Witam =] mam zamiar zacząć grać ,,,,

Zaczęty przez Gathering, Sierpień 30, 2006, 06:59:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gathering

Witam
Mam zamiar zacząć grać na paradise [eureka] x7
niestety nie miałem nigdy wcześniej doczynienia z l2 :/
i szczerze mówiąc nie moge się zdecydować na rzadną postac :/
czytałem opisy postaci na róznych stronach www i wszystkie są fajne :P
mozecie mi doradzic jaką postac zrobic ? chodzi mi o postac dobrą do pvp =]
z góry dziekuje =]

ainaarwen

zalezy czy chcesz byc magiem czy wojem.
mag: bardzo dobry w pvp spellsinger, a bardzo dobry w pve spellhowler (napisalem go, bo nim bardzo szybko bijesz lvl a to tez moze miec na poczatek znaczenie)
wojak: dobry w pvp gladiator (niektorzy mowia, ze niezbyt, ale to jednak jest gladiator i niejednego powali :)).

MonT

Polecam destroyera, sam zaczynalem od tej postaci, strasznie trudno nie bylo, a jak sie grac nauczysz to zauwazysz, ze ta postac naprawde wymiata (nie tam jakis gej z dualami^^), jesli mag to dla poczatkujacego polecam sorca badz sh, sps jest dobry ale nabijanie lvli bedzie ciezsze. poza tym SH jest swietny w pvm, a w pvp tez ma sie czym pochwalic.

Gathering

a co powiecie o warlordzie ? nie mysle teraz o pvp =]
mozna tą postacia sie pobawic a co wazniejsze zarobic ?

Drammer

ta postać jest dobra w pvp a jak chcesz zarobić to (PP.BD.SWS.WC.SE.EE) najlepiej sie zarazbia PP i BD

Gathering

jesli chodzi o sumonera , to tak jest zawsze ze ja przyzwe np unikorna boxera zabierze mi za kazdym razem np 15 % exp ? :/

ainaarwen

Cytat: Drammerta postać jest dobra w pvp a jak chcesz zarobić to (PP.BD.SWS.WC.SE.EE) najlepiej sie zarazbia PP i BD

jak chcesz zarobic to rob krasia, bo nie wszedzie zbijesz kase na buffach a na itemkach i matsach - wszedzie :D
warlord to dosyc fajna postac, ale chyba nie na poczatek

Bled

poza tym zacznij grac na Virtue tylko 2x mniej raty a zabawa 5x lepsza i wiecej luda online.

Dev

Bardzo dobry mag do expa i pvp to Necro, jak nie najlepszy
Jeszcze osobiście polecam warlocka, ciekawa postać nawet ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Gneiss

jak chcesz zarobic SWS i BD na buffach jak trwaja 2 min ?

www.supremel2.com

ainaarwen

co do destroyera to nigdy nim nie gralem, bo jakos nie chcialbym grac tepakiem w ktorego klatwy wchodza jak w maslo...

Rake

Dobra a teraz przestańcie mieszać chłopakowi w głowie.Necro,Warlock dla gracza stawiającego pierwsze kroki w L2?! Weżcie się pier...  w głowe.

Gathering,jeśli chcesz walczyć wręcz polecam ci Destroyera.
Jeśli wolisz maga,zagraj Spellhowlerem.

To łatwe do "ogarnięcia" postacie i dobre w pvp.

Pozdrawiam.
[

System

eee... tym bardziej sie pogubi..spellhowler ma duuzo skilli i moze sie pogubic.

Proponuje

Lucznika-duzo od niego nie trzeba wymagac,stunshot,dubleshot,powershot i to wszystko (zalezy jaki lucznik)

Warcryer-latwa postac ktora ma dobrego draina,genialne buffy,i mocny p atak.

Shillen elder-wystarczy e ebdziesz w party z magiem chodzil to szybko ci lvl podskoczy i nie bedzie problemu zebys se w czyms nei poradzil..w kazdym razie  dana druga osoba ci pomoze. ;)
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

major76

Cytat: System/BoardShillen elder-wystarczy e ebdziesz w party z magiem chodzil to szybko ci lvl podskoczy i nie bedzie problemu zebys se w czyms nei poradzil..

w pvp nie poradzi sobie z se ale zawsze moze sprobowac ;]
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5