Necromancer,SS,czy Warlock

Zaczęty przez macko15, Sierpień 23, 2006, 09:45:04 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kogo wybraæ

Necro
26 (57.8%)
Soccerer
7 (15.6%)
Warlock
12 (26.7%)

Głosów w sumie: 45

Głosowanie skończone: Sierpień 23, 2006, 09:45:04 AM

macko15

Ostatnio zrobiłem Human Wizzarda i mam dylemat w kogo by tu dalej iść. Chodzi o postać w miarę łatwą w graniu. Skłaniałem się ku SS ale ludzie mówili że jest słaby i doradzają Nekromante. Ale do .... nie wiem co oni w tym nekromancie widzą. Nigdy nie grałem żadną z tych postaci więc radźcie. Ważne by postać sama sobie dobrze radziła z expem.Aha i uzasadnijcie swój wybór.
Abyss 7x=> Necromancer 72+

Azunay

ja na twoim miejscu wziol bym WL
dlatego ze na bank wiecej bedzie necrow i ss
a dobry warlock moze dac rade ss z necro juz problem

Ryltar

WL da sobie rade z necrem w C5 a AL to magow juz kladzie(bane).

MonT

Ja raczej bede robil WL, poprostu bardzo mi sie podoba ta klasa;D Necro jest silny, dlatego wiekszosc gaczy wlasnie nim bedzie gralo, sorc jest zadki i tylko ludzie ktorzy graja w gre podobna do l2 uwazaja,ze jest slaby...

Dev

Poprawka - Necro to najsilniejszy mag z gry poza OLem (którego nie wiem czy można zaliczyć do magów)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Filer

nie sądze, żeby necro był najsilniejszą postacią z magów w grze :roll:

Ryltar

OL to buffer raczej do maga sie nie zalicza(nie pamietal co mial napisane jaki typ ale chyba jako buffer).

Dev

tak, jest najsilniejszą. Kładzie każdego maga ...
Zresztą sami łucznicy mają z nim drobne problemy ...

MonT

Zaraz wyjdzie, ze OL jest super wymiataczem i kazdego ownuje.... oO Ta klasa jest mocna i jest mocno przereklamowana :o

Dev

Zagraj sobie Necro to zobaczysz jakiego to ma powera ... sam grałem dosyć sporo nim, i maga powali, bo ma silience, ma sleep, ma anchor, ma transfer pain, ma najszybszy nuke - Death Spike, ma curse gloom, w razie problemów curse fear ...

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Ryltar

Ta szkoda ze Pal na sacriface build lub TK stojacy defensywnie go rozlozy.

Filer

CytatZagraj sobie Necro to zobaczysz jakiego to ma powera ... sam grałem dosyć sporo nim, i maga powali, bo ma silience, ma sleep, ma anchor, ma transfer pain, ma najszybszy nuke - Death Spike, ma curse gloom, w razie problemów curse fear ...

Ty chyba niewidziałeś co robi SH, hmmm? :|

Dev

Necro - Sleep, curse gloom, silience, nuk nuk nuk ... albo zamiast silience anchor i bije z broni :P :D

Ryltar

Ta Necro kladzie niby kazdego maga a nie daje rady z ET :P to jest kawal ^,^

Koni

Mi osobiście Warlock nie przypadł do gustu. Z mojego punktu widzenia taki human z kotem wygląda.... jak pedał. Co innego panienka z kotami to jakoś zniosę.

Co do Nekro - jak nie będziesz umiał nim grać, nie będziesz się połapywał w skillach i nie będziesz wiedział jak co używać to raczej nic  tym necro nie zrobisz.

Sorc - bardzo łatwa w prowadzeniu postać ale opiera się tylko na 1 nuku... W party z necro ownje.

Warlock - tu musisz lubieć grać tą postacią, kontroluj sumona z głową a pojedziesz każdego, z drugiej strony każdy ciebie może pojechać... Kwestia gustu
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Ryltar

Nkro trudny w prowadzeniu? walka jest praktycznie zawsze taka sama z roznica 2-3 zaklec.

CytatZ mojego punktu widzenia taki human z kotem wygląda.... jak pedał.

Ja tam juz sie przyzwyczailem.I stylowo to mi z summonerow najbardziej WL podpada.

Dev

warlock to chyba najłatwiejsza postać z tych trzech. Nie wiem jak sie gra warlockiem ale mój kumpel grał i mowi ze gra się łatwo. A sam grałem Sorcem i Necro, i z necro ejst więcej kombinowania, ale za to jest silniejszy od sorca ...

Ryltar

WL to w pvp najwiecej kombinujesz bo nie amsz nukow.Jak dobrze opanujesz summona to mielisz wszystko.Ciekawe jakbym terez gral DA skoro mialem "trening" na WL ^,^

Filer

polecam ci na pvp każdą postać magową tylko nie WARLOCK :)

Ryltar

Warlock moze nei jest uber w C4 ale jako AL i w C5 to bedzie zabawa rozwalanie magow ^,^ Arcane Distruption + Mage Bane i kazdy mag kwiczy :) (Juz takie cos na pts widzialem).

MonT

Jak patrze i czytam, ze nekro jest najtrudniejszy w prowadzeniu, a warlock najlatwiejszy to mi sie chce smiac poprostu, summonerami trzeba kombinowac najwiecej... Takie jest moje zdanie.

Ryltar

Ja tez mam takie zdanie.Bo raczej rzucac gloom + nuk to cos trudnego nei jest.

Shaman

hmmm ja zaczalem wlasnie od WL przygode z summonerami... teraz katuje PSa. WL tak jak i kazdy summoner jest trudny do nauczenia ale fajnie sie nim gra... i wierz mi ...PS jest jeszcze trudniejszy :P
A summonerami dasz rade ownowac na luzaku nukerow... i inne chary tez :D

MonT

PSem jakby nie patrzec mozna szybciej wrocic do najblizszej wioski:D Ja tam jakos mam slabosc do Kaia na wind walku:D