Critical Error :(( HELP !

Zaczęty przez xtR, Sierpień 30, 2006, 09:15:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xtR

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1753 MHz with 511MB RAM
Video: RADEON 9800 PRO (6626)

General protection fault!

History: FL2GameData::HairAcceLocDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Prosze co mam zrobic :(

kobrax999

ja tez mam taki error i juz mnie to doprowadza do szalu bo juz kiedys gralem w lineage na tym kompie i wszystko bylo ok

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2402 MHz with 1023MB RAM
Video: RADEON 9800 PRO (6561)

General protection fault!

History: FL2GameData::HairAcceLocDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine

prosze niech mi ktos powie o co tu chodzi :?:

Morrowind

Jak ja mam czeste Crity robie reinstal i wszystko gra   :twisted:
Server: L2p - Genesis
Nick: Istari
Clasa: SpellSinger (prawie Mystic Muse xD)
Level: 76+
Clan: BloodRain

kobrax999

Wojtexx

ja mam to samo robie reinstall i nic?? czy moze mi ktos powiedziec ale przedtym bledem wyskakuje blad ze agp jest wylaczone u mnie pisze to samo tylko w video all-in-wonder x800 sseries

sliwa prosze POMUĚżCIE

PROSZE CO MAM ROBIĆ!!!
Wczasie gry na każdej postaci mająca lvl 28 wyskakuje błąd i wyłącza sie gra!
Póżniej już nie da sie uruchomić tej postaci!
OTO TEN BŁĄD:

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2195 MHz with 767MB RAM
Video: RADEON 9200 SERIES (6517)

Insufficient Memory.
Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.

History: FMallocWindows::Malloc <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 1231295488 FArray <- FArray::Realloc <- -1993571712*8 <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- SWBeginLoad <- UGameEngine::LoadLevel <- Load_Level <- UGameEngine::AdjustTerrain <- L2Seamless <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

prosze pomużta mam tak usunięte 3 postacie a chce nimi pograć!!!

Rominek

CytatInsufficient Memory.
Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.

masz napisane jak wol co MASZ ZROBIC !!
za malo pamieci !
Prosze sprawdz wirualna pamiec (tj. RAM)  i wlacz oszczednosc pracy z dyskiem :D tzw inaczej PRZYSPIESZNIE DYSKU PRZY INDEKSOWANIU :D

mozesz to sprawdzic idac do   PANEL STEROWANIA>>> SYSTEM >>> ZAAWANSOWANE >>> PREFERENCJE >> USTAWIENIA >> ZAAWANSOWANE >> PAMIEC WIRTUALNA
PLAY:

WATCH:

----