POMOCY NIE MOGE ZAINSTALOWAC L2

Zaczęty przez Tezuh, Sierpień 25, 2006, 09:31:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tezuh

Kiedys sciagnalem na luzie l2 z file planet i po kliknieciu w okienko setup wszystko ok bylo instalka ok... teraz gdy zainstalowalem od nowa (nie wiem dlaczego tak zrobilem ze odinstalowalem l2 ... ale teraz zaluje kurwa) Pokliknieciu na setup mam to:

Sciagnalem od nowa (17 h wasted kuwa) i to samo (tez z file planet ten sam plik)... Gothic tez mi sie nie chce zainstalowac tak samo jak inne gry... (Po prostu wywala ten blad, albo sie zacina instalka)... Ja juz nie wiem co zrobic HELP!

Tu blad...

http://img176.imageshack.us/my.php?image=l2l2kh4.png

klocex

wydaje mi sie, ze windows installer cos nie bangla...
Zrob to co z reguly naprawia wszelkie problemy z windami - reinstall.
Nie jestem do konca pewien, ale chyba uzywasz winde 2k. Jezli Twoj sprzet pozwoli zainstaluj XP z SP2 (albo przeinstaluj SP4 w w2k jesli masz taka mozliwosc).

Mozesz tez sprobowac zrobic to co winda proponuje:
odpal setup z lini polecen (star->uruchom->cmd) i wklep tam sciezke do pliku setup i zakoncz komende opcja  /ncrc

Wiecej pomyslow na wieczor dzisiejszy nie mam ;)

Tezuh

---------- 22:45 25.08.2006 ----------

Mam Win XP SP2 i ja kwklepac to?

bo pisze:

C:\Documents and Settings\IGOR>
???

---------- 23:03 ----------

Naprawde zalezy mi na naprawieniu tego NSIS error pomozcie :( (dam pochwaly) ale pomozcie,

POSZLO LUDZIE Kolcek na moderatora! Mozna zamknac :)

klocex

krok po kroku:
1. odpalasz konsole: start->uruchom->cmd
2. znajdujesz pelna sciezke do pliku (przykladowo d:\gry\lineage\setup.exe)
3. w konsoli wpisujesz pelna sciezke pliku zakonczona komenda /ncrc. Dla dalego przykladu powinno wygladac to tak:

c:\documents and settings\user>d:\gry\lineage\setup.exe /ncrc
(pogrubiona jest juz na Twojej konsoli, wklepujesz tylko reszte)
4. Wduszasz enter i ... No wlasnie. Sam nie wiem co bedzie :P

A jak to nie zadziala, to jak wspomnialem wczesniej - remedium na wszelkie problemy: format c: i boot from CD