Ratujcie!!

Zaczęty przez Howlet, Sierpień 22, 2006, 03:17:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Howlet

---------- 15:14 22.08.2006 ----------

Przez te @#$#%#$@% lagi na serwerze padl mi smok w opisie questu na strince polish-legion pisze ze podobno mozna odkupic martwergo smoka u pet menagera czy to prawda?? Blagam pomocy nie zebym nie potrafil przejsc jeszcze raz questu alr juz sie zzylem z moim konbim i teraz mi go zal(smok wiatru 45lvl)Gram na serwerze nightmare. Blagam pomocy :cry:  :cry:

---------- 15:17 ----------

Czy moze mam sie odwolac do GM ale jak to zrobic??

Carollo

Taaak odwołaj się do GM a może nie dostaniesz bana  :shock: no idź do pet managera i się spytaj po prostu i zobacz czy jest opcja odkupienia smoka...

EPI Citadel
Warrior bez EQ ze skillami na pole - 28 lv - nie gram
Orc Shaman z top ng na 16 lvlu :P

Howlet

No wlasnie bylem u 2pet menagerow i nic...A czemu mial bym dostac bana bo przez lagi na serwerze moj smok nie pobieral jedzenia i padl :evil: ?? Ma ktos jeszcze jakis inne pomysly??

Schism

CytatMa ktos jeszcze jakis inne pomysly??

zmień server

Shaman

jezeli na 2 pet menagerów zaden nie mial takiej opcji to idz zwiedz wszystkich ...jezeli zaden nie bedzie jej mial to po prostu zrob nowego hatchlinga i tyle... czasami sie zdaza ze tylko jeden jakis npc ma dodatkowa unikalna funkcje (choc jeszcze w l2 o tym nie slyszalem jezeli chodzi vo pety )
a prosby u GM raczej nie pomoga a tylko moga zaszkodzic

ixi

Pet zginie to masz chyba 20 min  na postawienie go, po tym czasie przepada.

CytatNo wlasnie bylem u 2pet menagerow i nic...A czemu mial bym dostac bana bo przez lagi na serwerze moj smok nie pobieral jedzenia i padl Evil or Very Mad ?? Ma ktos jeszcze jakis inne pomysly??

Graj na serwerze oficjalnym, to nie bedziesz mial takich problemow. Jesli zgubisz cos z winy crashu serwera (w ogole winy ncsoftu)piszesz petycje i gm ci to oddaje.
Hindemith - SE - Full C5

Nabuchodonozor

To by chyba musiał grać na oficialu , a nie prywatnym serwie , na prywatnych nawet nie ma co się pluć  bo i tak nie uznają.
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

Maakra

Cześć  
gdzie  moge znaleźć opis po polsku Questa  na  6  lvl  klanu. :shock:

Dev

lol a jest w ogóle taki ?? :|
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Galagher

Graj na serwerze oficjalnym, to nie bedziesz mial takich problemow.

chciałem się zapytać ile kosztuje abonament za serwer oficjalny

Nabuchodonozor

W C5 ma być podobno 8 lvl klanów (do 100 osób w klanie 40 normalnie + 20 w akademi i 4x10 podkomendnych jakichś knightów) ale to nie zmienia faktu że na razie raczej nie znajdziesz opisu na lvl powyżej 5 chyba że na oficjalnej stronie.

A co do gry na oficjalu to może bym się i skusił , gdyby nie to że dojście do 70 lvl zajmuje z 15 miesięcy , gra bez ssków , bez dobrego sprzętu , to nie na moje siły. A abonament kosztuje chyba 99 zł za 2 miesiące.
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL