Sword Singer (HELP)

Zaczęty przez pierog, Sierpień 02, 2006, 02:41:25 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pierog

---------- 02:39 02.08.2006 ----------

Siemka wam mam Sword Singer'a lvl 71 na serwerze Nightmare 30xrate.Pisze ,bo nie wiem co mu teraz kupić i chce zeybście mi doradzili.Mój SwS aktualnie ma Doom'a Heavy 4+ , dual SLS 4+, buciki jakis tam a-grade :P Underworld , Helmet Blue Wolf , rekawiczki Heavy BW no i tatuaz lvl 2 na attackspeed !!!

Mam teraz 2-a pomysły!!!

1-wszy pomysł to taki żeby mu założyc set Doom Heavy i do tego kupić mu kriss + 6 (sztyleciki) + tatuaz na attack speed do tego jeszcze ma skill'a na sztyleciki.Z polaczeniem Song of Hunter fajnie krytyki beda wchodzic :)

2-gi pomysl to taki zeby mu zalozyc set np. BW i do tego kupic mu np. luk Bow of Peril + tatuaz na accuracy albo speed z polaczeniem skilla Sprint i Song of Wind bylby szybko uciekajacym lucznikiem wprost niedodogonienia!!! co wy na to?? Napiszcie mi jakie sety co daja itd albo jak macie lepsze pomysly to piszcie !!!

---------- 02:41 ----------

Jezlei chodzi o 2-gi pomysl to ten set BW oczywiscie caly w Light armor zeby szybko biegal i zrobic z niego maratonczyka :P
p13RoG^

Bacar

Nie lepiej zlozyc sprzet A grade :P

Ja mysle ze ten drugi pomysl bedzie lepszy ,poniewaz SwS z BoPem robi duze kuku.Le czemu light lol tylko havy jezeli juz ,przeciez SwS nie ma chyba sumiejetnosci pasywnej do light armor  :shock:

Nie rob chlopie experymentow - jak masz zakladac lighta to tylko dooma bo ma + do dexa a co za tym idzie masz wieksza celnosc i crytyki.
Natomiast BW Heavy ma + do STR co idzie w parze za wieksza sila ataku .

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Koni

Po tym co przeczytałem to nie wiem czy dobrze zrobiłeś, że grasz SwS... jakieś kombinacje robisz nikomu nie potrzebne.

1. Jak łazisz na party to chodzi o to, żebyś jak najdłużej wytrzymał. Proponuje łuk + Majestic Heavy
2. Solo jak chodzisz to Dark Legion + focus i do tego proponuje Dark Crystala.

Light to porażka. Nie masz skilli ani nic.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

myha

a ja gdzies na tym forum przeczytałem o sws z pole na sa critical stun i jak sie zastanawiam to by naprawde dobry był pomysł z song of hunter crytyki leciały by naprawde czesto a sa crt.stun ma chyba 25% szans na zestunowanie czyli poprostu taka postać by wymiatała
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Scroller

od C4 klasy, ktore nie maja mastery na pole, moga uderzac tylko 3 moby jednoczesnie (albo cos w tym stylu)

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Dohid

Może jestem jakiś tępy ale co do tych 3 mobów to pierwsze słysze...
Wracając do tematu: pierog! zlituj się nade mną. SwSowi z daggerem faktycznie może co 4-5 hit siada bez kryta, ale ogólny dmg jaki wyciagasz jest mizerny. SwS rozwija skille na sword/blunt i najlepszą bornią dla niego jest właśnie miecz [SA: Focus] z którym wyciągasz i kryty i normalny p atak. Jeśli chodzi o łuk to expić [jak by nie było] rycerzem z łukiem na prawde nie polecam. Łuk swsowi nadaje się tylko na mass pvp gdzie panuje zamieszanie, ciężko kogoś znaleźć, dogonić itd. Szczegółowo co do ubioru jeśli stać Cię na A grade i masz gdzie kupić to nie baw się B i inwestuj w Darc Crystal [oprócz parametrów na elfie wygląda świetnie ;p] No i mieczyk również A z focusem.

PS. Pomysł SwSa w light pozostawie bez komentarza. No powiedzmy że można się raz za czas zabawić na full buff na arence ale to i tak dziwactwo. Jak mówie "zabawić", a nie siedzieć w light i zbierać pochwały "noob, noob" ;p

Elvin

Albo ogolnie jak grasz na DN (a grasz :P) to zrob subke jakiegos DD i dopiero sie dozbrajaj xD

eSkel

W tej chwili na DN nie ma dobrego sub dla SwSa :P Jest tylko SRxddd