Nickname

Zaczęty przez Kirdan, Sierpień 18, 2006, 05:39:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

serdel

Cytat: Shamanekale pewien pan zabral mi ten nick  
wzwiazku z osttatnimi wydarzeniami,(mam namysli nowego admina) ja bym powiedzial ze to ty zabrales nick Shamanowi :P<wwazelina>:P A serdel wzial se tak jakos, ojciec tak na mnie mowil i zostalo, przenioslem ten nick do internetu :)

Chadwao

Chadwao [org. H2O] - czyli woda, jak wiadomo jest tym bez czego nikt nie moze żyć :), tego nicka uzywam w necie

O nickach z serwerow nie powiem, bo ktos mnie znajdzie i bedzie meczyl:P

Zychu

Zychu - moje nazwisko to Zych, ksywe dostałem od kumpli w przedszkolu od nazwiska, i noszę ją wszędzie do tej pory(przestałem już reagować na imię - Michał :D , od 10 lat żaden kumpel mi nie mówił po imieniu). Tej ksywy używam zawsze.

yazgot

moja ksywa wzieła sie ze szkoły a dokładniej od tego jak nauczyciel raz skomentował mój śpiew na lekcji muzyki :D

Pavel

Paweł -> Pavel zamieniłem w na v oto cała teoria.
Aki -> Swordsinger -> Eureka -> Invisible -> Giran Castle

KurakWP

Kurak od nazwiska, a że ksywa była zajęta dodałem wp nawiązując do moich przekonań. White Power żeby nie było.

Mjut

Mjut - dziwaczna troche historia :P

Raz sobie spacerowalismy z kolegami po miescie i poczolem ze jestem strasznie glodny. A ze nie mialem przy sobie kasy poszlem do domu cos zjesc. Jadlem,jadlem...i sobie na dwor wziąłem przy okazji bulke z miodem. Kumple tak patrza na mnie i mowia "Ale z ciebie Miód" i tak zaczeli mnie przeazywac. Ja zeby bylo orginalnie zmienilem z "Miód" na "Mjut" xP

Siena

Siena -> nazwisko me Sienkiewicz brzmi więc ktoś tam coś tam skrócił, coś tam dodał i wyszło. A długo już tak mnie nazywają, długo...  8)
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

QlimaxManiac

Ja nicka QlimaxManiac uzywam tylko jesli ten ktorego zazwyczaj uzywam jest zajety ;) a skad on? Z moich upodoban muzycznych Qlimax - najwieksza impreza hardstyle na swiecie, maniac chyba nie musze tlumaczyc.

W real life Shadow. Kiedys gralismy z kumplem ponad 36h na kompach po sieciu u mnie w domu. Starsza weszla do pokoju i jak mnie zobaczyla to powiedziala ze moj cien wyglada lepiej niz ja :P  No i kumpel to podlapal i tak zostalo  :twisted:  Wyczynu siedzenia ponad 36h godzin non-stop przed kompem juz nie powtorzylem :P

KrEdA

od imienia, Darek - poprzestawiasz zgrabnie literki - jest Kreda ;P
Bo paradise trafił szlag ;)

Inidriel

Inidriel, aj to krótka i nieskomplikowana historia... Poprostu, na gwałt potrzebowałem ksywy dla mojego DE na Dragonie ( a tam wiadomo- dużo nazw zajętych ), akurat to przyszło do głowy więc wpisałem i ... już tak zostało ;) Stosuję to imię najczęsciej dla postaci męskich, chociaż teraz na L2Rev gram kobietką  :twisted:

Iverson

Moj od gracza NBA. ;]
nudy... nudy... nudy ;]

System

System-od  zespolu System Of A Down, bo muialem na poczstku Board ale mi sie znudzil :]

Board-Nie wiedzialem jak nazwac mojego DA ktorego pielegnoalem przez cale 2 miechy..;p i wzialem to z jakies nazwy ..chyba od pudelka od jakies karty graf. czy seiciowej... :P
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

slepy13

---------- 19:58 18.09.2006 ----------

slepy bo w realu mam taką ksywę, a 13 bo lubię trzynastkę.
Dawałbym po prostu ślepy ale zazwyczaj jest już zajęte, wiec już się przyzwyczaiłem do slepy13 :-)

Howlet

Howlet moj nick uzywam juz od jakiegos czasu jest to troszeczke zmieniona wersja nazwiska Rosomak z x-menow(stare to ale jare) ech pamietam jak jako maly smark zaczytywalem sie w komiksach marvela dobre czasy to byly :P

