Hietala

TankerEk

Common sense
So rare that it's a super power

PanToGraV

Zacząłem od dzisiaj bo wczoraj to nie bylo jak moba na poczatku dostac. Online duzy, ale na pewno taki nie zostanie. Dzis juz jest 3500 (19.40)

NędznySzczur

Gra się bardzo dobrze, a najsłabsze osobniki szybko umierają - selekcja naturalna.

Taneroth

Czekałem na taki serwer od wielu lat. W końcu przyszedł. Jest idealny! GM super. Online super. Brak lagów. Brak problemów z klientem C1. Jest trudno. Nie ma czegoś takiego jak 60 lvl+ w kilka dni. Nic tylko grać swoim tempem.
"Skup się na tym co najważniejsze, odpocznij z całą resztą." - Marco Hietala

topadena

PanToGraV

Cytat: NędznySzczur w Październik 02, 2022, 08:53:08 AM
Gra się bardzo dobrze, a najsłabsze osobniki szybko umierają - selekcja naturalna.

Czemu mówisz ze jestem "najsłabszy"? Bo w dorosłym zyciu nie mam czasu meczyc x1? Nie grałem nigdy na x1 a tym bardziej c1. Jak nie masz nic innego do roboty po pracy to sobie graj (o ile pracujesz)

NędznySzczur

Przecież to jest serwer na lata, a Ty robisz quita po paru godzinach, to jak Cie traktować?

PanToGraV

To jeszcze lepiej. Siedz i marnuj wolny czas. Nic mi do tego. Tak jak Ciebie nie powinno interesowac ze ja quita zrobie po dwoch dniach. Myśle ze gorzej od Ciebie na tym nie wyjde

TankerEk

Online się ustabilizował na poziomie 3400 od kilku dni. Niema co się spinać ze nie wbije się 60 w tydzień. My bijemy sobie w klanie swoje powolutku. Dużo więcej online  już nie spadnie. Trzeba się cieszyć gra i pvp o spoty już od 20lvli wtedy nic nie przeszkadza :D
Common sense
So rare that it's a super power

AlanI

Li

Cytat: TankerEk w Październik 11, 2022, 07:29:37 AM
Online się ustabilizował na poziomie 3400 od kilku dni. Niema co się spinać ze nie wbije się 60 w tydzień. My bijemy sobie w klanie swoje powolutku. Dużo więcej online  już nie spadnie. Trzeba się cieszyć gra i pvp o spoty już od 20lvli wtedy nic nie przeszkadza :D
No i jak tam teraz?
Ktoś bez ściemy potrafi podać jaki online jest wieczorami?
Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

Muaii

Teraz pokazuje że jest 1.8k online. Wieczorami smiało przekracza 2.5k

NędznySzczur

Tak bez ściemy, to zapomnij o farmie w spokoju po godzinie 18, a w weekendy to po całych dniach. To serwer z tych, gdzie grając tutaj zaczynasz tęsknić za serwerami z kręconym licznikiem, bo na top spotach to moba ciężko ubić samemu w 100% :D

Jakbym nie widział wieczorami online 2.5-3k, to sam śmiało uwierzyłbym, że gra więcej.