pomocy!! jestem w wiezieniu

Zaczęty przez mateusz321, Sierpień 21, 2006, 09:57:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mateusz321

a wiec tak: siedze sobie na targu w giran i nagle zostaje przeniesiony do jakiego wiezienia o czym dowiaduje sie od chlopakow z celi:P czy ktos wie jak dlugo tam bede i czy bedzie jakis proces??:P:D co ja mam zrobic??

Howlet

Ja slyszalem ze trzeba ubic jakas okreslona ilosc mobkow ale ja to tylko slyszalem wiec nie recze za to.(A ten temat juz chyba byl)

Polgara

pewnie dlatego trafiłes do więzienia bo handlowałes w niedozwolonym miejscu np schody, koło GK, na przejsciu lub na uliczce

zaleznie od serwera albo jest do zabicia okreslona ilosc mobów lub GM ustawił CI okreslony czas i jak ten czas minie system automatycznie Cie wypusci

mateusz321

oki doki:P gram na nightmare i niema tam zadnych mobkow do rozwalenia. obym dlugo nieczekal:P :(

Howlet

Ja tez gram na nightmare i wlasnie tu kumpel mi mowil o mobacha ale moze sie nie znam...Swoja droga to miales pecha bo podobno GM dlugo nie bylo i wlasnie wrocil zobaczyl co sie wyprawia i leci ostro po wszystkich :P

mussaszi

Cytat: Polgarapewnie dlatego trafiłes do więzienia bo handlowałes w niedozwolonym miejscu np schody, koło GK, na przejsciu lub na uliczce

zaleznie od serwera albo jest do zabicia okreslona ilosc mobów lub GM ustawił CI okreslony czas i jak ten czas minie system automatycznie Cie wypusci

pewnie było coś z tego co napisał poprzednik-może sprubuj ubłagać gm-a czasem skutkuje :) a temat taki faktycznie już był poszukaj tam był opis więzienia ale z takimi byczkami trza było zabić ich określonąść

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+