Chronicle 5

Zaczęty przez Cezar, Wrzesień 06, 2006, 05:32:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ixi

Cytat: major76
major76
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 1

oswiadczam ze nie mam nic wspolnego z flamebotem o imieniu "ixi", nigdy go nie spotkalem oraz nie jestem z nim w zaden sposob spowinowacony.
:(
Mowiles ze mnie kochasz....;'(

Cytat: Shaman
to nie zachowuj sie w ten arogancki sposób co on
Arogancki? Ja jestem Jezusem tego forum (patrz ostrzezenia)

Edit by Rake:Nigdy nie lubiłem Jezusa.;]
Hindemith - SE - Full C5

major76

Cytat: ixi
Cytat: major76
major76
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 1

oswiadczam ze nie mam nic wspolnego z flamebotem o imieniu "ixi", nigdy go nie spotkalem oraz nie jestem z nim w zaden sposob spowinowacony.
:(
Mowiles ze mnie kochasz....;'(

to nie zachowuj sie w ten arogancki sposób co on
Arogancki? Ja jestem Jezusem tego forum (patrz ostrzezenia)

kocham cie i nienawidze  :heart:

Czy Jezus tez byl arogancki objawiajac ludziom prawde i walczac o to aby weszli na droge swiatla ?
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Shaman

Obydwoje zachowujecie sie arogancko a do jezusa z głoszeniem drogi swiatla wam jeszcze sporo brakuje... ;)

Ixi masz 10 ostrzezen... kazde kolejne to ban ... wiec ja bym sie tak nie cieszyl ...

major76

Cytat: ShamanObydwoje zachowujecie sie arogancko a do jezusa z głoszeniem drogi swiatla wam jeszcze sporo brakuje... ;)

Ixi masz 10 ostrzezen... kazde kolejne to ban ... wiec ja bym sie tak nie cieszyl ...

moja wiedza daje mi prawo do arogancjii.

co do ixi:
Mozna zbic jakos karme na forum ? skoro macie full C4 to moglibyscie na forum tez uruchomic questa na odpuszczenie grzechow.
Nemo est casu bonus.
Hindemith Full C5

Shaman

Cytatmoja wiedza daje mi prawo do arogancjii.

lubie ludzi którzy się cenią.... ale nie przeceniają... ty należysz do tych drugich...

CytatMozna zbic jakos karme na forum ? skoro macie full C4 to moglibyscie na forum tez uruchomic questa na odpuszczenie grzechow.

karme mozna zbijac tylko i wylacznie poprzez prace na rzecz forum i strony... skoro jestescie tacy mast to napiszcie jakies poradniki lub/albo recenzje itp.

Chce ixi zbic karme to niech napisze recenzje z c5 z komentarzem wlasnym co do zmian...

PS. trzba sie umiec tez zachowac by nie lapac ostrzezen a nie potem je zbijac

ixi

Chce ixi zbic karme to niech napisze recenzje z c5 z komentarzem wlasnym co do zmian...

PS. trzba sie umiec tez zachowac by nie lapac ostrzezen a nie potem je zbijac

Napisalbym ale okaza sie zbyt aroganckie i bedzie rogalik bananowy :F

Cytat: ShamanObydwoje zachowujecie sie arogancko a do jezusa z głoszeniem drogi swiatla wam jeszcze sporo brakuje... ;)

Mamy 21 wiek, potrzeba nowoczesnego gloszenia drogi swiatla.
Hindemith - SE - Full C5

major76

Cytatmoja wiedza daje mi prawo do arogancjii.

lubie ludzi którzy się cenią.... ale nie przeceniają... ty należysz do tych drugich...

to tylko twoje subiektywne zdanie, widzac ilasc ludzi w klanie i akademii oraz majac swiadomosc ze czekam jeszcze na kilku, smiem twierdzic ze moja parafia jest coraz wieksza co jest rownoznaczne z tym iz moja droga swiatla jest dobrą droga, ilosc moich wiernych stale rosnie.
Nemo est casu bonus.
Hindemith Full C5

Shaman

Cytatto tylko twoje subiektywne zdanie, widzac ilasc ludzi w klanie i akademii oraz majac swiadomosc ze czekam jeszcze na kilku, smiem twierdzic ze moja parafia jest coraz wieksza co jest rownoznaczne z tym iz moja droga swiatla jest dobrą droga, ilosc moich wiernych stale rosnie.

ano moje... trudnoi wyrażać swoje zdanie inaczej niz subiektywnie... nie sądzisz?

a co do twojej drogi swiatła to głos ja sobie do woli... mnie tam to nie przeszkadza dopoki nie rodzi to konfliktu na forum ...

