MANA HERB POMOCYYYYY!!!!!

Zaczęty przez sircola, Sierpień 13, 2006, 02:32:12 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sircola

Mam pytanko
nie mam pojecia gdzie wydropowac mana herb

na zeadnym drop callculator'ze nie ma tego podanego a jest to niezbedne do zrobienia mana potion

PROSZE O POMOC
DRAGON x 15
nick: sirCOLA
sorcerer lvl 76

nick: sirCOLAsummoner
elementar summoner lvl 70

nick: sirCOLAkrasnal
warshmit lvl 61

Rominek

po co robic :/ nie opyla sie ...

idz do HEINE do Grocery i kupisz u tamtejszego Sklepikarza Mane Potion bez wysilku zadnego tylko co teleportttami sie troche zejdzie ...
PLAY:

WATCH:

----

ixi

Co to jest mana potion? W lineage2 tego nie ma.
Hindemith - SE - Full C5

Polgara

nie koniecznie bo na serwie którym gra moze nie bys w sprzedazy MP potków moze tez nie byc mozliwosci robienia ich i mozna je tylko zdobyc z dropa

sircola

niestety nie ma many potion w HEINE

tam gdzie ja gram ...... tu nazwa serwera (smok) nie mozna kupic nigdzie wiec potrzeba mana herb
gdzie to moge dropnac??

pomocy
DRAGON x 15
nick: sirCOLA
sorcerer lvl 76

nick: sirCOLAsummoner
elementar summoner lvl 70

nick: sirCOLAkrasnal
warshmit lvl 61

Polgara

moze sie myle ale na oficjalnym serwie chyba nie mozna robic mana potków
wiec dlatego tego nie ma w drop calculatorze

Howlet

Z tego co wiem na smoku byly mikstury many ale już ich nie ma. A gdzie sa mana herbs to też bym chciał wiedzieć bo jestem magiem i by mi sie przydalo :)  Jak ktoś wie niech sie podzieli ta wiedza :)

krzwaw83

hmm Mana Herby chyba leca z wszystkiego, a przynajmniej jak zauwazylem leca tez z mobow u ktorych nie ma ich w dropie - w kazdym razie wypadaly mi z Ol Mahum (chyba Captainow czy Generalow), czasem trafialy sie na Executioner Ground

Soulern

Cytatgdzie sa mana herbs to też bym chciał wiedzieć bo jestem magiem i by mi sie przydalo
:shock: Po co magowi Mana Herbs? To, przynajmniej na większości serverów, o ile się nie mylę, są matsy, a więc tego się nie używa do, powiedzmy, zwiększania poziomu ilości many :)

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Luno

Na C5 leca herb of mana badz herb of soul, nie pamietam dokladnej nazwy i dzialaja tak, ze w momencie podniesienia regeneruja jakas ilosc many

Soulern

CytatNa C5 leca herb of mana badz herb of soul, nie pamietam dokladnej nazwy i dzialaja tak, ze w momencie podniesienia regeneruja jakas ilosc many
C5 to przyszłość, a ja mówiłem o teraźniejszości/przeszłości(C4/C3)*

*Niepotrzebne skreślić

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

ixi

CytatC5 to przyszłość, a ja mówiłem o teraźniejszości/przeszłości(C4/C3)*
W c5 tak, ale w c4/3 tego nie bylo i nie ma;]
Hindemith - SE - Full C5