Jaka postać z dualami?

Zaczęty przez kermit93, Sierpień 30, 2006, 02:17:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kermit93

Jaką pstacią grać. Chce byc fighterem i lubie duale co mam wybrać??POMOŻCIE

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

KrEdA

o panie boże zlituj się nad tymi wszystkimi ktorych...stfu, lubisz duale? to masz do wyboru:
Gladiator
Bladedancer
osobiście uważam, że takie topicki są tak bez sensu, że szkoda słów, ale będę miły i przedstawie.

Bladedancer - postać do party, niezbedny na każdym siege pvp, nei dlatego, że jest super wymiatarka, tylko dlatego, że nieeezle wzmacnia party i dzieki temu lucznicy, magowie ostro wymiataja. Wbrew pozora latwo sie expi, bo party dostajesz zawsze. Samotny exp, BD odpada.

Gladiator - ni to dmg ni to tank, do party: nie przydatny, party magow Cie nei wezmie, bo po co? Łuczników Cie nie weźmie, bo po co? Ogolnie, moze sie zalapiesz do jakiegos mieszanego party. Średni dmg, dużo hp, nawet fajnei wyglądające skille, ale przez focus sonic ktory trzeba ladowac do skilli strasznie dlugo sie ich uzywa. Grałem, ale osobiście, nie polecam tej postaci - grałem wiem

Wybierz sam, choć jak dla mnei ten topic to GŁUPOTA. Amen idź w pokoju
Bo paradise trafił szlag ;)

major76

prophet+heavy+dual'e - to tez tacy gladiatorzy, jest ich duzo na serwerach, nie wiem dlaczego to robia tej klasie, nie polecam, ale kto tam wie, moze tez stwierdzisz ze jak masz bafy to mozesz karac.
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

KrEdA

W c5 już nei posmigaja z pole, dualem bowem :) więc nie będą kaleczyli tej profki tak ;)
Bo paradise trafił szlag ;)

Dashi

varyad

Jak ktoś pisze że samotny exp bd odpada to n/c, chyba jedna z lepszych postaci do expienia, wrzucasz hexa i jedziesz, a na mocniejsze moby power breaka i hexa, kupujesz buffy od propheta, zarzucasz tańce i robisz z mobów miazgę, fajna postać do solowania i poszukiwana w party, na pvp kiepsko, na mass pvp/siege support, bierz bd bo glad to lama jakich mało...
Pozdrawiam
Virtue- Varyad MS 77 (pwned by FBI)
Mobl- Varyad HE 65+ (pwned by Mobcat40)

Kirdan

Jak grasz na ratach 30x + to jak najbardziej można. BD to postać stworzona do party i świetnie się w nim sprawdza. Swoja siłą niestety nie nadrabia braku p defa.

Ryltar

Duale nie zaliczaja sie do tego nerfa ^^

major76

Cytat: KirdanJak grasz na ratach 30x + to jak najbardziej można. BD to postać stworzona do party i świetnie się w nim sprawdza. Swoja siłą niestety nie nadrabia braku p defa.

dlatego wyjechalbym mu str i zapakowal w con i dex ale do tego taki bd musi miec zawsze party a to oznacza zosrganizowany klan.

nie wyobrazam sobie open pvp/siege bez BD^^
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Dev

Dokładniej masz do wyboru:
Glad
BD
Od biedy SWS (ale jemu lepiej dać dwuręczny)
Warlock (summoner może chodzić z czym chce)
PS (j/w)
ES (j/w)
Każdy buffer - PPH, SE, EE (chociaż jemu dałbym pikę z powodu roota)
I chyba tyle
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

MonT

Cytat: DevouringOneDokładniej masz do wyboru:
Od biedy SWS (ale jemu lepiej dać dwuręczny)
Warlock (summoner może chodzić z czym chce)
PS (j/w)
ES (j/w)
Każdy buffer - PPH, SE, EE (chociaż jemu dałbym pikę z powodu roota)
I chyba tyle

pr0... msuze Cie rozczarowac ale KAZDA postac moze chodzic z czym chce... duale dla warlocka to tak samo jak duale dla DA, ni to w kij ni w drewno, buffer z dualami, ja nie wiem czemu wy dajecie duale dla bufferow o-O Chcecie karac w pvp?;D I ostatnie EE rozwija roota do niewielkiego stopnia, wiec na wyzszych lvlach probowanie rootowac EE to samobojstwo, jednak mamy wtedy duzo SP.

varyad

Mont ty zajebiście pro widzę jesteś <LOL>, widać masz takie pojęcie o dobrym buildzie warlocka, że n/c, dla Warlocka składasz SOR*SOR +4 (25% HP extra), i walczysz tym dokońca, bo on i tak zerowy dmg zadaje, broń dla warlocka jest tylko do paraliżowania nie do zabijania, a SOR- y wybieramy ze wzgl. na 25% HP, oczywiście do tego light armor i transfer pain, nie wiem może jak jesteś tak Pro to mnie oświeć co za broń dać Warlockowi, Warlock to jedynie jego kot + cubic of binding, morderca z niego taki jak z propheta.

