problem z elf mystic i 1 profesja ;/

Zaczęty przez skyline2000, Sierpień 20, 2006, 11:27:36 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

skyline2000

mam problem mienowicie chac zrobic questa na eleven wizard podchodze do rosseli i kaze mi przyniesc wind share to przynioslem jej 4 i jak zaczolem gadac z nia to pisalo w tym malym oknie "wind share disappeared" i jak gadam dalej to nic sie nie dzieje jest tak jaky kazala mi odnowa przyniesc ! tak samo bylo jak przynioslem jej 9 wind share;/ pomozcie bo juz to robie od 7 lvl ;/

Schism

questa robi się dopiero na 19 lvl'u  :shock:

CytatPlusem w tym zadaniu jest to, że wszystkie czynności są do wykonania w okolicach Elven Village minusem natomiast jest kwestia polowań.

1) Pomów z Rosellą, znajduje się w zachodniej części wewnętrznego pierścienia w pobliżu World Tree w Elven Village(loc: 43673 49683- 3046). Zleci ci dostarczenie listu do Magister Greenis ( jest w pałacu, największy budynek w mieście).

2) Magister Greenis poprosi cię o zebranie 5 Clumps of Red Down. Udaj się zapolować na Pincer Spiders. Na zachód od miasta trzymając się ścieszki powinieneś je spotkać(duża grupa jest zaraz w okolicach Elven Forest oraz Elven Fortress).

3) Po zebraniu przedmiotów wróć oddać je Greenisowi a otrzymasz Magical Power Ruby. Pomów ponownie z Rosellą, wręczy ci Appetizing Apple i wyśle do Thalia w okolice wschodniej części Iris Lake.(loc: 51210 82474-3283).

4) Po dotarciu na miejsce wręcz przedmiot Thalii a otrzymasz od niej zadanie skolekcjonowania 5 Golden Leaves od Dryad Elders. Znajdziesz je w południowej części Iris Lake wystarczy podążać cały czas drogą a napewno je zobaczysz.

5) po wręczeniu przedmitów Thalia obdaruje cię Pure Aquamarine. Wróć do Elven Village i porozmawiaj z Rosellą. Dostaniesz książke Immortal Love, aby otrzymać Nobility Amethyst musisz zanieść ją do Northwinda ( jest przy wejściu do Elven Fortress).

6) Dostaniesz zlecenie zabicia Sukar Wererat Leaders wewnąt Evlen Fortress, aby zdobyć od nich 2 Regular Amethysts. Wewnątrz budynku jest dość trudno a potwory są ulokowane dość głęboko. Zaleca się wyprawe z kilkoma przyjaciółmi lub graczami na wyższym lvl w celu wsparcia.

7) Po zebraniu 2 amethysts wróć do Northwinda i wręcz mu zdobyte przedmioty. Dostaniesz w nagrode Nobility Amethyst .

8) Wróć do Roselli. Wszystkie przedmioty questowe znikną a ty otrzymasz w zamian Eternity Diamond.Po zdobyciu 20 lvl porozmawiaj z High Priest Raymond w Gludio a twoje wysiłki zostaną wynagrodzone zmianą profesji na Elven Wizarda.

Gratuluje ukończenia questa!!!!

skyline2000

---------- 13:07 20.08.2006 ----------

tak ale ja juz mam 26 lvl ;] dzięki za opis zaraz zobacze czy dobrze idzie

---------- 13:20 ----------

Cytat: Schism

1) Pomów z Rosellą, znajduje się w zachodniej części wewnętrznego pierścienia w pobliżu World Tree w Elven Village(loc: 43673 49683- 3046). Zleci ci dostarczenie listu do Magister Greenis ( jest w pałacu, największy budynek w mieście).
no i tu jest problem bo gram na l2 paradise i tam jest Rizraell czy to jest rosella ?? jesli tak to ona kaze mi zbierac jakies wind share a nie zaniesc list ;/ co pomylilem ??

Schism

Cytati tam jest Rizraell czy to jest rosella ??

widze zasadniczą różnice   :D

skyline2000

wiem juz znalazlem roseelle dzięki ;]