Sub dla Destro...

Zaczęty przez KWildner, Sierpień 12, 2006, 02:21:42 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

KWildner

Powiedzcie mi jaki Sub jest najlepszy dla Destrojera.(na moim serwerze mozna brac tylko sub z tej samej rasy )
Dużo odób uważa że WC ale jak bym zmienil mojego Destrojera to by mu jego statystyki na misticka sie zmieniły. Nie wiem czy jestem dobrze poinformowany co do tego.Wiec prosze o wasze wypowiedzi na ten temat. :roll:

Bled

mozna tez pomyslec nad tyrantem

Xili

i to bedzie najlepszy pomysl sila destro szybkosc tyranta.... graj chlopie od nowa bo ci nigdy wiecej nikt nie podskoczy o boze juz widze pvp z magami wyuciagasz bopa wrzucasz FF +FF(fist fury)+totem puma i bijesz jednym stzralem batalion magow :)
I siedziało ich tam troje. Niegdyś mężni woje, teraz tak bezbronni. To była ich pierwsza porażka. Wiedzą że "Raj" został stracony na zawsze. Nie nacieszyli się SPSem Na subie, nie nacieszyli się wreszcie pełnym klanem, nie nacieszyli się Legendarnym Hell Knightem. Pogrążeni w rozpaczy :cry: pokonani przez podrzędne FBI!!! Lecz teraz nie na Raj czekają, jak tylko mogą na maxie pykają i nie o piekielnych rycerzach marzą. Dualistą być chcą.
Jak by ktoś nie wiedział o czym pisze to: FBI mówimy NIE!

ixi

Ja bym radzil hydraulika + kanalarzo-kominiarza!
Bardzo dobra subklasa z mozliwoscia szambonurkowania lub ataku wyciorem!

...

kurde mnie zaczynasz już wkurzać tym wywyższaniem sie że ty grwasz na retailu, MASZ SWÓJ OSOBNY DZIAŁ TO TAM SOBIE PISZ CO CI SIE PODOBA...
by Beatonix
Hindemith - SE - Full C5

Koni

Co wy macie z tymi subami. Noobostwo to się nazywa. Jeden z drugim na DN i robił subklasse, która jest wymysłem adminów tegoż servera.
SKILLE Z SUBKLASY NIE ŁĄCZĄ SIĘ ZE SKILLAMI GŁÓWNEJ KLASY[/color]
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

MonT

Destroyer to bedzie najlepsza subclasa, a na wyzszym lvl nawet bedziesz mial skile obu klas!

Koni

Skille obu klas ?? Ty człowieku grałeś w Lineage kiedyś czy tylko na Dragon network albo jakis kolega pro gracz ci powiedział takie bzdury ?
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

MonT

lol zebym komus musial ironie tlumaczyc.... wyluzuj i czytaj ze zrozumieniem... jesli wezmiesz dla destro suba destro to bedziesz mial skille jednego destroyera, ale jesli sub i glowna sa takie same to i skille sa takie same, mozna wiec powiedziec, ze mamy skille obu klas, czyz nie?

ixi

nie, bo nie mozna wziac na suba klasy jaka sie ma na mainie
Hindemith - SE - Full C5

MonT

Jesli wychodzimy z paradoksalnego zalozenia, ze skille obu klas dzialaja razem, to czemu niby nie znalesc by paradoksalnego wyjscia wziecia na suba tej samej klasy?

Koni

Paradoksalnie to ty od rzeczy mówisz. Nie wiem jak z tobą rozmawiać.
Your journey's never end

MonT

Spoko, musze Cie zrozumiec :roll:

KWildner

Cytat: ixiJa bym radzil hydraulika + kanalarzo-kominiarza!

Taa twoja pomoc w tym przypadku byla niezbedna. Ja powazne sie pytam i nie smiesza mnie takie dziecinne zarty.  :evil:  :evil:  :evil:

Cytat: MonTDestroyer to bedzie najlepsza subclasa, a na wyzszym lvl nawet bedziesz mial skile obu klas

Tak jak bylo powiedziane skille obu klas sie nie łacza (chodzi o te same skille) Czyli grajac Destrojerem bez sensu jest brac Destrojera bo moja postac sie w ogóle nie zmieni.  :|

Cytat: KoniCo wy macie z tymi subami. Noobostwo to się nazywa. Jeden z drugim na DN i robił subklasse, która jest wymysłem adminów tegoż servera.

