krysztalki C-grade, D-grade gdzie zrobic 2 reczniaka?

Zaczęty przez ThorrrPL, Wrzesień 18, 2006, 03:07:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ThorrrPL

Wydalem kope adena na krysztalki (C-grade x600szt. i D-grade x3000szt) zeby z nich zrobic sobie 2reczniaka dla mojego Orka 34lvl. Tylko nie wiem gdzie z tych krysztalkow mozna to zrobic.
Jeśli ktoś wie prosze odpowiedzcie na moj post!
Napiszcie do jakiego miasta mam sie telepotrowac i w jakim budynku, do ko zagadac i jak to sie ta bron dokladnie nazywa! i co najwazniejsze czy mi tych kamyczkow wystarczy i czy wszystko mam!! :(

Zychu

To jest luxury shop w giran. Tam możesz sobie złożyć flamberge ale:
1. Masz za mały lvl i nie redzę go używać(od 40 lvlu już można bo to C grade)
2. Flamberge jest ogólnie do dupy i go nie polecam, weź sobie lepiej war axe(jak ci starczy, jak nie to kup jakiś słabszy blunt - byle blunt bo dwuraki C grade są lipne - wszystkie te blunty co podałem kupisz w luxury za kryształy - jeden kosztuje tyle co Flamberge i jest mniej więcej taki sam a drugi jest 2x droższy i o wiele lepszy) i jakąś tarczę, a dwuraka dopiero B grade - Great Sword. A co do tego czy ci starczy - z tego co wiem powinno ci starczyć na Flamberge/Słabszy blunt, zaś na tego lepszego może nie starczyć.

Dohid: Falchion to 1 handed no grade mistrzu xaxa
Zychu: Racja, pomyliło mi się z Flambergiem:P
Dohid: Nie pisz mi buraku na zielono ^^

Dohid

Eh, udaj się do Giran. Odwiedź przemiłe małżeństwo czekające na Ciebie w Prestigious Items Hall [luxury shop]. Tam możesz nabyć bronie C grade [od 40 lvl w góre] za kryształy. W tym miecz 2 ręczy Flame[coś tam]. Osobiście polecam Ci kupić za kase Berserker Blade na mieście od graczy albo kupić War Axe u małżeństwa. Ten konkretny miecz 2 ręczny [flame] jest słabszy od War Axe, do którego nie ma odpowiednika 2 handed w luxury. Polatasz do 52 lvlu z toporem, potem zmienisz na miecz od B grade.

ThorrrPL

Niestety War Axe koszuje: Cgrade x1076 Dgrade x5376 a mam:Cgrade x600 i Dgrade x2925
Zeby kupic od innego gracza taka bron juz kasy nie mam bo sie wykosztowalem na te krysztalki  :(  
Moze macie jakis inny pomysl?
...bo świat juz nie stać na cud...

Zychu

Uzbieraj jeszcze kasę i zacznij o tym myśleć dopiero po 40 lvlu. Wtedy może już ci starczy.

exoriou

sprzedaj te kryształki ciut drożej niż kupiłeś ;)

ThorrrPL

ok juz mam War Axe :P(znajomi pomogli z kasa i kamykami :wink:  ).  
Na raze oddalem go w depozyt zebym czasem nie wydropil bo by byla kiszka:/  teraz staram sie dobic do 40lvl zmienie profke i wtedy sie nim pobawie:)) .
Czy sa jakies skille o ktorych musze pomyslec dla War Axe?

Dohid

Brawa dla Ciebie że posłuchałeś porad ludzi z forum, nie częsty przypadek :p
W odpowiedzi na Twe pytanie:
Sword/Blunt Mastery, Hammer Crush oraz Fatal Strike.

Te skille odnoszą się do blunta. Ale w przypływie extra SP rozwijaj także skille na 2 handed. W końcu Destro to z założenia ta własnie broń ;] Przerzucisz się na Great Sworda od B grade.

ThorrrPL

Heh nie ma to tamto w koncu po to pytam zeby potem skozystac z tych porad :!:
Uwazam ze to niezle forum... Jak mam problem to zadaje pytanie a Wasze podpowiedzi staram sie realizowac :P
Mysle ze temat z tego posta juz zostal wyczerpany...
DZIEKI ZA POMOC :poklony:

Dohid

Pamiętaj jeszcze jedno: Zanim zapytasz - poszukaj. Unikniesz w ten sposób wielu nieprzyjemności ;]