POMOZCIE

Zaczęty przez kermit93, Sierpień 20, 2006, 05:26:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kermit93

napiszcie mi ktoś historie postaci o imieniu elven NA SERWER ALLERSON bo ja pisałem z dziesięć razy i ani razu nie przyjeli .please napiszcie

Sengaia

Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Nabuchodonozor

Facet poszukaj sobie jakiegoś normalnego serwera , na którym tak nie zdziwiają. Zasady panujące na Alseronie są dla mnie troche chybione i pewnie nie tylko mnie się tak wydaje.
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

ixi

Cytat: kermit93napiszcie mi ktoś historie postaci o imieniu elven NA SERWER ALLERSON bo ja pisałem z dziesięć razy i ani razu nie przyjeli .please napiszcie

Udesz sie w glowe, lolcze. zamiast tracic czas na pisanie opowiadan zeby dostac konto na serwerze syfage 2, kup cdkey i prepaid i graj na oficjalu. satysfakcja gwarantowana.
Hindemith - SE - Full C5

Schism

Cytatnapiszcie mi ktoś historie postaci o imieniu elven NA SERWER ALLERSON bo ja pisałem z dziesięć razy i ani razu nie przyjeli .please napiszcie

Chyba cię przyjacielu potrzepało  :|  Mam zachodzić w głowe jak napisać historyjkę na jakis durny server i tracić czas na pisanie jej, bo tobie nie wychodzi ?

PS. Poszukaj innego servera, a nie graj na takiej kupie ...

ixi mam cie ! zrobiłeś byka ! at last ! - www.ortografia.pl PEACE !  :)

kermit93

Udesz sie w glowe, lolcze. zamiast tracic czas na pisanie opowiadan zeby dostac konto na serwerze syfage 2, kup cdkey i prepaid i graj na oficjalu. satysfakcja gwarantowana.[/quote]

ile to kosztuje i czy jedno wykupienie  starczy na dwa konta??

Dashi

nie zawracaj se glowy allersonem GRAJ NA EPI !!!

Michciu

Opowiadanie jest po to żebyś sam je napisał a nie inni za ciebie i juz skończcie z tym ze allseron jest głupi bo to nie prawda on jest dla ludzi którzy posiadają chociaż odrobinkę wyobraźni a widać że niektóre osoby jej w ogóle nie mają i gdybyście chwile pograli to by sie wam spodobało uwierzcie

Nabuchodonozor

Grałem chwilę na Allseronie po tygodniu miałem dość , chyba brak mi jednak wyobraźni , zresztą może nie jest zły tylko udziwniony to wszystko . A opowiadanie napisałem cudowne , mój geniusz mnie przerósł :F
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

Shaman

Cytatile to kosztuje i czy jedno wykupienie starczy na dwa konta??

karta prepaid kosztuje 99 pln w sklepie cdprojektu ktory je importuje... jest to oplata za 60 dni grania. Z tego co mi wiadomo sluzy ona do zasilenia tylko jednego konta ale tutaj nie jestem w 100% pewnien (tylko w 99 :P ) bo moja jeszcze nie zostala odpalona po powrocie ;)

ixi

Cytat: Schism

ixi mam cie ! zrobiłeś byka ! at last ! - www.ortografia.pl PEACE !  :)

Gratz lol :P

(to podpucha byla :P)
Hindemith - SE - Full C5

Ryltar

Cytatnapiszcie mi ktoś historie postaci o imieniu elven NA SERWER ALLERSON bo ja pisałem z dziesięć razy i ani razu nie przyjeli .please napiszcie

OWNED

CytatFacet poszukaj sobie jakiegoś normalnego serwera

Znowu zaczniemy rozmowę co dla ciebie jest głupie to musi być dla każdego?

mussaszi

Pierwszy raz słysze żeby komuś opowiadania nie przyjeli 8) napisz pożądnie to opowiadanie bo /tak przynajmniej ja myśle/ identyfikujesz sie już w pewien sposób ze swoją postacią :P a czy serwer zmienisz czy nie to już twoja sprawa :wink:

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

kermit93

:D  :)  :(  :o  :shock:  :?  8)  :x  :P  :oops:  :cry:  :evil:  :twisted:  :roll:  :wink:  :!:  :angel:  :poklony:  :rotfl:  :|  :arrow:  :idea:  :?:  :bag:  :bangin:  :piwko:  :bored:  :cheers:  :drool:  :dry:  :heart:  :_delf_3_2:  :_delf_3_1:  :_delf_2_2:  :_delf_1_2:  :_delf_3:  :_delf_2:  :_delf_1:  :kiss:  :_delf_3_3:  :_delf_4_1:  :_delf_4_2:  :_delf_4_3:  :_delf_5_1:  :_delf_5_2:  :_delf_5_3:  :_delf_5_4:  :dw_2_3:  :dw_2_2:  :dw_2_1:  :dw_1_2:  :dw_1_1:  :_delf_6_3:  :_delf_6_2:  :_delf_6_1:  :dw_3_3:  :dw_4_1:  :dw_4_2:  :dw_4_3:  :elf_1_1:  :elf_1_2:  :elf_4_3:  :elf_4_2:  :elf_4_1:  :elf_3_2:  :elf_3_1:  :elf_2_2:  :elf_2_1:  :elf_1_3:  :elf_5_3:  :elf_5_4:  :elf_6_1:  :hu_1_1:  :hu_1_2:  :hu_4_2:  :hu_4_1:  :hu_3_3:  :hu_3_2:  :hu_6_1:  :hu_6_2:  :hu_6_3:  :hu_6_4:  :ork_3_2:  :ork_3_1:  :ork_2_3:  :ork_2_2:  :hu_2_1:  :hu_2_2:  :hu_2_3:  :hu_3_1:  :hu_4_3:  :ork_1_3:  :ork_2_1:  :ork_3_3:  :ork_4_1:  :ork_4_2:  :ork_5_1:  :ork_5_2:  :ork_6_1:  :ork_6_2:  :ork_6_3:  sprawdzam czy dzialaja:P:P:P

Shaman

skoro teraz Twoj wlasny temat służy Ci tylko do wygłupów to go zamykam...  :|