Problem z trade!

Zaczęty przez Tezuh, Sierpień 11, 2006, 12:51:54 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tezuh

Mam 99.45kk ( i chciale mdac gosciowie jeszfcze Avadon,Zubei,Doom Gloves materials) za Doom Armor... ok zglosila sie poszlismy do WH ja jej na trade to wszystko a ona nic. 3mam to z 2 minuty a ona na to: U dotn see Doom? a ja "no" no i mam pytanie (bo ona potwierdzila mnie) czy byl to jakis jeb"ny brazylisi skur"yn który chcial mnie oszukać czy coś się takiego dzieje 0.o (na DN -Judgement)

Koni

Kiedys też tak miałem. To błąd teksturek jest. uruchom ponownie lineage i powinno być wszystko ok.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Nabuchodonozor

Równie dobrze chciał cię oscamować , trudno wyczuć , mogłeś poprosić kogoś z klanu (komu ufasz) żeby on przeprowadził tranzakcję za ciebie.

PS: Widzę że na większości serwerów nie lubi się latynosów , a ja u siebie mam rusków :P
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

mussaszi

je tego nie miałem ale mi mówili że czasem nie widać przedmiotów przy trade-nie dalej jak w czoraj z kumplem chcieliśmy sie wymienić i sie nie dało więc wywalaliśmy na ziemie i zbieraliśmy
innym razem ale w terenie kumpel był przy mnie a ja go n ie widzialem-wystarczył reset i było ok

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Polgara

taki bład wyskakuje jesli serwer jusz jest bardzo przeciazony nie widac wtedy albo u ciebie inwentory do trade albo osoba z która robisz wymiane nie widzi tego co wrzucasz do wymiany jesli taka osoba potwierdzi a ty dasz kancel to tranzakcja jest i tak nie wazna i to co próbowałes jej przekazac zostaje u Ciebie w plecaku.
Jesli zrobisz restart gry to i tak moze nie pomuc bo tamta osoba dalej nie bedzie widziała tego co wrzucasz w trade i na odwrotnie

Tezuh

Okazało się że to zwykły złodziej OMG chyba bym się (tak!) zabił jak bym stracił 99.500k i inne matsy za nic :lol: