Idealny char

Zaczęty przez macko15, Sierpień 11, 2006, 11:40:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dev

jasne, i powiesz mi jeszcze że pph rozwali necro/sorca/SH/SPS czy chociażby jakiegoś tanka ?? :D gz ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

slepy13

No dobra może przesadziłem, niewszystkich może w PvP poskładać :-P
Po prostu mnie poniosło jak wdzię xxxxx temat z pytaniem o najlepszą postać :-P
:oops:  :roll:  :twisted:  :P  :wink:  :|

Beatronix

devouring nic nie mów o propuecie, miałem kolege który mnie rozwalał na 65 lvlu (ja sorcerer lvl 66) prophetem  :mrgreen:  co prawda było to na l2extreme w okresie gdzie SA cricitcal stun (np w lancy) wchodził przy każdym krytyku ale to zawsze jest dołujące :D :D :D (taktyka- pvp na selfbuffach zanim mu wrzuciłem cancela i sleepa on mnie sleepował, rootował i lancą stunowal =)

no ale dobra jezeli chodzi o postać taka dobrą (szcególnie na paradise gdzie na dniach bedzie full c4 działało) to naprawde necro jest dobry (jezeli nie chcesz orków, tak bym ci polecił warcryera ;) )

o tyle necro jest dobry bo możesz nim expić jak summoner, albo jak zwykły mag (obie wersje expienia są zadziwiająco szybkie, nie brak ci many ani hp NIGDY :) ) poza tym pvp i komplecik debuffów pod ręką, do tego postac ekonomiczna (o ile masz źródło tanich crused bone, np od klanu) i expiąca solo - czyli  taka jaką chciałbyś

Koni

Jak on cie mógł zesleepować ze sleepen na ja wiem 15lv ?????????
Jakbyś mu wtrącił Sleepa to po zabawie nie wiem jakim prawem on podszedł do ciebie :D
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

slepy13

Ale PP, ma skill Dryad Root (hold) i myślę, że ten PP najpierw dał Dryad Root, potem Sleep do skutku, podszedł i nawal, bronią.
Wytłumacz nam :-P

ixi

CytatJak on cie mógł zesleepować ze sleepen na ja wiem 15lv ?????????
lvl 9.
SE tez ma lvl 9 a w moby 60+ wchodzi...

Cytat
Jakbyś mu wtrącił Sleepa to po zabawie nie wiem jakim prawem on podszedł do ciebie

Mental shield + magic barrier?
Hindemith - SE - Full C5

major76

Cytat: ixi
CytatJak on cie mógł zesleepować ze sleepen na ja wiem 15lv ?????????
lvl 9.
SE tez ma lvl 9 a w moby 60+ wchodzi...

na zabugowanych serwerach to i nawet root w statek z talking island wchodzi

sam widzialem^^
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Koni

Mental Shield magic barrier tak czy owak nie widziałem jeszcze walki, w której PP ownuje maga... tzn widziałem... prophet z 7x a mag w c grade.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

ixi

Cytatna zabugowanych serwerach to i nawet root w statek z talking island wchodzi

sam widzialem^^

tez cie kocham
Hindemith - SE - Full C5

slepy13

ixi, na L2J... wszystko się może zdarzyyyć, gdy serwer pełny buuugów...

major76

Cytat: KoniMental Shield magic barrier tak czy owak nie widziałem jeszcze walki, w której PP ownuje maga... tzn widziałem... prophet z 7x a mag w c grade.

ja ownowalem magow bopem na +60 (oni i ja) - malo widziales

btw ownowalem bo nie mysleli jak wiekszosc znawcow motyli z forum
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

ixi

Cytat: slepy13ixi, na L2J... wszystko się może zdarzyyyć, gdy serwer pełny buuugów...

wiem ;]
Hindemith - SE - Full C5

Koni

Cytatja ownowalem magow bopem na +60 (oni i ja) - malo widziales
Faktycznie mało widziałem - takiego bopa na +60 to tylko w erze....
Your journey's never end