czysty katalog system

Zaczęty przez ainaarwen, Sierpień 13, 2006, 01:23:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ainaarwen

moze ktos wrzucic linka do czystego katalogu system (po update jakby ktos nie wiedzial) albo jesli ma na dysku to dac na rapida ew inny tego typu serwis, bo teraz update c4 jest zablokowany przez c5

Polgara

to i tak ci nic nie da bo folder system po instalacji jest czysty sam w sobie tak jak powinien byc a po updatowani nie tylko systemn folder sie updeituje ale i pozostałe foldery tesz i nawet jak zrobisz updte w C5 a wrzucisz system C4 to i tak nie bedziesz mógł grac na serwerach C4

Wiec zinstaluj gre jeszcze raz nie rób Update i graj

ainaarwen

no wlasnie o to chodzi, ze zainstalowalem gre, wlaczam ja przechodze przez ekran logowania ale pozniej nie moge wejsc na serwer... na stronie serwera pisze, zeby w razie takich problemow zrobic update'a, tyle ze bylo to pisane jeszcze przed wejsciem c5 zamiast c4 na update. ja wcale nie chcialem robic update i wrzucac system z c4 - chce sam katalog system po update z c4 zeby zobaczyc czy bedzie dzialac po podmianie

Polgara

na jakim serwerze grac
a teraz zwróc uwage na to co napisałes
co ci da updatowany folder system jak i tak go podmieniasz ???
dlatego pisali o updae poniewarz włanie poprzez update wszystkie katalogi sie updatowały a folder system nie ma z tym nic wspólnego bo i tak go podmieniasz
najlepiej napisz na forum serwera na jakim grasz o tym problemie bo to w ich gesti jest zrobienie nowego patcha zeby kazdy mógł zagrac bo nie da rady zrobic update
Jesli przechodzisz do wyboru serwera zwróc uwage czy serwer nie jest offlain a druga sprawa moga cos Admini i GM robic na serwie i zrobili serwer  GM onli

ainaarwen

czyli teraz wszystkie serwery na ktorych trzeba robic update'a sa skazane na zamkniecie bo nie da sie juz na c4 go zrobic?
polgara ja chce sprobowac chociaz - a nuz sie uda

Polgara

ja gram normalnie na kilku serwerach a nie robie update moze inaczej nigdy nie robiłem update

na zaden serwer nie jest wymagane robienie update update powoduje ze np; textury gry sie poprawia, efekty dzwiekowe, bedziesz mógł widziec np czapke mikołaja(ja bez ubdate jej nie widze) poprawia i naprawia błedy gry
ale jesli ty grasz na serwerze prywatnym czyli za łacznosc i mozliwosc grania odpowiada folder system jaki sciagasz ze strony serwera na jakim grasz bo w nim sa zawarte wszelkie informacje do tego potrzebne

jeszcze raz sie powtrze co ci to da jesli i tak podmieniasz folder system na ten z serwera na jakim grasz to te pliki z orginalnym folderze sie kasuja
znikaja nie ma ich

Sciag jeszcze raz C4 powinien byc uaktualniony o wszystkie poprwaki

ktos musiałby przesłac Ci cała zupdeitowana GRE !!!!!!!!

i napisz na jakim serwie grasz

ainaarwen

na matrixie i tam nie trzeba wcale podmieniac katalogu system jak na everlascie czy chocby paradise. wystarczy dopisac 2 linijki do pliku hosts albo uzyc connection managera ktory i tak robi to samo.

Dev

ainaarwen napisz do mnie to ci ten katalog spakowany podrzucę :)
gg# 5305232
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

ixi

wyczysc zawartosc katalogu system i zrob check file....bedzie szybciej
Hindemith - SE - Full C5

Tyr

Cytatwyczysc zawartosc katalogu system i zrob check file....bedzie szybciej

ainaarwen

spoko juz mam od DevouringOne ten katalog i dziala. widzisz polgara dziala :P
Devouring  :poklony:

Tyr

No to graj graj! i zapraszaj kolegów! :P
Lineage 2 Classic EU

ixi

Cytat: tyr16
nierozumiesz ze zrobi mu się w tedy update C5 :?

Zrobi sie update c4. Do c5 trzeba sciagnac innego updatera.
Nie wiesz to sie nie wypowiadaj :p
Hindemith - SE - Full C5

Polgara

ixi automatycznie update robi sie na c5 nic tam sie nie wybiera
naciskasz szukaj plików chwle robi sie c4 potem od razu na c5 przeskakuje

ixi

A z c5 na c8 extreme edition.
Hindemith - SE - Full C5

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91