Gdzie grać?

Zaczęty przez Shen, Wrzesień 27, 2025, 02:55:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dev

Tam jest taki box z wirkiem, to jest najwazniejsza rzecz z tego gifta - to się otwiera co kilka leveli.

CytatKupiłem tego gifta za 100 adeny, jakaś żaba tam była, nawet nie wiem co to, nie widze tego w inv.

To jest tzw. Doll - różnie dolle dają różne pasywki - wciśnij alt + X i tam będzie menu Doll.
Lineage 2 Official (Project Wolf) - Varkas lvl 86
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91 (nieaktywne)
Lineage 2 Reborn (Origins x1) - Adventurer lvl 77 (nieaktywne)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server (nieaktywne)

Shen

Cytat: Dev w Październik 08, 2025, 09:24:03 PMJak coś to pisz na "Vennebrdx" w grze, serwer "Varkas"
Wez ty mnie dodaj jak bedziesz, wychodze niedlugo, ale zostawie gre odpalona, mam kilka postaci bo nie wiem kim grac, ale teraz siedze na FireTheft.

Da się ustawić, żeby buffy się odpalały jak się skończą? Jak ustawiam na auto, to spamuje nimi caly czas.

I co te przyciski zmieniają w auto walce

i jak się do cholery teraz makro robi, chciałem sobie wszystkie buffy dodac pod jeden slot i za uja nie wiem jak, probowalem po staremu, ale nawet slasha nie moge wpisac

Dev

Buffy automatycznie się same odpalają jak się skończą jeśli masz je wrzucone na pasek i klikniete prawym przyciskiem. Analogicznie wszystkie skille które chcesz żeby były używane na autofarmie muszą być wrzucone na pasek skilli i klikniete prawym przyciskiem. Makr się teraz nie używa.

Przyciski które zakresliles to sposób targetowania oraz tzw Manner Mode, czyli blokada KSowania mobków.
Lineage 2 Official (Project Wolf) - Varkas lvl 86
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91 (nieaktywne)
Lineage 2 Reborn (Origins x1) - Adventurer lvl 77 (nieaktywne)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server (nieaktywne)

Shen

Cytat: Dev w Dzisiaj o 09:27:43 PMAnalogicznie wszystkie skille które chcesz żeby były używane na autofarmie muszą być wrzucone na pasek skilli i klikniete prawym przyciskiem. Makr się teraz nie używa.
lipa troche, bo taki hex czy drain spamuja co kilka sekund, a wystarczyloby raz na mobka w dluzszych odstepach ;/
Jak tam w ogole end game? Siege są? Jakieś miasto jest żywotne?