Argus

W moim przypadku funkcjonuja 2 ksywy:
- Argus- z mojego zamilowania do mitologii, oraz frustracji mojego kolegi kiedy na pewnej wycieczce probowal mnie wystraszyc co mu sie nie udalo, po czym pelny frustracji powiedzial- ty to masz kurwa oczy dookola glowy!! argus to stuoki straznik :P
- snow cat- proste tlumaczenie snow= snieg cat=kot co daje nam snieznego kota, co laczy moje zamilowania (koty i zima) tej ksywy uzywaja "bardziej" wtajemniczeni zwani potocznie przyjaciolmi :PP

VeryEasyPL

Hymmm... u mnie nic konkretnego poprostu Easy :) a Very to tylko taki przedrostek by mnie nie mylic z innymi "latwymi" chlopakami  bo ja "Bardzo latwy Chlopak jestem" :D :D :D :D :D
"".....Kazdy jest panem swojego Losu, My decydujemy o zyciu jak i smierci...."

Xili

Ehh u mnie historyjka jest mniej wiecej taka...
Jako że dość dużo czytam (fantasy żeby było jasne) i od dziecka poprostu pisywałem takie małe książeczki (miałem taki tytuł 2 częściowy "Magiczne Przygody NoX" nie wiem czy ktoś te giercę pamieta powiem, że rywalizowała ona z Diablo I tyle że tu bodajrze trzeba było karmić bohatera :)" to mam dość sporo pomysłów. I ostatnio rozpocząłem prace nad już taką nie małą książeczką opowiadającą o losach Gildii czy członków gildii Krwawych Orłów. I wszystkie moje kobiece postacie (gram raczej kobietami bo lubie sie nawalać ze znajomych że ich panienka pobiła [tu bez obrazy dla wszystkich kobiet]) mają imienną inspiracje właśnie z moich opowiadanek i tak to się stało że główną bohaterką mojej opwieści jest własnie Xili. I tak też nazwałem moją 1 postać w L2 ale to już inna historia.  :D
I siedziało ich tam troje. Niegdyś mężni woje, teraz tak bezbronni. To była ich pierwsza porażka. Wiedzą że "Raj" został stracony na zawsze. Nie nacieszyli się SPSem Na subie, nie nacieszyli się wreszcie pełnym klanem, nie nacieszyli się Legendarnym Hell Knightem. Pogrążeni w rozpaczy :cry: pokonani przez podrzędne FBI!!! Lecz teraz nie na Raj czekają, jak tylko mogą na maxie pykają i nie o piekielnych rycerzach marzą. Dualistą być chcą.
Jak by ktoś nie wiedział o czym pisze to: FBI mówimy NIE!

Gerardl

A ja mam na imie Gerard a L to pierwsza litera mojego nazwiska ;)

angelika

hmmm...ja mam angelika bo rodzice na imie tak mi dali :P a w real life mowia do mnie bardzo roznie...angel angie angela i angelika sie zdarza... :_delf_6_3:  

pozdro for all :D

P.S.nauczyciele jeszcze inaczej...

bonco_pl

Liczba moich nicków jest dość spora :

bonco - 70% znających mnie osób tak na mnie mówi z ... niestety niewiadomych mi przeczyn , tak juz zostalo a "_pl" w nicku tutaj wzielo sie z noobstwa zmienilbym to chętnie

Boncer - modyfikacja wprowadzona przezemnie wydaje mi sie ze lepiej brzmi i bardziej pasuje do l2

Sancho - odkąd poszedlem do sredniej szkoly zaczeli tak na mnie mówic równiez z niewiadomych przeczyn Oo

Sniff - z angielskiego "Ryjek" z muminków z których niesamowice zdzieralismy w clanie ,  jakos spodobal mi sie i używam go czasem w L2.

slepy13

Lol Sancho u mnie w szkole też jest chłopak, na którego tak wołamy :-P
Pewnie w każdej szkole się taki znajdzie.
Mówimy na niego Sancho :arrow: Sancho Pansa :arrow: Ssaczo Palca :-)

Gneiss

CytatSancho Arrow Sancho Pansa Arrow Ssaczo Palca Smile

w000t

www.supremel2.com

bonco_pl

Cytat: slepy13Lol Sancho u mnie w szkole też jest chłopak, na którego tak wołamy :-P
Pewnie w każdej szkole się taki znajdzie.
Mówimy na niego Sancho :arrow: Sancho Pansa :arrow: Ssaczo Palca :-)
na mnie :

Sancho -> Sanchez -> Sancho Panczo -> Sancho Panczo z Manczo,Mansy,z rancza ogolnie WTF

Gneiss

Co znaczy Sanczo Panczo z Manczo ? ma to jakis wiekszy sens ?! :D:D:D

www.supremel2.com