HELP ME!!!

Zaczęty przez Macin487, Sierpień 13, 2006, 01:45:36 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Koni

Bart - pisałeś, że zmieniałeś sterowniki. Może coś się pochrzaniło w plikach l2. Proponuje zainstalować ponownie Directa/Przeinstalować L2. Możesz dodatkowo spróbować:
*otwórz plik l2.ini (x:/L2/System/L2.ini) i podmien linijki na te co podałem może zadziała. Zmieniałeś stery i windows może mieć problemy z odczytaniem ustawienia grafy w grze.
-[WinDrv.WindowsClient]
WindowedViewportX=640
WindowedViewportY=480
FullscreenViewportX=1024
FullscreenViewportY=768
MenuViewportX=640
MenuViewportY=480
Brightness=0.800000
Contrast=0.700000
Gamma=0.800000
UseJoystick=True
CaptureMouse=True
StartupFullscreen=True
UseWindowFrame=True
ScreenFlashes=True
NoLighting=False
MinDesiredFrameRate=35.000000
Decals=True
Coronas=True
DecoLayers=True
Projectors=True
NoDynamicLights=False
ReportDynamicUploads=False
TextureDetailInterface=Higher
TextureDetailTerrain=Higher
TextureDetailWeaponSkin=Higher
TextureDetailPlayerSkin=Higher
TextureDetailWorld=Higher
TextureDetailRenderMap=Higher
TextureDetailLightmap=Higher
NoFractalAnim=False
ScaleHUDX=0.0

-Galagher otwórz crest w paincie i wybierz opcje atrybuty. Powinno być 16/12 Pikseli 256 kolorów. Jak jest w porządku to podając ścieżkę dostępu do emblematu musisz wpisać wszystko dokładnie czyli: C:\emblemat.bmp. Musisz wpisać rozszerzenie bitmapy .bmp i plik musi być na dysku c koniecznie. C:\ bez folderów itp
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

BaRt

Nie pomogło :(  :?  :cry:  :_delf_2:

Saladin

Hehe
Chyba mam rozwiązanie: usuń z folderu lineage2 plik: option.ini i uruchom gre - powinno śmigać.
Nie udzielam pomocy przez PM...

BaRt

To też nic nie dało... :_delf_2:    :ork_1_2:  :cry:

edit.już się z tym uporałem^^ :_delf_5_1:

Koni

To napisz jak - może ktoś będzie miał podobny problem :)
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

BaRt

No to usunołem cały folder L2(w moim przypadku Enraged)i skopiowałem 2 folder gdzie mam Paradisa i później wgrałem tylko patche od tego servera na którym gram.(więc tak jak mówiliście:P)

Mort

Yo! Jako iż ta gra mnie zafascynowała, zamierzam zacząć w nią grać. Aktualnie nie jestem pewny czy pójdzie na mój komputer, czy muszę czekać na brata. Więc czy Lineage 2 poszedł by na takim komputerze:

- Procesor: AMD Duron 1200MHz
- Karta Graficzna: Riva TNT 32MB
- Pamięć RAM: 128MB

To chyba najważniejsze. Czy Lineage 2, nawet na minimalnych wymaganiach pójdzie mi?

P.S. nie chciałem zakładać nowego tematu, cieszmy się tym czym mamy.

Dug

Oczywiscie ze pojdzie, ale jesli chodzi o teleportowanie sie z lokacji do lokacji to bedziesz czekac och czekac i to calkiem sporo, oczywiscie nie polecam wyzszej rozdzielczosci niz 800x600x16, i oczywiscie wszystkie detale na LOW.
Anyway RAM jest teraz tak tani, ze raczej kazdy na urodziny - o ile nie pracujesz - moze sobie kupic 512 MB RAMu - z taka iloscia juz bedzie chodzic elegancko - nie liczac Castle Siege.
dug

Użytkownik zbanowany