Co jest ??

Zaczęty przez Sined, Wrzesień 09, 2006, 07:10:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sined

:evil: sciagnalem sobie ta gre, zainstalowalem, zarejestrowalem sie na lineage.com, wlaczam gre, wpisuje ID i hasło, klikam na Log IN i ... DUPA !!!!! klikac se moge w nieskonczoność  :shock: Co zrobic by po kliknieciu na Log In zaczac grać ?? Musze wlaczyc by sie z Updatowało?? :/ bo wlaczylem teraz z folderu system/l2.exe. Jak mi sie updatuje to 2-3 dni ://  :o

screen ktory zrobilem gdzies po 20 kliknieciu na Log In:

http://img347.imageshack.us/img347/2812/beztytuuep8.jpg

Nawet zamiaru nie ma sie zalogowac ://;[  :evil:  :evil:  :evil:

Rake

A nie pomyślałeś że to z dlatego iż serwer do którego chcesz się podłączyć wymaga pewnie Chronicle 3 albo 4 a ty ściągnąłeś Chronicle1?(Jest napisane w lewym górnym rogu).Pozostaje ci siciągnąć właściwe Chronicle albo zrobić update tyle że zupdejtuje ci do Chronicle 5 a serwerów C5 (poza oficjalnym) jeszcze nie ma.Już nie wspominają że update z C1 do C5 zajmie baardzo długo .
[

Tyr

o lol... Aż się łezka w oku kręci jak się na to patrzy... :(
Sam kiedyś tu bylme i klikałem :D
Lineage 2 Classic EU

Sined

zapomnialem napisac ze gram w to pierwszy raz :p i nie wiedzialem gdzie sie rejestruje... A można na Chronicles 1 sie zarejestrowac jakos ? Bo ja amator kompletny  :angel:

nawet nei wiem czy dobrze sie zarejestrowalem bo w Rejestracje dokonalem w "My Account" ... w innej grze mmorpg Silkroadzie było inaczej wiec z Lineagem mam problem :/

Rake

[

Sined

no dobra... ale i tak najlepszym rozwiazaniem bedzie sciagniecie L2 C4... Tylko nie wiem skąd ;/ Zaden link nie dziala ... znalazlem strone z 6 mirrorami ale to takie mirrory bazujace na tym co jest na oficjalnej stronie L2 i lineage2.bo.pl a z tych dwoch tez nie mozna sciagnac ;/  ...

NightBird

dziekuje ci że przypomniales mi o c1.. To byla dopiero wersja. masz racje  tyr aż się łezka kręci w oku jak widzi się to menu z c1. ehh To były czasy..
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Sined

dostalem ostrzezenie a powinienem pochwałę za przypomnienie dobrych czasów  :roll:  

Dobrze by bylo jakby mi ktos powiedzial skad dostac L2 c4 ... bylbym bardzow wdzieczny bo nie mozna z oficjalnej strony :((

Armaden

Ludzie nauczcie sie szukac. Istnieje taki ładny przycisk:

A skad sciagniesz znajdziesz w tym temacie : http://forum.lineage2.bo.pl/viewtopic.php?t=7780