Jesli Ci sie cos z sub nie podoba to wcale sie nie musisz na ten temat wypowiadac jesli wcale nie masz zamiaru mi pomuc co do wyboru. Bo gadka typu ze to jest noobiarstow itp wcale do mnie to nie dociera. Na moim serwie jest mozliwosc robienia sub, to mi sie podoba i mam zamiar z tego kozystac.

P.S. A i tak mi nikt procz Xili konkretnie na moje pytanie nie odpowiedzial. A wiec wracajac do tematu "Jaka sub jest najlepsza dla Destrojera? I czy jak grajac destrojerem zmienie klase na dajmy na to WC to czy moje statystyki rasowe sie zmienia z Figtera na mistica??  :?

ixi

Cytatkurde mnie zaczynasz już wkurzać tym wywyższaniem sie że ty grwasz na retailu, MASZ SWÓJ OSOBNY DZIAŁ TO TAM SOBIE PISZ CO CI SIE PODOBA...
by Beatonix

Jak sie pan moderator tak bardzo denerwuje to polecam nervosol;]

Tylko w ktorym punkcie zlamalem regulamin? hmmm;]
Hindemith - SE - Full C5

Koni

Moderator czy admin lub inny user na wyższym szczeblu ma zawsze racje... tak to już jest, a jak podpadniesz to ło-ho-ho.

Dobra jak sie tak frustrujesz KWildner to:
1 - napisz posta na serverze dragon network pytając o subklase albo napisz najpierw czy mozesz brac suba z innej rasy/profesji (mag lub woj) bo nikt ci nie pomorze bez tego info
2 - Przeanalizuj sobie na chłopski rozum co ci jaka subklassa da.
Grasz destro więc masz duzo hp,maly atack speed, predkosc, critical, duzy dmg niezle skille po zmniejszeniu sie hp wiec opcją dedukcji dochodzisz do wniosku - zaraz zaraz TYRANT poprawi mi atack speed pasywnymi skillami i Totemami. Totemami poprawi mi też inne cechy. Fist Fury zwiększy mi atack speed a hp ktore skill konsumuje to nic bo mam go multum a chodźby zeszło to i tak na korzyść moja bo włącze frenzy/guts. A że mam małą prędkość chodzenia to użyje cripple na oponenta, a ten zostanie spowolniony.
Z drugiej strony taki WARCRYER dopali mnie buffami i częściowo magią i skillami pasywnymi albo OVERLORD lekko mnie podbuffuje a ja będę ownował spowolnionych, przyrootowanych i spalanych wrogów.
3- Jeśli na Twoim serverze (tak jak na większośći) działa poprawnie subklassa to nie ma co pytać co będzie lepsze bo subclasa to nic innego jak nowa postać o tym samym nicku i wyglądzie. Ot co. Zadowolony ?? Tak ?? Ja mniej...
Your journey's never end

KUba666

co wy z tymi sub ciagle.... wbijaci e76 lv i bezecie 3 klase i wbijaci e78 lv  potem albo nowa postac albo ta graci ezdobywaci ekas ekupujeci espzet i g enczantujecie zeby by lepszy :P

Mateles

Według mnie łaczące się subklasy są bardzo fajne dają jescze więcej możliwości rozwoju i dają jakiegoś powera na wysokim lvlu. Co mi po takich oficjalnych.. Łał mogę sobie zmienic klasę na inną, co mi to daje? To że jak na oficjalu wibjesz na ten wysoki lvl to Twoja postać Ci się znudzi i będziesz chciał grać inną, ale nie będzie ci się chciało robić nowej, po to właśnie zrobili subklasy :D. Zapamiętajcie, że oficjal nie musi być we wszystkim najlepszy.  Jak nie gracie na DN to po co się tu wypowiadacie? Jak Wam te subklasy nie odpowiadają to nie grajcie na DN i nie zaśmiecajcie naszego forum jakże mądrymi postami typu:

Ja bym radzil hydraulika + kanalarzo-kominiarza!

Haha ale się uśmiałem. :|  Zaśmieciłeś forum, udzieliłeś bezsensownej odpowiedzi która nikomu nie pomogła i uważasz, że zrobiłeś wszystko dobrze i o co się do Ciebie admin/mod przyczepia. Tak bardzo Wam zależy na kolejnej randze i ilości postów?

Co do subklasy: cóż według mnie lepszy jest wc/destro niż destro/wc. Ale jeśli main to destro to jak inni wspominali Tyrant najbardziej się nada. Chyba jest tak że jak jestes fighterem na suba weżmiesz mystica to Ci się staty zmieniają na msytica a dopiero na wysokim lvlu możesz zmienić spowrotem, ale mogę się mylić.