mamy problem panowie

Zaczęty przez Darekk, Wrzesień 08, 2006, 05:08:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Darekk

Mialem te bledy jak wppominalem w tamtym temaice :D ale wiem czemu bo w autoupdate sciaga sie c5.. a taki graveland jest na c4 :< wiec dupa
Ktos ma jakies pomysly?

BaRt

no to sciagnij patcha ze strony gravelanda i odpal gre z tego folderu,nie L2 exe. tylko to drugie

Darekk

To jest ten Autopatch .. co sie sciaga przez gre :/ nie mozna grac bez sciagniecia tego a z samym system wklejonym kumasz?

Drammer

Cytatemat postu: mamy problem panowie

Panowie to są w agencjach towarzyskich my jesteśm usezy nie urochamiaj gry przez lineage 2 tylko przez lineage2 --> system ---> l2.exe

Darekk

Tyle Ze ja mialem formata i zeby pograc na c4 bylo trzeba scaigac autopatcha i dopiero potem podmieniac system.. rozumiesz? i dopiero przez to odpalac.. a l2 sie wycfanil i w autoupdate wstawil c5 jak mi nie wiezysz TO ODPAL LINEAGE 2 i zacznie ci sie scaigac c5 do huja ktore nie dziala do c 4 bo sie grafika jebie

BaRt

to nie uruchamiaj tego autopatchera...

Darekk

---------- 18:10 08.09.2006 ----------

nie mozna grac bez tamtego patcha na c4 :DCnhyba ze juz masz na plytce z patchem od kumpla to ok:)

---------- 18:59 ----------

1. Ściągnij klienta Lineage 2 : Chronicle 4 (2.1Gb) Do pobrania w dziale download

2. Zainstaluj w dowolnym folderze, oraz zaktualizuj go ( uruchom LineageII.exe z katalogu gdzie zainstalowałeś grę).Proces aktualizacji może trochę potrwać - zależnie od posiadanego pasma internetowego.

3. Ściągnij i zainstaluj naszego patcha. Do pobrania w dziale download. Więcej informacji na Forum

4. Stwórz konto przy pomocy ACM http://www.graveland.pl/acm/

Login: (login)
Password: (haslo)
Retype: (potwierdz haslo)
UWAGA: Zapamiętaj te dane!!

5. Uruchom grę plikiem "L2.exe" z podfolderu system (domyślnie - ProgramFiles-Lineage2-system-l2.exe)
Na ekranie logowania wpisz swój login oraz hasło

6. Zaloguj się, stwórz postać ... i graj :)

Dashi

LOL po co aktualizowac l2 c4 jak masz c4 LOL po prostu wgraj patha i jazda ! przez l2.exe

klip

Wlasnie mam ten sam problem :x niepotrzebnie usuwalem lol. Jakby ktos wiedzial co robic to powiedzcie

Drammer

Cytatklip

SZUKAJ !!!!!!!!!!!!!! :evil:  :evil:  :evil:

Cyceron

Cytat2. Zainstaluj w dowolnym folderze, oraz zaktualizuj go ( uruchom LineageII.exe z katalogu gdzie zainstalowałeś
[/b]

Nie róbcie tego jest pogrubione i będzie OK.

Czyli:
Cytat1. Ściągnij klienta Lineage 2 : Chronicle 4 (2.1Gb) Do pobrania w dziale download

2. Zainstaluj w dowolnym folderze.

3. Ściągnij i zainstaluj naszego patcha. Do pobrania w dziale download. Więcej informacji na Forum

4. Stwórz konto przy pomocy ACM http://www.graveland.pl/acm/

Login: (login)
Password: (haslo)
Retype: (potwierdz haslo)
UWAGA: Zapamiętaj te dane!!

5. Uruchom grę plikiem "L2.exe" z podfolderu system (domyślnie - ProgramFiles-Lineage2-system-l2.exe)
Na ekranie logowania wpisz swój login oraz hasło

6. Zaloguj się, stwórz postać ... i graj Smile

I wszystko.

Makil

---------- 15:32 20.09.2006 ----------

Jak pobrać pacze jak włączam lineage2.exe i wyskakuje mi błond takiej treści:
The connection to the update server has been terminated.
Co robić ???  :cry:  :(

---------- 15:42 ----------

klient Lineage 2 : Chronicle 4 nie mogę go pobrać :x

---------- 15:49 ----------

żaden mi się nie chce ściągać pisze 550 no such directory.

Drammer

Pikuw

witam mam problem nie chodzi mi lineage2 kurde wchodze na lineage wpisuje pasy i nieche dalej isc a wczesniej mi chodzilo tylko moze cos trzeba dodac do c5 bo ostatnio sciagnelem i od tego czasu mi nie chodzi??
;]

Drammer

A po co sciągałeś server tak ma c5 ?

Pikuw

---------- 18:49 25.09.2006 ----------

ta

---------- 18:50 ----------

odpowie ktos na moje pytanko?? sciagnelem c5 i dupa
;]