Archmage

Zaczęty przez Wiechu128r, Wrzesień 19, 2006, 06:39:45 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wiechu128r

Do czego służy czar inferno? Pytałem na kilku forach ale nie wiedzieli.

Kyski

O ile dobrze pamietam(gralem sorciem z pol roku temu) to jest taka obszarowka jak u SH tempest... Tylko Mocniejsza - 8)  Bo jak z SH wallem shackle na 60 lvl to mu wzielo z 20% hp =/

Dashi

infrmo mozna uzyc jedynie po uzyciu 2 sedow ognia na sobie

Wiechu128r

ee co to są te sedy ognia? Prosiłbym o pełną nazwę bo wiem chyba o co chodzi ale nie jestem pewien.

Dashi

chyba na 69 - 70 lvl nukerzy (czyli SPS, SS, i SH)dostaja seedy:
sps seed of water
sh seed of air ( kurde zapomnialem) :P
SS seed of fire
mozna ich uzyc do 2 czarow
aura symphony-potrzebuje wszystkich 3 seedow do uzycia
aura harmony- potrzebuje 2 roznych seedow do uzycia

PanKleks

ke?
Elemental Assault - Launches an attack that will inflict great damage. In order to use this skill, one will need the force of water and the force of wind. Power 500.

Inferno- Devastating double fire attack. Flames reduce enemy's HP. Effect 10. Power 350. Requires two Seeds of Fire.

Aura Symphony- By using two types of forces, launches an attack to inflict significant damage. Power 350.
xaxa

Morrowind

Cytat: Dashi
aura symphony-potrzebuje wszystkich 3 seedow do uzycia
aura harmony- potrzebuje 2 roznych seedow do uzycia
Aura Symphony odpala z 2 seed'ow...a co to aura harmony ?? :?

Inferno u socr, Demon Wind u SH, i Blizzard u sps, potrzebuje 2 seed'ow ( seed to taki jak by buff maja go nukerzy od chyba 67 (kosztuje 250 MP) i znowu socr ma seed of fire, SH ma seed of wind, a sps ma seed of water. Na chyba 68 te 3 clasy dostaja Aura Symphony(sila 350), na 70 dostaja inferna itd(sila 350):twisted:  a powyrzej 70 chyba na 72 Elemental Assault (sila 500)

Ponadto:
-Wszystkie seedy trwaja krutko (chyba 3 sec)
-Aura Symphony, Inferno, Demon Wind, Blizzard wymagaja 2 seed'ow
-Elemental Assault wymaga 3 seedow
-wymienione czary używa sie raczej nie czesto bo kosztuja sporo MP a poza tym jesli potrzeba 2 seed'y to nie 2x jeden tylko np of fire i of wind
:P
Server: L2p - Genesis
Nick: Istari
Clasa: SpellSinger (prawie Mystic Muse xD)
Level: 76+
Clan: BloodRain

Wiechu128r

Heh tylko archmage ma tylko seed of fire i zadnych wiecej, a juz mam wszystkie czary (uzywanie .learn) i w miescie tez sprawdzalem

Morrowind

Archmage to clasa po soc  :P  Masz tylko seed od fire a z czarow na 70 lv masz tylko inferno
Ps. nasteptnym razem czytaj uwarzniej..
Server: L2p - Genesis
Nick: Istari
Clasa: SpellSinger (prawie Mystic Muse xD)
Level: 76+
Clan: BloodRain