MonT

A nie sadzisz, ze lepiej dac np. jakis blunt z SA health i do tego tarcza(jak kto woli, zadko ale czasami zblokuje)?
poza tym stwierdzeniem warlock to JEDYNIE kot+cubic of binding naprawde mnie rozsmieszyles... Od duali juz wole SoWD z SA silence i spamowac jakies zaklecie w przeciwnika... Root w sumie tez jest fajny ;]

varyad

Super ja nie chce blunta czy sowd-a bo cubic będzie wolno paralizował, a poza tym gdy przeciwnik ma dystans spamuje go ice boltem, też szansa że zostanie sparaliżowany, on nie robi dmg wiem bo bawiłem się warlockiem z dalami dama*kesh więc sry, ja nie napisze że Twój pomysł na warlocka jest jakiś tragiczny, bo też jest nienajgorszy, ale to ty piszesz że duale dla Warlocka to tak samo jak duale dla DA, n/c i tyle.
Pozdrawiam

MonT

Eeee cubic bedzie wolno paralizowal ze wzgledu na atk. speed? Jak paralizuje na odleglosc to tez zalezy od atk. speed? Dlaczego sadzisz, ze z dualami szybciej paralizuje? Moze ja tutaj jestem niedoinformowany, nie chce byc zaczepny. W sumie przesadzilem troche z tym porownaniem:D

ixi

Duale maja wolniejszy atk spd niz jednoreczna bron.
Hindemith - SE - Full C5

Kyski

Cytat: ixiDuale maja wolniejszy atk spd niz jednoreczna bron.
No maja wolniejszy ale JEDNEGO uderzenia -.- A jak walnie 2x tak ? to kto szybciej wali?A po 1 polecam glada on pwnuje nie wiem co sie wam w nim nie podoba mam go na 55 lvl w full b bo jewelry bw heavy i sls*sls
z triple sonic slasha w nukerow wale po 1k+a oni z reguly maja malo hp
a ze slipowac mnie nie dadza rady slyszeliscie o czyms takim jak Lion Heart lvl 2 ?To daje takiego resista ze.... A ostatnio w SH wallem 1200+z triple sonica wtedy szybko laduje sonica i wale z double i zostjae mi wtedy na 2 3-5 strzalow wiec wiesz... Z daggerowcow nawet ownuje =/ Wiec nie iwem co sie wam w nim nie podoba  :o  a BD expi tylko w party a glad solo da rade a po 1 latwo mi znalesc party napisze na globalu ze szukam party do loa lvl 50+ to sie zglasza momentalnie z 6 osob... No tak glad nie jest tankiem ale dmg robi spory wiec do party jest potrzebny jak sie bije moby "Strong Type" wtedy przypierszysz z wszystkich skilli i sam mu zbijesz z 50% hp i nie mowcie mi ze many mu brakuje... U mnie na serwie sa mana poty wiec mam zawsze full many

Zychu

Hmm, nie wiem na jakim grasz serwerze, ale dziwne, że jesteś w stanie wymiatać cokolwiek gladem na 55 lvlu :P Jego siła zaczyna się od 72 gdy otrzymuje pełny focus do sonica, i pancerze i bronie A grade z dobrymi bonusami(tallum heavy +8% atk.speed i dual kashe +4 +8% atk speed, albo kashenberk*damascus +4 +25% hp - to jest wymiatarka dopiero - wcześniej nie ma tak dobrze :) )

PanKleks

Cytat: KyskiBD expi tylko w party a glad solo da rade a po 1 latwo mi znalesc party napisze na globalu ze szukam party do loa lvl 50+ to sie zglasza momentalnie z 6 osob...
na 50+ nie wytrzymasz w loa, takie bajki to se dzieciom opowiadaj

CytatU mnie na serwie sa mana poty wiec mam zawsze full many

to chyba wyjasnia  twiertdzenie powyzej....

graj w lineage2, potem sie wypowadaj
xaxa

Mateles

Kolejny co gra na oficjalu...

slepy13

Mateles, po prostu DN ma bardzo mało wspólnego z L2.
Niech nikt niemówi, że jak GMowie wprowadzają na serwer bajerki to to poniżamy, tylko, po prostu DN to zupełnie inna gra ^^.

Kyski

---------- 20:46 19.09.2006 ----------

Cytatna 50+ nie wytrzymasz w loa, takie bajki to se dzieciom opowiadaj

=// Nastepny niedowiarek ze w LoA nie dam rady a wiec www.dragon-network.net  Account, New Account wpisujesz wszystko wbijasz z 20 lvl dajesz party mi i idizemy do loa... Masz glada na 55 lvl? Masz Bw heavy i duale sls*sls ? lub cos lepszego wypowiadaj sie wtedy a nie ze np. ty nie dajesz rady w loa na 60 lvl to nie znaczy ze nie ownuje tam 4k na full buffaf robi swoje wiesz?

---------- 20:52 ----------

CytatKolejny co gra na oficjalu...
Chodzilo mi o oficjalny czat ten jak napiszesz ! na poczatku, o to chodzilo \/ ?

Cytatnapisze na globalu ze szukam party

Zychu

Dobra Kyski, dasz radę na DN, chodź na L2p Virtue(www.l2-paradise.com -> register), nabij 55 lvl i pojdziesz mi pokazać jak to wygląda na normalnym serwerze ^^

Dev

lol ... to ja na 300x w B grade full secie avadon moim necro na 60 lvl miałem problemy! I to nie dla tego że moby mnie silnie biły tylko dlatego że ich było dużo i mało im brałem (miałem Valhalle) ...
SK tam ma problemy, a co dopiero BD tam ma O.o
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77