Czemu tak??

Zaczęty przez Howlet, Sierpień 21, 2006, 07:33:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Howlet

Witam wszystkich.Ostatnio gralem z kolega w party bylismy kolo Ivo tower(chyba tak to sie pisze ale jest na polnoc od oren)w okolicy krecil sie mob z nazwa raid boss oboje mielismy do na zielono(mamy oboje 52lvl gladiator i hawkeye) zaatakowalismy go zabil nas 3moze 4 ciosami a my ledwo zabralismy mu 1-2% dlaczego tak sie stalo skoro byl na naszym poziomie?? Z gory dzieki za odpowiedz

~Armagedon~

jak sama nazwa wskazuje raid boss to bossowie -.-"
czyli goscie na ktorych trza sie wybrac z kolegami z top sprzetem i tym samym levelem (bo inaczej nie bedzie dropu jak raid boss bedzie niebieski)

Sengaia

Raid Bossy są stworzone po to by je bić w kilka party (minimum full jedno) ;P
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Howlet

Skoro tak to jak wytlumaczycie mi to co widzialem w dragon valley otóż ide sobie po dragon valley patrze a tu mrocznego elfa goni raid boss elf sie zatrzymal i zabil go 6ciosami a na pytanie czy zglupial odpowiedzia "a nie zauwazylem ze to raid boss"(nie mial party byl sam nikt mu nie pomogl). Wiec jak to jest??

Polgara

moze to był GM  :D i moze to był Raid faighter a nie RB

ixi

Cytat: HowletSkoro tak to jak wytlumaczycie mi to co widzialem w dragon valley otóż ide sobie po dragon valley patrze a tu mrocznego elfa goni raid boss elf sie zatrzymal i zabil go 6ciosami a na pytanie czy zglupial odpowiedzia "a nie zauwazylem ze to raid boss"(nie mial party byl sam nikt mu nie pomogl). Wiec jak to jest??

Wyjdz z matrixa ziom.
Hindemith - SE - Full C5

Howlet

bardzo smieszne tylko morfeusz nie chce zadzwonic :P

ixi

Let me be your morpheus ;|
Hindemith - SE - Full C5

~Armagedon~

matrix is everywere  8)

mussaszi

myśle że tu najlepszym przykładem będzie wszystkim znany Antek/taki duży smoczek/jakiś czas temu poszliśmy na niego w jakichś 20 graczy i wszyscy padli-a to że ten elf zabił tyamtego RB to może miał poprostu wysoki lv ja tych na 52 lv spokojnie zabijam jak chodze pozwiedzać 8)

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+