Co i jak??

Zaczęty przez Howlet, Sierpień 21, 2006, 10:07:35 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Howlet

Witam. Moje pytanie moze bedzie trywialne i mozliwe ze sie juz powtorzylo(ale nie widzialem takowego) No wiec do rzeczy slyszalem ze po subclassie zmienia sie wyglad postaci czy to prawda?? Czyli jak mam teraz maga (Soc) to po subie na gladiatora bedzie on wygladal jak wojownik czy dalej jak mag?? A co z mp i hp czy jesli wojownik ma np1000 mp  a mag 5000mp to po subclassie moja postac bedzie miala 6000 mp?? A co bedzie z szybkoscia czarowania jesli mag musi miec tuniki a gladiator ciezkie pancerze?? Z gory dziekuje za odpowiedzi :)

Nabuchodonozor

Wygląd postaci pozostaje ten sam , więc jeśli dla sorca weźmiesz subkę glada to będziesz miał glada o wyglądzie sorca . Statystyki (int , str , dex ....) będziesz miał od gladiatora , tak samo ilość hp i mp. tak że jeśli w twoim przykładzie mag ma 5k mp a wój 1k mp to w takim układzie będziesz miał 1k mp. Jeśli u Ciebie na serwie subclasy działają jak na retailu to będziesz miał po prostu glada o wyglądzie human maga i tyle , będziesz musiał nosić armory heavy lub light , walczyć dualalmi bo nie będziesz miał żadnych innych skili niż te które ma gladiator .
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

Howlet

Czyli strace wszystkie skile z poprzedniej profesji?? Nawet te ktore sa pasywne?? Moja druga postac to Hawkeye i chcialem z niej zrobic bishopa czyli mial bym bishopa o wygladzie woja z brakiem jakich kolwiek skili do luku??

Nabuchodonozor

Jak już pisałem , jeśli u Ciebie na serwie są ustawienia z retaila to tak będziesz miał bisha o wyglądzie woja . Jednak na części serwerów są inne ustawienia np :
przechodzi część skili (zazwyczaj pasywki) , wszystkie skile odblokowują się po zdobyciu 75 lvl subem , lub też trzeba ponownie wykupywać skile z maina na subie i z suba na mainie. Jednak jest to już tylko zależne od tego jak właściciele serwera postanowili rozwiązać ten problem. Powiedz może na jakim serwerze grasz to może ktoś będzie wiedział jak jest to rozwiązane u Ciebie. Możesz także poczytać na stronie serwera , zazwyczaj takie informacje są podawane ,lub popytać innych graczy w grze.
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

Howlet

Gram na serwerze dragonnetwork pod serwer nightmare

ainaarwen

uuu to bedziesz mial mutanta - z tego co wiem skille tam sie sumuja.

offtop: zmien serwer

Howlet

A co to znaczy ze sie sumuja??

~Armagedon~

to znaczy ze jezeli bys mial maga i gdybys tez wybral maga na sub klasse to np. weapon mastery by sie sumowaly... i skille bys mial z 2 klass...

Cytatofftop: zmien serwer
racja... nightmare to mutant  :shock:
wez zenitha lub shadowa... ew. jak masz malo czasu (jak ja) na mmorpg to wez dragona - ma mniej przegienc

Howlet

---------- 21:52 21.08.2006 ----------

Ta zmien serwer tylko za na innych serwerach albo nie ma ludzi bo co to jest z gra jak po mapie biega 150graczy albo sa lagi albo jest pelno burakow ktorzy robia sobie pk na 1lvl a wtedy to jedyny sens gry to zrobic 80lvl po sub lapac ich i niszczyc :| . Ale zadajac pytanie poleccie serwer to bym zaczal juz drugi temat a to nie ten dzial :wink:

---------- 22:05 ----------

Ale w jednym z postow czytalem ze na odpowiedz w temacie serwery trzeba dlugo czekac wiec czy warto zadawac tam pytanie??