gdzie?!

Zaczęty przez amir, Sierpień 26, 2006, 08:20:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

amir

Czesc, pytanie jakie chce wam zadac na pewno powtarzalo sie po parenascie razy, ale trudno :P. Na jakim serwerze najbardziej oplaca sie grac? Chcialbym zeby:
- serwer nie lagowal (kto by nie chcial)
- gralo jak najwiecej ludzi!!! (niekoniecznie polacy, dosc mam czytania wypocin 13-latkow z problemami internetowymi typu zle sny o damaskusach)
- bylo Full C4 (nie musi byc, ale dobrze by bylo)
- raty 7x albo 10x
- nie bylo zadnych smisznych problemow przy rejestracji i w grze.

Wczesniej gralem (do wczoraj) na paradise/eureka, ale serw ten zaczyna wariowac, a ludzie powoli przenosza sie gdzie indziej...

edit: ups przeczytalem regulamin i widze ze troszke go zlamalem ;p
napiszcie mi tylko czy oplaca sie grac na revenge 10x ?

Shubik

http://www.l2revengeserver.com/ - x10 i x 25 ja gram na x10 ;d 0 lagow! i w ogole dżitas ;d

http://www.l2rserver.com/temppatch/l2revengeupdater.rar - a tu masz patcha zebys nie musial szukac jak jestes leniwy ;x
:) Nie jestes sam! :D lol?

amir

Cytat: Shubikhttp://www.l2revengeserver.com/ - x10 i x 25 ja gram na x10 ;d 0 lagow! i w ogole dżitas ;d

http://www.l2rserver.com/temppatch/l2revengeupdater.rar - a tu masz patcha zebys nie musial szukac jak jestes leniwy ;x

wielkie dzieki:> zaczynam, mam nadzieje ze ludzi sporo :)

Shubik

to fajnie moj nick : SHUBIK ;d napisz jak cos

major76

Cytat: amirCzesc, pytanie jakie chce wam zadac na pewno powtarzalo sie po parenascie razy, ale trudno :P. Na jakim serwerze najbardziej oplaca sie grac? Chcialbym zeby:
- gralo jak najwiecej ludzi!!! (niekoniecznie polacy, dosc mam czytania wypocin 13-latkow z problemami internetowymi typu zle sny o damaskusach)
- raty 7x albo 10x

takie rzeczy tylko na oficialu z tym ze rate x1 - jak ci ktos bedzie opowiadal ze na jego piracie jest to samo to po prostu bezczelnie klamie, a roznica miedzy nami jest taka ze ja gralem przez rok na czterech piratach a teraz 6miesiecy na globalu i wiem co mowie, oni grali tylko na piratch i wiedza o globalu tyle co gdzies, cos uslysza.
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Shubik

Cytat: major76
Cytat: amirCzesc, pytanie jakie chce wam zadac na pewno powtarzalo sie po parenascie razy, ale trudno :P. Na jakim serwerze najbardziej oplaca sie grac? Chcialbym zeby:
- raty 7x albo 10x

takie rzeczy tylko na oficialu z tym ze rate x1 - jak ci ktos bedzie opowiadal ze na jego piracie jest to samo to po prostu bezczelnie klamie, a roznica miedzy nami jest taka ze ja gralem przez rok na czterech piratach a teraz 6miesiecy na globalu i wiem co mowie, oni grali tylko na piratch i wiedza o globalu tyle co gdzies, cos uslysza.

1. Nie klamie bezczelnie.
2. Moze i mam 13 lat, ale wiem co pisze i nie mam problemow z wlasnymi  wypocinami.
3. Owszem gram tylko na piratach i co jakis czas chodze do koleki naexpic go na offie - wiem jak tam jest.
4. Przed 6cioma miesiącami nie bylo jeszcze takich serverow jakie sa teraz wiec sie mylisz, co jakis czas spotkam na revenge polaka, ktory nie wie jak sie pisz góra, ktory itd. ale te osoby maja poprostu problemy z dyslekcja.
5. Zanim cos napiszesz pomysl ze mozesz kogos urazic, a w szczegulnosci osobe mlodszą, ktora zapewne wie więcej od Ciebie.

