Nowy w L2

Zaczęty przez Quwer, Wrzesień 04, 2006, 05:12:12 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Quwer

Jestem nowym graczem w Lineage][ i chciałbym się nauczyc grać(fajnie to zabrzmiało)

Dlatego miałbym prośbe: możecie podać kilka linków z dobrymi POLSKIMI poradnikami do L2, ponieważ tu na forum nic ciekawego nie znalazłem!!!

Każda pomoc jest przydatna dlatego z góry dziękuje[THX BARDZO]  :D  :roll:

Siena

Cytat: Quwer

Dlatego miałbym prośbe: możecie podać kilka linków z dobrymi POLSKIMI poradnikami do L2, ponieważ tu na forum nic ciekawego nie znalazłem!!!

Mee?! Na forum jest wszystko jak grać. Poza tym na serwerze powinien być od razu po zalogowaniu tutorial który cię poprowadzi.
A tutaj chyba nie reklamuje się serwisów innych l2 to powiem tylko: zwiedź dział HELP dokładnie albo poszukaj czegoś co cię interesuje za pomocą opcji szukaj. (po zalogowaniu na samej górze strony jest).
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Polgara

jak na tym forum nic ciekawego nie znalazłes to na zadnej innej stronie nic wiecej nie znajdziesz. Nawet na oficjalnej stronie jest mniej rzeczy opisane niz tu nie ma czegos takiego jak poradnik gry L2 mozesz tylko przeczytac porady graczy na temat grania daną klasa rasa a to tu na forum znajdziesz w dziale RASY

Jak dotad jest to najlepsze forum i strona polska jaką znalazłem na temat L2 :D

Dashi

System

Jeny czlowieku.kogo to obchodzi ze jestes nowy...duzo nowych ludzi tu przychodzi i 50% ludzi pisze glupi temat taki jak ten.Jesli jestes zainteresowany gra to co za problem poszukac info o grze.

www.lineage2.bo.pl . www.lineage2.pl , www.lineage2.com itp i tam masz WSZYSTKIE informacje na temat L2.Na tym forum dowiesz sie ktora rasa i profesja bedzie dla ciebie najwygodniejsza..jak nia grac, do czega sluza skille, jak ja ubrac i jak walczyc.

PS:Tak dla picu nie dano opcji "Szukaj".
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

ainaarwen

jesli grales w chociaz 1 gre (jeszcze lepiej online) to wiesz, ze walczy sie przewaznie w takich gierkach. walczy sie ale z kim? - spytasz. ano z potworami, ktore okolicznosciowo nazywamy mobami i z graczami, ktorych nazywamy noo.. ups - nazywamy graczami. mamy do tego celu stworzona przez siebie postac, ktora jak i zapewne ty, nie lubi latac nago - kupujemy jej zbroje. jezeli do tego byles na jakims meczu pilkarskim (lub chociaz ogladasz telewizje) to wiesz, ze przeciw potworom trzeba uzyc sily, a ze piesci czlowieka nie wyrazaja tak dobitnie naszych mysli jak bron - kupujesz i ja. gdy sie rodzisz jestes bialy, czarny, rozowy, niewazne - w l2 tez sa rasy: ludzie, elfy, ciemne elfy, orki i krasnoludy. w grze jak zwykle masz latwiej i sam wybierasz sobie kim jestes. ponadto gdy (choc czasami) uczesczasz do szkoly, to uczysz sie jakiegos zawodu - tak tez jest w lineage - uczysz sie np na biskupa, ktory leczy, czy spiewaka zaklec, ktory czaruje. reszte doczytak :P

Quwer

System/Board  to zes mnie poryl
Ja wiem, ze ty od razu wszystko wiedziales, no ale niestety ja taki geniusz nie jestem!!!

System

Ja pierdziele sam se nie umiesz poradzic? jak zagralem 1 raz w ta gre rok temu to bez zadnych poradnikow gralem i uczylem sie na wlasnych bledach i w miesiac mialem opanowana gre i jak sie poznalo ludzi z doswiadczeniem to od nich wyciagalm info  tego czego nie wiedzialem lub jakas rade.

Dashi

phi ja nie wiedzialem na poczatku co to sa ssy i jak ich uzywac XD

najlepsza rada: zagraj na servie raty od 1 do 10 i nauczysz sie  wtedy grac :D

Dev

taa .. ja zaczynałem na high ratach i na 10 lvl biegałem w c grade bo dostałem od kumpla  :D
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

System

Ja ssy zaczalem uzywac jak mialem 30-40 lvl.a questa na human wizarda robilem tydzien...heheheh.w miesiac na ratach 25 robilem sorrcera na 51. :D potem zrobilem spoila na 55 iwybilem sie z kasa i zrobilem DA w tydzien 68 i samodzielnie zarobilem na aobe i doom seta heavy..ale mialem jesczze yaksa mace+16...haha..moj 1 enchant broni to crystal dagger..wyszedl na +15 i zamienilem sie z kumplem za yakse +15 i dalem enchant i bum..czerwony;]

Quwer

wiem ze mozna uczyc sie na wlasnych bledach(i taki juz mam zamiar) ale zawsze lepiej miec jakies pojecie, a nie niepotrzebnie zawracac głowe innym!!!
THX za pomoc(cos z tego wyciaglem) i sorry za "glupie" pytanie. :wink: