Jak przelozyc wszystko z jednej postaci na druga ??

Zaczęty przez maniakpolski, Wrzesień 01, 2006, 08:01:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

maniakpolski

Witam, wiec mam pytanko, jak przelozyc wszystkie rzeczy (armor,itemy,itp) na druga postac ?? na takim samym serwerze obydwie postacie mam, i z jednej postaci chce przelozyc wszystko na ta druga....Proszę o odpowiedź... :( , PoZdRo  :P

yazgot

w warehousie można u freightmana przenosić itemy pomiędzy postaciami

barthuss

idziesz do warehause, dajesz u freghtman'a deposit freight wybierasz postać na którą przekłądasz itemy musi ona byc z twojeo konta. I przekładasz wszystkie itemki to kosztuje ileś tam adeny wiec zostaw sobie jej trochę. Wchodzisz na druga postać, idziesz do wioski w której zdeponowałeś itemy dla drugiej postaci, odbierassz przy użyciu withdraw freight i już
proste jak drut :P

Serwer: Guards of freedom
www.gof.fe.pl

MonT

Idziesz w jakies malo uczeszczane miejsce, graty na ziemie i relog! :x

Szunaj

:idea:  :idea:  :idea: Jest lepszy sposób!!!!! :idea:  :idea:  :idea:
Dajesz wszystko mi a ja ci później wszystko oddam :twisted:  :twisted:  :twisted:
Życie jest bez sensu, nie ma sensu się tym przejmować...

KUba666

ie zanm ci ei ci nie ufam, al ekolega raz przezemnie przezucil damasa +sa+7 kilka setow b grade chyba 2 doom ,bw i zubei,dc seta i pelno innych zeczy ze by dalo z 10 osobowy klan dbrze uzbroic a bylo to a serwie be zgm schopow i zeby miec jedna z tych zeczy to trza tydzien grac krasnalem po 20 godzin zeby miec cos takiego :> to jes tzaufanie:P

KUba666

a nei da rady odpalic 2 l2 na raz?tak jak tibi amult client?

Scroller

Cytatie zanm ci ei ci nie ufam, al ekolega raz przezemnie przezucil damasa +sa+7 kilka setow b grade chyba 2 doom ,bw i zubei,dc seta i pelno innych zeczy ze by dalo z 10 osobowy klan dbrze uzbroic a bylo to a serwie be zgm schopow i zeby miec jedna z tych zeczy to trza tydzien grac krasnalem po 20 godzin zeby miec cos takiego :> to jes tzaufanie:P

Czytalem to dwa razy, niestety zrozumialem tylko  cos tylko o uzbrajaniu klanu, wiec nawiazujac do tego, proponuje uzbroic sie w slownik...

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

KUba666

Cytat: Scroller
Cytatie zanm ci ei ci nie ufam, al ekolega raz przezemnie przezucil damasa +sa+7 kilka setow b grade chyba 2 doom ,bw i zubei,dc seta i pelno innych zeczy ze by dalo z 10 osobowy klan dbrze uzbroic a bylo to a serwie be zgm schopow i zeby miec jedna z tych zeczy to trza tydzien grac krasnalem po 20 godzin zeby miec cos takiego :> to jes tzaufanie:P

Czytalem to dwa razy, niestety zrozumialem tylko  cos tylko o uzbrajaniu klanu, wiec nawiazujac do tego, proponuje uzbroic sie w slownik...

dzieki :>

KUba666

a jakodpalic 2 l2 na raz?tego twojego dual boxa ?

KUba666

ale jakklikam na ikone L2-Paradise Quick Launch i juz mam jedna gre odpalona to 2 nie chcce sie wlaczyc :>

HaldirPL

Bo na l2p nie dziala  dual box i jest zabroniony.:)
Licze na pochwale. 8)
Server: L2epi >>>EPI<<<
NICK: Proteus               |  BIT3R
Klasa: Human Fighter    |  Elven Fighter
Level: 1x                     |  2x
Klan:
Ally: bez klanu,bez ally
------------------------------------------

[/U

KUba666

gdybym mugl to bym dal +al eja nie moge, niech osoba zakadajaca posta przydzieli plusiki :> al emoglbys powiedziec jak odpalic 2 l2p na raz :Pwtedy muglbym krasnalem robic ssd i np magiem expic .... albo nie... ja chce grac ucczciwie itd :>

KUba666

KUba666

ale co ma mozliwosc grania w 2 oknach do uczwiwosci?:> poza tym grac akywnie 2 postaciami jest bardoz tudno jedynie by whcodlo gre buffujesz sie idiesz expic wracasz przezucasz na 2 postac buffujesz i znwo zmienas zokno grasz itd:>

Dev

ja tam zawsze do CWH wsadzałem ;) do cwh nikt nie zaglądał prawie ;)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

KUba666

no ale nie zawsze masz 2 postacie jedym klanie :>

KrEdA

Booosz, wiesz sztuka dual boxa polega przeważnie na tym, że robisz postać 50+ i wtedy dociągasz buffera do 30, idziesz na dual boxisie na spota, w party siadasz bufferem bez sprzetu i buffujesz główną postać. A normalni bufferzy nie mieli by prawa bytu na serverze gdzie każdy by tak robił
Bo paradise trafił szlag ;)

KUba666

Cytat: KrEdABooosz, wiesz sztuka dual boxa polega przeważnie na tym, że robisz postać 50+ i wtedy dociągasz buffera do 30, idziesz na dual boxisie na spota, w party siadasz bufferem bez sprzetu i buffujesz główną postać. A normalni bufferzy nie mieli by prawa bytu na serverze gdzie każdy by tak robił

e tam:> lepiej kupic buffy... trza dawac prace innym... chociasz wtedy by spadly ceny buffow, ale po co niewiadomo jak si eto odbije na calej gospodarce l2 :> teraz wszysko trozeje bo krasnale sie zmowly i sprzedaja drogo ss :/

KUba666

to sa super tanie :> na eurece chca po 25 ale wiecej jak 16 to nigdy nie dam predzej wejde na swojego krasnala i zrobie sobie ssd :P