CytatNapisalbym ale okaza sie zbyt aroganckie i bedzie rogalik bananowy :F

Napisz a nie wymigujesz sie od tego zanim jeszcze zacząłeś... zreszta pisałbyś o retailu (swoim jedynym ukochanym) wiec nie widze powodu bys byl w tym opisie arogancki... no chyba ze retail nie jest taki wspanialy za jakiego pragniesz by uchodził ...

major76

Cytat: Shamannie jest taki wspanialy

nie kazdy moze byc taki jak ja czy ixi, tak to juz jest, ktos jest wspanialy, ktos go podziwia a jeszcze inny probuje powiesic z zawisci.
Nemo est casu bonus.
Hindemith Full C5

ixi

Napisz a nie wymigujesz sie od tego zanim jeszcze zacząłeś... zreszta pisałbyś o retailu (swoim jedynym ukochanym) wiec nie widze powodu bys byl w tym opisie arogancki... no chyba ze retail nie jest taki wspanialy za jakiego pragniesz by uchodził ...

Powinienes docenic nasz wklad w rozwoj strony/forum. co prawda probujemy wytlumaczyc ludiom ze nie maja racji w troche niekonwencjonalny sposob(flejm) ale taka resocjalizacja przynosi efekty x)
Hindemith - SE - Full C5

Woody

WoW ixi ma 11 ostrzezen i nie ma bana =]

ixi

Hindemith - SE - Full C5

Sengaia

najlepiej by zrobić specjalne ostrzeżenia od imienia Ixiego ;D "Ixerki" dla inteligentnych flejmujących ludzi i poprawiających humorek innym ;]
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

major76

Cytat: Sengaianajlepiej by zrobić specjalne ostrzeżenia od imienia Ixiego ;D "Ixerki" dla inteligentnych flejmujących ludzi i poprawiających humorek innym ;] np mnie ^^

:F

HAHAHAHAHA

NA KOLANA NIEWIERNI
Nemo est casu bonus.
Hindemith Full C5

Shaman

Cytatnie kazdy moze byc taki jak ja czy ixi, tak to juz jest, ktos jest wspanialy, ktos go podziwia a jeszcze inny probuje powiesic z zawisci.

wiekszosc ludzi bawi sie lepiej na privach niz wy na retailu... bo o zabawe tu chodzi a nie o maniakalne podejscie ze albo retail albo nic... chyba o tym gdzies zapomnieliscie...

WujoDobraRada

wiekszosc ludzi bawi sie lepiej na privach niz wy na retailu... bo o zabawe tu chodzi a nie o maniakalne podejscie ze albo retail albo nic... chyba o tym gdzies zapomnieliscie...

Chodzi o 'Lineage2 albo nic'

montezuma

LOL gdyby mi sie nie podobalo na oficjalu to bym tam nie gral. imo jest x100 lepszy od najlepszego pirata.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Virartio

A myślicie że czemu każdy klijent L2 jest free ?? Robią sobie praktycznie reklame na każdym piracie :)P Ale i tak mnóstwo osób emigruje (nie wiem czy tu nie ma być imigruje - sorka) na oficjalne servy :) Najnowsze moby,itemy i questy - żyć nie umierać. Ja też bym se tam poszpilał ... zasponsoruje mi ktoś abonament ?? Tylko ok.5 dych na miecha. Pleaseeeeee !!!!
L2-Passion
Ork Overlord 70+
Klan: Fratris

Morrowind

Teraz NCsoft szybko wyda nowe kroniki i na tyle zwiekszy przepasc miedzy oficjalem i piratem ze wiecej ludzi zacznie myslec o graniu na oficjalu
Server: L2p - Genesis
Nick: Istari
Clasa: SpellSinger (prawie Mystic Muse xD)
Level: 76+
Clan: BloodRain

major76

Cytat: MorrowindTeraz NCsoft szybko wyda nowe kroniki i na tyle zwiekszy przepasc miedzy oficjalem i piratem ze wiecej ludzi zacznie myslec o graniu na oficjalu

juz mysli, w 2 dni doszlo do nas do akademii ok 7 znajomych z piratow w tym jeden z meksyku, jeden z koreii.
Nemo est casu bonus.
Hindemith Full C5

Morrowind

heheh..za pol roku bedzie Public Test C6  :D
Server: L2p - Genesis
Nick: Istari
Clasa: SpellSinger (prawie Mystic Muse xD)
Level: 76+
Clan: BloodRain