Newbie questions

Zaczęty przez Izrael, Wrzesień 02, 2006, 09:59:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Izrael

Na wstepie przepraszam za spam jesli te pytania juz istnieja, ja jakos nie moge znalezc odpowiedzi na nie.

1. Jak dzialaja Enhant Weapon? cala procedure bym prosil.
2. Mam Blue Soul Crystal z tego co zaczalem sie orientowac to potrzebny on jest do enhantow, jak dziala? zauwazylem ze niby mozna go uzywac jakos (zzera 26MP) ale nie osmielilem sie tego zrobic, zeby go nie zepsuc czy cos :P
z gory dzieki za pomoc.

Bled

1. enchant to ulepszenie broni dajesz zwój do broni i polepsza p.atk i m.atk do 3+ mozesz bezpiecznie ulepszac a pozniej na 4+, 5+ itp jest ryzyko pekniecia broni cyli jej zniszczenia
2. soul crystale sa do special abilitis dawanych do broni takie specjalne wlasciwosci ktore polepszaja nasza bron

Molo

1)
a- jeżeli posiadasz enchant Armor C dajmy na to klikasz na nieko prawym przyciskiem myszki i powinien pojawić się napis "Select Item to enchant"
b- klikasz na wybrany armor C [przenosisz scrola] (biżuterię C grade też możesz enchantować tym enchantem)
c- jeżeli wszystko się uda to wyświetli ci się komunikat że Item Succesful Enchanted a jak nie to napisze ci że "Earned xxxx Crystals"

2)
Soul crystale są potrzebne do zrobienia Special Abilities (SA) do broni, przy czym każde SA wymaga innego kryształka o innym koloże i stopniu nasycenia (nie wiem czy tak to można nazwać). Dajmy na to aby zrobić SA focus do Dark Scramera potrzeba oprócz odpowiedniej ilości Gamestonów C to Green Soul Crystal Stage 7, a do zrobienia Evasion do DSa potrzena zamiast zielonego kryształu to Red Soul Crystal Stage 7.

Soul Crystale leveluje się na mobkach, jakich to nie wiem bo niestety linku nie pamiętam do tabeli z mobami na odpowiednie levele....

Pozdro
Molo

major76

Cytat: Molo1)
a
Soul Crystale leveluje się na mobkach, jakich to nie wiem bo niestety linku nie pamiętam do tabeli z mobami na odpowiednie levele....

Pozdro
Molo

od 1 do 10 mozna zrobic na wiekszosci doom'ow
od 1 do 5 na wiekszosci lizardow nad waterfall
od 1 do 6/7 na wejsciu do gc

generalnie wszystko masz opisane w quescie ktory bierzesz (zeby levelowac cry trzeba wziąć q) mozna go wziąć u mgr. Jurka w giran np.
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Izrael

No i wlasnie o cos takiego mi chodzilo! Dzieki wielkie :D Molo- plusujesz ;)