szukam serwera low rate na długo

Zaczęty przez vehr, Październik 10, 2025, 08:35:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

vehr

hej,

jest coś w miare świeżego gdzie długo pogram? z dobrym online

topadena

reborn signature obecny albo ten co wstanie za miesiac

lukaszek1984

Topadena, masz jakieś info nt tego serwera tj. jakieś info linki itd.. Jedynie co widzę to licznik dni na stronce na serverze reborn signature i info że stary serwer c4-int będzie nazywał się teon. A ten nowy to x1 ale jaka nazwa i kronika? Jak możesz to wklej jakieś info, thx

matimpl

Nowy serwer będzie się nazywał Franz i będzie miał identyczne ustawienia jak Teon. Kronika oczywiście c5 i po jakimś czasie ma się połączyć z Teonem.

lukaszek1984

Jak takie same ustawienia będzie miał, a teon już rok stoi to franz go nigdy nie dogoni jeśli chodzi o postęp graczy. Grałem na tamtym i myślałem, że będzie to wyższa kronika i bez fuzji serwerów. Dzięki za info

Dev

Jesli priv to są dwie opcje - Reborn albo Elmorelab. Reszta serwerów nie jest warta czasu imo.
Lineage 2 Official (Project Wolf - NCSoft US) - Varkas lvl 86
Lineage 2 Official (Naia - NCSoft US) - ISS Sword Muse lvl 105 / Sigel Shillien Templar lvl 100 <-- czasem casualowo
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Sword Muse lvl 91
Lineage 2 Reborn (Origins x1) - Adventurer lvl 77 (nieaktywne)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server (nieaktywne)

lukaszek1984

Masz rację. Reborn który wystartuje za ok 15 dni to jedyna opcja by pograć w old schoolowego L2 na low ratach x1. Zastanawia mnie jedynie przyszła forma połączenia serwerów (ale to pewnie za rok najwcześniej), bo banowanie ludzi za kupowanie adeny będzie normą i nie ma co nawet o tym myśleć, plus ew. wykorzystywanie bugów i tłumaczenia nie pomogą. Standardowo pobanują ludzi sprzedających adenę i ci co działają na skróty i z 10k zostanie stabilne 5...Ten serwer stanowi swoista druga szansę dla ludzi co dostali bana na IP za sprzedaż na pierwszym serwerze, a kilka tysięcy by się znalazło. W sumie warto poczekać parę dni.