Pytanka dotyczące Necromancer'a!

Zaczęty przez Skier, Sierpień 01, 2006, 10:43:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jaki jest najlepszy SET B-Grade dla Necromancer'a?

Zubei's Robe Set
7 (29.2%)
Avadon Robe Set
12 (50%)
Blue Wolf Robe Set
4 (16.7%)
Doom Robe Set
1 (4.2%)

Głosów w sumie: 24

Głosowanie skończone: Sierpień 01, 2006, 10:43:12 AM

Skier

Witam!
Mam do Was pytanka...

Jaki jest według Was najlepszy SET B-Grade dla Necro, jeżeli zależy mi na skuteczności i mocy rzucanych klątw... Z tego co słyszałem to DOOM i podobno tak czy siak on jest najlepszy z B-Grade dla Necro, bo np. co z tego że zrobimy Avadona i będziemy mieli 15% większy casting speed jak nie rzucimy debuffów...

Jakie według Was jest najlepsze SA do Sword of Valhalla dla Necro, bo wiele osób mi mówi że Magic Weakness ponieważ dodaje 7% do skuteczności rzucanych klątw... Co z tego że dodamy Acumen skoro nie rzucimy tych klątw...

To wszystko się tak czy siak chyba równoważy moc i skuteczność = szybkości... Rzucamy wolniej ale mocniej i skuteczniej, a tutaj szybciej...

Proszę doradzcie mi co byście wybrali... Zależy mi aby wszystko pięknie wchodziło i na RB i na PvP i w walce z Mobem...

W ankiecie proszę abyście głosowali jaki SET B-Grade jest najlepszy dla Necromencera!

Pozdrawiam - Skier!

em

set B to zubeia, ja jednak bm ci polecal demon seta INT +4 a to troszeczke do m.ataku jest ;) a do vallhali bym polefcil ci acumena ;)
z takim zestawem bardzo dobrze mi sie biegalo i niestety brakuje mi tych czasow ;(
em powrócił na forum ;D

Bubba

Juz trzy razy zadales to pytanie. Shoutbox, temat necromancera i tutaj. Moim zdaniem avadon jest najlepszy bo szybciej rzucasz czary wiec szybciej ubijezs moba.

Spal Heretyka. Zabij Mutanta. Oczyść Niewiernych.

sebeq

Ja zgodze sie z em'em, zubei + sov (acu).

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

eSkel

BW robe daje wiecej cast speed niz Avadon.

Bacar

Zubei i SoV acu i tylko to eventualnie avadon albo jak eskel napisal BW robe .

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Koni

Zgadzam się z kolegami zubei + walhalla z acumen
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Ryltar

CytatBW robe daje wiecej cast speed niz Avadon.

+ 3 WIT na pewno nie da 15% cast.speed.

eSkel

http://usuarios.lycos.es/elmundol2/stats_e.txt

16%...

edit: takich tabelek jest wiecej, rzucilem taka jaka mialem ;p

Ryltar

Ja jade wg innej i bylo napisane 9%... z tego co pamietam(na L2 statistics kiedys znalazlem).

CytatThe tables are not 100% accurate.

Eh...choelr awie te tabele na jednej jest 6% na drugiej 80% i tak ci z mozgu robia gowno.