-edit-
a w ogole czy ja mowie ze na serwerze na ktorym gram jest tak samo jak na ofie?
<napisalem>
http://www.l2revengeserver.com/ - x10 i x 25 ja gram na x10 ;d 0 lagow! i w ogole dżitas ;d

pozdro

Shaman

a ja proponuje nie zaczynac dyskusji retail contra priv jezeli nie chcecie mnie poważnie wkurzyć...
specyfika gry na nich jest o wiele inna i nie ma sensu rozpoczynać 1k+ tematu o tym.

Tobie Amir za to proponuje przeczytac regulamin forum... jezeli chcesz tu normalnie egzystować to powinienes sie go trzymać.
Napisanie ze wiem ze takie tematy byly ale... w niczym nie beda cie usprawiedliwiac.

A ogólnie zajrzyj również na serwer L2paradise virtue.
Ogólnie bardzo podpasowuje sie pod twoje wymagania.

popiepszonypan

a ić śe wal kurwoszonie iebany w dupe ruhany pszes stado pendzoncych fiutuf mojej babci

EDIT by Shaman: ban... chyba wiadomo za co [/b]

ixi

lol
1) jestes 12-letnim malym idiota;]
2)jakim cudem powstales skoro twoja babcia ma fiuta(albo kilkaOo)?
3)www.ortografia.pl
4) patrz punkt 1:)

EDIT by Shaman: troche przegiołeś ixi... dostajesz zakaz pisania na 3 dni ... odpocznij i ochłoń w tym czasie.

DO WSZYSTKICH: JEZELI MACIE ZAMIAR TAK SIE TRAKTOWAĆ I W TEN SPOSÓB PROWADZIĆ DYSKUSJE TO BĘDE DAWAŁ ZAKAZY PISANIA NA 2 TYGODNIE... LEPIEJ TO PRZEMYSLCIE ZANIM ZACZNIECIE KOGOŚ OBRAŻAĆ
[/b]

Edit by Rake:Ostrzeżenie dałem ja.Będziesz dalej cwany będą kolejne
Hindemith - SE - Full C5

major76

Cytat: Shubik
Cytat: major76
- raty 7x albo 10x

1. Nie klamie bezczelnie.
2. Moze i mam 13 lat, ale wiem co pisze i nie mam problemow z wlasnymi  wypocinami.
3. Owszem gram tylko na piratach i co jakis czas chodze do koleki naexpic go na offie - wiem jak tam jest.
4. Przed 6cioma miesiącami nie bylo jeszcze takich serverow jakie sa teraz wiec sie mylisz, co jakis czas spotkam na revenge polaka, ktory nie wie jak sie pisz góra, ktory itd. ale te osoby maja poprostu problemy z dyslekcja.
5. Zanim cos napiszesz pomysl ze mozesz kogos urazic, a w szczegulnosci osobe mlodszą, ktora zapewne wie więcej od Ciebie.

-edit-
a w ogole czy ja mowie ze na serwerze na ktorym gram jest tak samo jak na ofie?
<napisalem>

pozdro

5. rotfl :)
Nemo est casu bonus.
Hindemith Full C5

Meverick

kurde ludzie wyluzujcie, zeby jeszcze chociaz o cos powaznego poszło, a nie kto jak sie zna na serverach...jeden gra tyle, a drugi tyle, nie ma co...jeszcze wyzywacie sie jakimiś tekstami z BLUZGATORA 1.0 :evil: :!:, Shaman musisz cześciej uspokoić, co niektorych, ja juz sie zyba nauczyłem :) wole sobie popisac przez np.3 dni i komus pomóc niz siedziec i sie nudzić.....LUDZIE GRACIE W TĄ SAMĄ GRE, POMAGAJCIE SOBIE A NIE :!: :|

major76

Cytat: MeverickLUDZIE GRACIE W TĄ SAMĄ GRE, POMAGAJCIE SOBIE A NIE :!: :|

gram w te sama gre z kumplami z klanu ale napewno nie z toba jezeli grasz na piracie :)

Edit by Rake:Za to moja cierpliwość w przeciwieństwie do Shaman się wyczerpała.Ktoś się nie zgadza lub chce się pożalić?! Żalcie się koniowi.
Nemo est casu bonus.
Hindemith Full C5

Shaman

major... ogolnie wspomnialem cos chyba na temat licytowania sie kto gra na retku a kto nie... naprawde chcesz wystawic moja cierpliwoc na próbe?  :|

zamykam ten temat bo widze ze nic wiecej pozytywnego sie tu nie "urodzi"