Nie chodzi jedna postać??

Zaczęty przez Daleric, Wrzesień 12, 2006, 05:13:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Daleric

Cze
Mam dziwny problem.
Gram na virtue i po ostatnim downie włączam gre wybieram swoją drugą postać (mam dwie)i lipa .Gra sie łąduje ale sie nie włącza słychać dzwięk ale obrazu niema zostaje tylko ctr+alt+delete i wyłaczenie l2.Przeinstalowanie systemu nic nie dało!
Jest to o tyle dziwna sytuacja że moja druga postać chodzi normalnie
Plz pomocy!!
Rower To Styl Życia

Ryltar

Jak masz na pasku to zanim pojawi sie ekran gry uzyj soe lub przeinstaluj cala gre.

Polgara

Cytat: RyltarJak masz na pasku to zanim pojawi sie ekran gry uzyj soe lub przeinstaluj cala gre.

Chodziło ci o to??
Ze jak jest gra jest podczas LOADING skrin shotami uzywasz SOE
jest to całkiem dobra metoda ,
Ale jesli postac jest w jakims zbógowanym miejscu lub zagóbiła sie w systemowych lokacjach(nie wiem jak to inaczej ujac). To SOE nie pomoze bo tu wina lezy po stronie serwera Poprostu serwer nie moze odnależc postaci i jedym wyjsciem jest powiadomienie o tym GM i zalogowanie sie ta włąsnie postacia i GM ja przeniesie w inną  lokacje lub GM powiadomi Admina i on w plikach systemowych przesunie postac

Ryltar

No ja wiem ale mozliwe ze chodzi o to.Nieraz sam tak to reinstaluje gre.

Daleric

Myślisz że najlepiej najpierw zainstalować ponownie l2. A jak nie podziała to skontaktować się z GMem.
Dodam, że gdy daje grę na pasek i ponownie włączam obraz jest ale nie widać postaci skili itp. Pojawia się ten sam komunikat taki jak przy downie na serwie lub przerwaniu połaczenia i gra się wyłacza.
Prosze o szybką odpowiedz
Rower To Styl Życia

Polgara

a co to jest za serwer ???
z tego co zrozumiałem masz 2 postacie na 1 koncie jedna sie dasz rade logowac a druga nie.

Wiec reinstaluj gre a jak nie pomoze skotaktuj sie z GM bo to jest albo wina serwera albo GM załozył Ci bana na postac a nie na konto  :D

Daleric

Serwer Virtue
Bana??Raczej nie, nie miał za co :)
OK dzięki za pomoc
Pozdro
Rower To Styl Życia