Konkursy na forum !?!?!

Zaczęty przez Shaman, Wrzesień 06, 2006, 12:03:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shaman

Jako, że mogę sobie pozwolić na ufundowanie dla was jakiś nagród raz na jakiś czas to postanowiłem wprowadzić różnego rodzaju konkursy na nasze forum.

Ma to zarówno promować stronę www.lineage2.bo.pl jak i uprzyjemnić wam czas jaki poświęcacie dla naszej społeczności. Konkursy będą tak różne jak tylko wyobraźnia nam na to pozwoli. Mam nadzieję, że okażą się dla was ciekawe i będziecie chcieli brać w nich udział. Oczywiście ich tematyką będzie Lineage, ale czasem postaramy się o jakieś inne podobne tematy.

Teraz trochę o nagrodach. Jak już wspomniałem nagrody będą rzeczowe a nie wirtualne (choć takie również przewiduję jako dodatkowe). Na razie fundował będę je ja ale jeżeli taka forma rozrywki przypadnie wam do gustu to nawet może poszukamy sponsora ;)
Na początek będą to książki z klimatów jakie pewnie każdy z nas lubi skoro gramy w tę grę. Nie znam jeszcze tytułów wiec na razie proszę o to nie wypytywać.

Jury czasem będzie złożone z adminów, supmodów i moderatorów. W większości przypadków chciałbym jednak byście i wy oceniali i wybierali zwycięzcę. Każdy konkurs może mieć też inny regulamin. Będzie to zależne od jego specyfiki.

Pierwszy konkurs już przygotowałem, nagroda też już jest :D

Chciałbym wiedzieć co na ten temat myślicie i czy warto to w ogóle zaczynać, bo jeżeli jedna czy dwie osoby tylko wyraziłyby chęć to zamykamy temacik.

Luno

Bardzo ciekawy pomysl :>

Jestem ZA

Tyr

No jasne, fajna sprawa... I fajne rzeczy, zamaist siedzeć przed kompem poczytamy trochę :)

ZA, ZA!
Lineage 2 Classic EU

serdel

Sengaia

Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

slepy13

Argus

oczywiscie za (oczywiscie moglbys fundowac chetnym zamiast ksiazek cos fajnego na EPI :twisted:  :roll:  :wink: )

The Hurricane

Serwer: http://www.dragon-network.net/ (x5)

rasa: Elf
klasa: Elemental Master/Moonlight Sentinel // Spellsinger ---->Eryn
lvl: 7x/7x
klan: Partisants
ally:Cure
-------------------->
rasa: D. Elf
klasa: Shillen Knight ---->xxx
lvl: 4x
klan: NoClan
----------------------------------->
rasa: Krasnolud
klasa: Bounty Hunter -----> The Hurricane
lvl: 4x
----------------------------------->>>>
rasa: Człowiek
klasa:Prophet   ------> OneBlood
lvl:6x

Serwer: www.la2.theabyss.eu (x7)

rasa: Człowiek
klasa:Treasure Hunter   ------> TheHurricane
lvl:6x

Bled

jestem za i nagrody wirtualne tez sa dobrym pomyslem i ksiązki tez lecz mozna by pytac o jakiej tematyce by np wygrany chcial ksiazke np. cos o kompach,lineage itp itp itd itd taka moja sugestia

Shaman

Cytatmozna by pytac o jakiej tematyce by np wygrany chcial ksiazke np. cos o kompach,lineage itp

no nie przesadzajmy z tą demokracją ;) moze jak pomysl sie rozwinie to utworzymy taką możliwość :D

ainaarwen

Soulern

CytatTeraz trochę o nagrodach. Jak już wspomniałem nagrody będą rzeczowe a nie wirtualne (choć takie również przewiduję jako dodatkowe). Na razie fundował będę je ja ale jeżeli taka forma rozrywki przypadnie wam do gustu to nawet może poszukamy sponsora :wink:  
Oczywiście za, ale przy okazji mógłbyś  dołożyć jakąś Valhallę do nagród(pocieszenia) dla użytkowników DN :P

