Reborn Signature x1 C4 - Interlude. 01.11.2014

Zaczęty przez nawrot, Sierpień 16, 2024, 10:41:10 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nawrot

1 listopada wstaje serwer reborn Signature x1 progresywny na kronice C4 a kończąc się będzie na Interlude.

Serwer bez dualbox

Mają być stage na starcie serwera , ale jeszcze nie ma widełek z nimi.

https://l2reborn.org/#

zdzisiu

C4 to bardzo interesująca kronika, same sps będą biegać

topadena

Cytat: zdzisiu w Sierpień 17, 2024, 11:25:30 PM
C4 to bardzo interesująca kronika, same sps będą biegać
a potem przyjdą te płaczki na IL i będą płakać, że inni coś już mają a UNE BIEDNE NIIIC !!!!!!!!!!!!!!! NOLIFERY JE*ANE !!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaa

vathes

Hej

Z takim pytaniem czy ktoś wie jak będzie wyglądała sprawa z podstawowym buffem ? będzie tylko do 20 tylko do 40 czy aż do 61 ?

AndrzejL

Cytat: vathes w Sierpień 23, 2024, 08:56:43 AM
Hej

Z takim pytaniem czy ktoś wie jak będzie wyglądała sprawa z podstawowym buffem ? będzie tylko do 20 tylko do 40 czy aż do 61 ?

do 20, czy tam 20tego któregoś.

NIEPLACZ

PL CLAN ZelazneKutasy Rekrutuje mamy na chwile obecna 70osob robimy totalnego zerga kolo 200 osób wiecej info priv.

prawdziwyON

SzalonyToster

Chyba będzie zrobić Łuka lub Necro co o tym sądzicie ?

topadena

Coach

Tak ciekawostka, ja już dostałem bana na discordzie l2reborn, nie wiem nawet za co , może być zabawnie na tym serwerze xD
edit : bana i to na ip ;)

NędznySzczur

Widzisz, lepiej wyzywac ich od sprzedajnych świn, które pod stołem handlują epikami i nie dostać bana za nic :D

topadena

bka

topadena

no i wyłapali wszyscy bany, fajnie było, pograne w głupie gry, pozbierane głupie nagrody....no i co zyskali? Tak pierniczysz a server miażdży online inne servery

bka

miażdży również  świadomość co kto ma  ''opchnięte'' ...wszystko wyłapali? naiwniaku  taki 8========================>

NędznySzczur

Tak, top adena ten chujek zesrany, bo nie będzie miał na chleb jak online spadnie.

topadena