Prosze o POMOC do ss

Zaczęty przez xPatrykPLx, Sierpień 24, 2006, 06:28:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xPatrykPLx

Mam 66 lvl prawie 67  i nie wiem jak używac czaru "seed od fire"  zjada mi on 250 MP a nie wiem co robi  :oops: Prosze niech mi ktoś pomoże,a przy okazji jaki jest najlepszy robe A garde dla maga ? :cry:

Beatronix

dark crystal robe, szczególnie że masz sorcerera, dla niego nic innego tylko dark crystal robe, a "seed od fire" <lol>  używasz na siebie (bądź na innego sorca) dzięki czemu możesz rzucić czar "inferno" oraz arua symptomy, ale żeby na sibie rzucić seeda i zanim sie skończy rzucić inferno bądź aure na przeciwnika mobka (cholernie mocny czar) trzeba być troszke szybkim :)

dlatego najlepiej sie sprawdza 2 sorców - 1 rzuca seeda na drugiego żeby tamten odpalił inferno/aure a później na odwrót

xPatrykPLx

Cytat"seed od fire" <lol> używasz na siebie (bądź na innego sorca) dzięki czemu możesz rzucić czar

Dzięki za porade co do roba , ale na moim serwie nie można na siebie rzucac "seed of fire" :cry:  czyli pozostaje mi czekać na innego sorcera  :x  (Gdam na Dragon Network) serwer Dragon 15x

ixi

Bo nie mozesz rzucic seeda sam na siebie, taka gra
Hindemith - SE - Full C5

Beatronix

aa sorrry mój błąd :) seeda nie można rzucić na siebie(grałem ostatnio na serwerze gdzie można było na siebie i na kogoś i sie zapomniałem :PP )

ixi przynajniej raz sie przydałeś lol :D

xPatrykPLx

thx za pomoc jestem wam wdzięczny bardzo  :D