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

BaRt

Polgara

jestem ZA o co do nagród jest to strona o tematyce L2 a co za tym idzie fantazy. Więc nagrody powinny byc związane z tematyką Fantazy bo w tej tematyce CI co graja w L2 sa raczej zakochani po co im ksiazka np o przyrodzie :D chyba ze to bedzie ksiazka o hodowli trawki lub zycie seksualne człowieka to dzieciaką by sie spodobało :P

Shaman

Cytat: Polgarao co do nagród jest to strona o tematyce L2 a co za tym idzie fantazy. Więc nagrody powinny byc związane z tematyką Fantazy bo w tej tematyce CI co graja w L2 sa raczej zakochani po co im ksiazka np o przyrodzie

Cytat: ShamanNa początek będą to książki z klimatów jakie pewnie każdy z nas lubi skoro gramy w tę grę.

nauczcie sie czytać ;)

Hlar

A na książkach będą autografy Adminów i Modów ?;)
Super pomysł, jak najbardziej ZA :) Nawet nagrody rzeczowe Oo

EDIT by Shaman: niestety nie jest to wykonalne z powodu odległości jaka dzieli chociażby adminów. Ale na pewno będzie dedykacja od strony
<3 OoM

http://hosted.filefront.com/OrderOfMoon - OrderOfMoon clan movies.

krzwaw83

jestem za - powstaje pytanie -> kunkurs bedzie wirtualny, czy raczej bedzie trzeba wysilic sie manualnie i stworzyc cos realnie ?

Rake

Świetny pomysł ale Shaman jak zawsze zapomniał o najważniejszym :P

Admini,supermodowie i modowie są przekupni więc jeśli chcecie wygrać konkurs kupcie od razu dobrego whiskacza jako powiedzmy "podziękowania za trud wkładany w prowadzenie i moderowanie strony" :P

Adresy członków jury pod jakie należy wysyłać "dowody uznania" zainteresowani dostaną na pw ofkoz :angel:

EDIT by Shaman: od tego mam moderatorów by chodzili w tych sprawach po ludziach... :D ja i Sal bierzemy tylko maleńki procent tego co zalatwicie ... no tak powiedzmy 80%  :twisted: [/b]
[

System

Za....

Zamawiam Majtki shamana!! :D :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

ainaarwen

system ale z autografem tak? :P

Dohid

Pewnie że za. Jak coś swój autograf moge wysłać pocztą, dokleicie sobie. I tak się nikt nie doczyta, forum to dla mnie wybawienie bo jak coś pisze to ktoś to może rozczytać.

Saladin

Pomysł jest świetny, jestem wzruszony że ktoś wyszedł z tak wspaniałą inicjatywą. Shaman, jesteś dla mnie Bogiem, buduje właśnie ołtarzyk. Ja jestem biednym tegorocznym maturzystą (jak Bozia da:P) więc "nie moge Wam wiele dać", ale wedle możliwości też coś od czasu do czasu wyłożyłbym.
Bardziej prawdopodbne że będą to np. "majtki Saladina", "moja pierwsza karta graficzna", "Zdjęcie z autografem" ;)
Co do książek: uważam że to jest świetny pomysł, konkursy są dla zabawy, a nagroda powinna być tylko miłym dodatkiem.
Nie udzielam pomocy przez PM...

WOD

Shaman

Kirdan

Mimo iż jest już postanowione to powiem że jestem na tak, to genialny pomysł.
Chciałbym również ogłosić że zgłaszam się do konkursu, mam nadzieję na uczciwą rywalizację i zaangażowanie ze strony innych użytkownuków.

Niechaj wygra najlepszy!

PS. Chciałbym żeby w nagrodzie znalazł się autograf Shamana z dedykacją dla zwycięscy ;p