problem z logowaniem na serwer_POMOCY

Zaczęty przez kebosmen, Marzec 18, 2006, 10:41:59 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kebosmen

EDIT: pomoc jest juz zbedna....post do skasowania>> :twisted: <<bo prob. rozwiazal sie sam :D

Mam taki problem>>> normalnie jak zwykle wlaczam gre loguje sie i naciskam serwer, ale to nic nie daje>>> nie moge sie zalogowac do gry. :o  Serwer jest oznaczony Good-czyli powinien dzialac bez problemu.prubowalem juz reinstalowac gre ale to nic nie dalo.
CO ROBIC? :?:  :?:  :?:

Z gory dzieki za pomoc!

damian1994

BlikeR

Howlet

Mathub

Podobny problem wciskam do woli log in i nic..

robilem juz wszytko
-nowa instalka c4
-wylaczony/wlaczony firewall
-sprawdzilem czy firewall windowsa nie jest wlaczony :)
-upewnilem sie czy nie mam bana ;]
-upewnilem sie czy server dziala ;]]
-plik host jest ok
-format systemu nie pomogl
-wlazlem na server testowy ktory stoi na tych samych portach co ten na ktory nie moge - bez problemu
-sciagnalem nowego patcha na ktorym wszytcy jada -nic..
-wchodze na kazdy inny serevr bez problemu
-adres ip servera pinguje po wpisaniu do wiersza uruchamiania..
-kolega wchodzi ze swojego kompa na moje bez pzreszkod
-na inne konto tez nie moge sie wbic

generalnie bardzo -_- sprawa. jesli chodzi o siec to dziele neo przez router ale skoro pinguje to porty sa ok..
Jesli ktos ma jakies pomysly co z tym mozna jeszcze zrobic to niech napisze . thx

peksik

Nie mam pomysłu.U mnie jest tak samo.Po logowaniu klikam na serwer i nic.Nie wiem co jest grane

Grives

Mam ten sam problem wpisuje login i haslo klikam Log In i nic sie nie dzieje. Prosze o pomoc !!!

Pikuw

nie chodzi mi lineage2 kurde wchodze na lineage wpisuje pasy i nieche dalej isc a wczesniej mi chodzilo tylko moze cos trzeba dodac do c5 bo ostatnio sciagnelem i od tego czasu mi nie chodzi??
;]