weapon dla gladzike b grade!dlaczego sls?

Zaczęty przez KUba666, Sierpień 30, 2006, 12:29:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jaka bron dl aglada b grade?

samuraj long sword*samuraj long sword
13 (54.2%)
samuraj long sword*tsung
11 (45.8%)

Głosów w sumie: 23

Głosowanie skończone: Sierpień 30, 2006, 12:29:18 PM

KUba666

jaka bron dl aglada b grade?wiem ze juz pisalsie ale upieracie sie ze sls a czemu nie sls*tsung?daje do krytykow chyba leprze to? odpowadajcie w ankiecie i jakies male komentarze dlaczgo ta opcja :P

Arthas

Koni

Sls*Tsurugi jak na +4 wyenchantujesz i masz do criticala 59...
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Tyr

Ta... Wszyko ładnie pięknie tylko czy on bedze ryzykować? Moze się uda może nie... Weź SlS*SlS i tyle bedze duzo p.atk... A o SA to pomyśl jak cie będze stać na drugą taką parkę :)
Lineage 2 Classic EU

KUba666

od razu kupie +4 czyste czy +4 to jest roznica 20kk czyli roznica 2 dni krasnalem w ct a ma sie od razu sa i swieca i jest fajnie :D

MonT

Cytat: KoniSls*Tsurugi jak na +4 wyenchantujesz i masz do criticala 59...

A to jest duzo lepsze niz jakies 25% hp.. Wiec jesli na +4 to tylko Sls*Tsurugi.

KUba666

moj cl tez ma gladiatora i mial obydwa te mieczyki... i uwaza ze lepszy sls*tsung... ale mowi ze oby dwa wymiekaja przy dual damasach :]

Zychu

A damasy wymiekaja przy dual kashenberkach(+8% atk. speed)

Scroller

...a dual kashenbergi IMO wymiekaja przy kesh*dama (+25% HP)

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Ryltar

KUba666

nieprawda !!!!!!damasy sa najleprze a grade ! kupilem je na l2r(raty 35) wzystkie a grade bronie i zbroje i robilem sobi etesty co najleprze... i wyszlo ze najleprze damasy z NM ... tylko nie uaje mi si ezenczantowac sls tsunf na +4 4 razy spalily mi sie przy robieniu na +4 i dlatego nei mog eporownac

Ryltar

Ta NM dla glada...DC tez dla glada wyciaga max mocy z nim tak samo jak przy NM...

Wez sobie jeszcze jedno reczna bron i daj mu anger zebys mogl spamwoac umiejetnosciami i ladowaniami OOOO!!!

Zychu

Jeśli enchantujesz na +4 to włóż do broni ssy i bspsy. Dkarn, gdy jeszcze był na forum i grał w L2 mi mówił, że każdy ss zmniejsza szansę na rozwalenie o 20%(czy jakoś tak).

Ryltar

KUba666

Cytat: RyltarTa NM dla glada...DC tez dla glada wyciaga max mocy z nim tak samo jak przy NM...

Wez sobie jeszcze jedno reczna bron i daj mu anger zebys mogl spamwoac umiejetnosciami i ladowaniami OOOO!!!

a zebys wiedial ze mam 1 reczna bron ... toporek do ogluszania magow zeby stali a nie uciekali jak chce ich zabic:P bo magowie  to tchoze i uciekaja jak ich atakoje :P

Zychu

A glad jest tchorzem i ucieka jak przegrywa, lucznik tez jest tchorzem bo odbiega po strzale?

Ryltar

Jak wlacze ud to jestem tchorzem T_T zanizyles mi samoocene ide sie powiesic<szykuje petle>

KUba666

ja gladem ni euciekam tylko walcze :P najleprze pvp jest z paladynam albo z da bo oni nie uciekaja non stop, tylko stoja twardo:P

Zychu

A ty stoisz za to bardzo mieciutko i po chwili padasz.

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

KUba666

Zychu

Nie żartuj? Serio? Przecież wiadomo, że dystansowiec jest, tylko do "przygotowania wroga" i osłabienia. Zanim dojdzie zdąży się już załadować focus do max. Ew. mozna sprobowac blasterem przerywać magom casta.

Podejrzewam, że w pvp glad z dual kashe +4 i glad z dual dama +4 wygrałby pierwszy, ze względu na sporo większy atk. speed - szybsze ładowanie soniców, szybszy ich cast, szybszy atak

KUba666

tak, tak ze pare % to nei jest az tak dyurz i a damaskus daje bomusy do pvp i ma wiekszy dmg na dluzej mu mana starczy itd:P

Derneth

Cytat: KUba666tak, tak ze pare % to nei jest az tak dyurz i a damaskus daje bomusy do pvp i ma wiekszy dmg na dluzej mu mana starczy itd:P
lepiej miec 8% do spd atak a po 2 damaskusy beznadziejnie wygladaja 8)

Dev

potwierdzam... gald tylko i wylacznie atk spd = szybszy reuse ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77