Jaka Subklasa do SK ??

Zaczęty przez kasiek, Wrzesień 09, 2006, 11:51:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kasiek

Jaką subklasę wybrać do SK(shillen knight) :?:  Myślałem nad SE (shillen elder) ale nie jestem pewien.. jeśli chodzi o server to L2Evolution. Proszę piszcie wasze pomysły :idea:  !! Z góry dziękuję.  :)

eSkel

Zamiast SE wzialbym SH jesli juz idzie o magie. Z wojow AW (sztyleciarz) a potem PR (lucznik). Rozumiem ze chodzi o te L2Evo ktore niczym sie nie rozni od starego DragonNetwork ? :o

NightBird

PORAZ KOLEJNY DEBILNY TEMAT BOZEEEEE>. Dohid weź go zamknij.

a co do odpowiedzi na pytanie.

CO TO ZA RÓŻNICA JAKĄ SUBCLASE WEŹMIESZ - BIERZ TAKĄ JAKA CI SIĘ PODOBA BO I TAK BĘDZIE TO JAKBY NOWA KLASA BEZ SKILLOW POPRZEDNIEJ.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

~Armagedon~

CytatI TAK BĘDZIE TO JAKBY NOWA KLASA BEZ SKILLOW POPRZEDNIEJ.

to zależy od servera... więc przestań pierdolić że niema stackujących skilli bo akurat na tym serverze może są stackujące skille !!

eSkel

Widze ze niektorzy nigdy nie slyszeli o tolerancji, a szkoda ;\

System

Night...jezeli nie grales na dragonie, evo to w ogóle sie nie odzywaj, bo nie wiesz jak tam sub system jest.juz po raz kolejny sie wyrywasz i Pier***** glupoty!!!

PS:Wez SE.duzo + z niego ebdzie
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

NightBird

Cytat: System/BoardNight...jezeli nie grales na dragonie, evo to w ogóle sie nie odzywaj, bo nie wiesz jak tam sub system jest.juz po raz kolejny sie wyrywasz i Pier***** glupoty!!!

PS:Wez SE.duzo + z niego ebdzie

TY SIE NIE ODZYWAJ TO JEST FORUM LINEAGE II a nie innych gier a o ile mi wiadomo to w LINEAGE II nie ma takiego czegoś jak łączenie i mieszanie skillow z różnych ras. to nie jest Lineage II tylko Linenoob II.
Chcecie sobie pisac o modyfikacjach które nie mają nic wspólnego z l2 to piszcie na forum tamtych śmiesznych serweró na których modyfikacje te występują (a o ile wiem te śmieszne serwery mają tutaj swoje tematy)

NIE ZAŚMIECAJCIE tematu "HELP" który tyczy się Lineage II..
Jeśli nie mam racji to niech jakiś mod mi to wytłumaczy.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Jancia

Cytat: NightBirdTY SIE NIE ODZYWAJ TO JEST FORUM LINEAGE II a nie innych gier a o ile mi wiadomo to w LINEAGE II nie ma takiego czegoś jak łączenie i mieszanie skillow z różnych ras. to nie jest Lineage II tylko Linenoob II.
Chcecie sobie pisac o modyfikacjach które nie mają nic wspólnego z l2 to piszcie na forum tamtych śmiesznych serweró na których modyfikacje te występują (a o ile wiem te śmieszne serwery mają tutaj swoje tematy)

NIE ZAŚMIECAJCIE tematu "HELP" który tyczy się Lineage II..
Jeśli nie mam racji to niech jakiś mod mi to wytłumaczy.
dobrze gada!! wódki mu dac!!
http://forum.lineage2.bo.pl/viewforum.php?f=63
macie subforum, piszcie se tam o tym ile wlezie
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

Gneiss

o ile mi sie zdaje to nie ma subforum z L2Evolution , wiec nie wiem dlaczego tak sie tego trzepiacie , aczkolwiek temat zamknac.

Kasiek zobacz na dzial Dragon Network tam masz takich tematow po uszy i jeszcze wiecej .

www.supremel2.com

kasiek

Thx. Wiem, że na Evo (teraz Revo) skille się mieszają gdy sie robi subklase (tylko musi być ta sama rasa) Jednak Night nie wiesz wszystkiego^^ DZieki za komenty, juz mam co chialem  :)  temat zamkniety
PS: Dzieki Night za wsparcie -.-'

Ryltar

Ten system to juz nie sa subklasy i sie nie dziw ze Night sie dowalil...

eSkel

omg Ryltar kolejny 'obronca'

zamiast nabijac posty w stylu "OMG WTF DRAGONNETWORK NUUUUB LOL" napisz posta do moda o przeniesienie tematu, a jesli koniecznie chcesz wyrazic swoja opinie na temat systemu subklas wg dragona to stworz nowy temat :\ jeszcze niedawno bylo narzekanie na ludzi grajacych na retailu, ze niby sie wywyzszaja, bo to i tamto.. Ci ktorzy byli przeciwko nim, teraz pisza podobne glupoty na temat dragona ;f bylo o tym nie raz, i naprawde nie ma potrzeby pisania w kazdym temacie jakie te suby sa zle.. ;s