Quest: ORC RAIDER

Zaczęty przez elvis_1992, Sierpień 30, 2006, 02:49:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

elvis_1992

Witam !! Mam problem ...zdobyłem 10 pazurów i zrobilem pierwszy quest, a teraz musze zdobyc 2 czaszki orków nie moge ich zabic poniewaz jest ich az 6 :( i pewien koles ktorego spotkalem w grze powiedzial ze w miescie Henja czy jakos tak jest sklep w ktorym sprzedaja quest itemy ?? Ja przeszukalem cale to miasto i nie moglem znaleźć tego sklepu :( czy wiecie moze czy w tym miescie sprzedaja quest itemy, a jeśli nie to czy wiecie gdzie indziej sprzedaja quest itemy albo czy jest jakis sposób na zabicie Orków...
WIADOMOSCI

Bled

elvis_1992

WIADOMOSCI

Siepet

Jak ja go robiłem na l2paradsie to czekałem aż bedzie jeden na tyle daleko zeby go zaatakowac. Jednak na l2revange sie nie znan. Ale mysle ze jakbys na chacie ogolnym napisał. Where i can buy quest items? to mysle ze by ci odpowiedzieli :)
waiting for new dex 7x

elvis_1992

No własnie nie odpisywali :( na l2 paradise tez gralem :) ale jak dla mnie za niski rate :P
WIADOMOSCI

Shaman

nie kumam troche problemu... masz zabić ork betreyers tak? no i dostajesz 2 imiona orkow ktorych musisz zabić... są oni rozsiani po naprawde duzym terenie... skad nagle Ci sie wzieło że ich 6 stoi koło siebie? a moze stoi tylko betreyer i zwykle moby orkowe dookola... jezeli tak to nie masz sie co bac tylko lej betreyera a potem moby ;)

a jeżeli chcesz info czy na serwie sa quest itemki do kupienia to tak jak napisal Siepet... musisz spytac na globalchat w grze i pewnie ci powiedza ;) a jezeli nie ma nikogo w okolicy kto wie to powędruj w bardziej oblegane miejsca np. do girian

PS. na ogol takie itemy sa w luxury shop w girian wlasnie...

elvis_1992

Ok !!Narąbałem orkom aż się kurzyło i zostałem orkiem riderem ... tylko teraz nie rozumiem zostałem raiderem i co dalej  po co mi było zostawać tym raiderem czy mam z tego jakies korzyści ?? Zauważyłem tylko że mam nowe specjalne ataki i nic po za tym ... czy orc rider musi nosic specjalny pancerz, i bron ?? Odpowiedzcie
WIADOMOSCI

Gneiss

Cytat: ShamanekOrc rider idzie potem na Destroyera (nie lubie tej klasy) jesli wiesz. Destro jak i monk rider to soby ktore nosza DWURECZNA BRON i do tego maja skile.

ee blunty jednoreczne ? owszem w c5 ma dojsc masa bluntow 2 recznych w sam raz dla destra

www.supremel2.com

MonT

Cytat: Shamanekmonk rider

Kolejny hawk ranger?

Ryltar

Bled

to powinno byc  Monk, Rider  :)

elvis_1992

Jaką według was była by najlebsza 2-reczna bron dla Ridera w granicach 500,000 Adeny...?? Chciałbym aby był to jakiś mlot lub topór... w ostatecznosci moze byc to miecz ...
WIADOMOSCI

klocex

poki co raiderem baw sie w blunty. Po przemianie w destro inwestuj we wlocznie albo miecze dwureczne. Bo z tym destro sobie radzi najlepiej

elvis_1992

sorry za nooberskie pytanie ale co to są te blunty ??
WIADOMOSCI

elvis_1992

Ok dzięki za wyjaśnienie... Pisaliście, że najlepszą bronią są blunty 2 ręczne ale we wszystkich sklepach w, których jestem są tylko blunty jedno ręczne...fajne młoty i topory...więc może znacie jakieś miasto gdzie sprzedają lepszy sprzęt ?? :D
WIADOMOSCI

Shaman

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77